The 1980'S is the best
Page 4 of 45
Page 4 of 45 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 45
Re: The 1980'S is the best
jake reforme..ukinuo gimnaziju i samo tehnicke srednje skole...dok su druge republike juge imali gimnaziju...fulanac totalkaSora wrote:udba wrote:Onda su mladi učili zanat i proizvodnju. U školama je bilo 50% praksa a 50% teorija, danas je obrnuto.
Genjakac .
Jedan od najvecih hrvata , samo ga bagra nije razumjela .
Jos ga htjela ubiti a i uspjrli su . Umro je mlad .
Jedina reforma skole ikada u rh je njegova .
Ovi su potrosili oko pol milijarde a jos nisu makli s mjesta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A sjećate se onih trenerki koje su imale ispod stopala onaj lastik?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
2014-04-14
Kako ne, svi smo imali pet iz toga, nešto kao danas vjeronauk.Noor wrote:udba wrote:Onda su mladi učili zanat i proizvodnju. U školama je bilo 50% praksa a 50% teorija, danas je obrnuto.
imali smo u srednjoj predmet TIPSS...ko se sjeća?
Sa četiri crte sa strane? Imo sam dvije, jednu za sport, a drugu za kino i izlaske. To i sPartasice na nogama.jastreb wrote:A sjećate se onih trenerki koje su imale ispod stopala onaj lastik?
Last edited by udba on 6/9/2016, 13:32; edited 1 time in total
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Neki dan sam na plaži vidio jednu zgodnu vršnjakinju. Ušla je u kafić u bikiniju,a oko vrata je imala nešto što nisam vidio sigurno 25 godina.
bijela tubica na konopčiću,za novac. Iz dva dijela. Gore poklopac sa špažićem i donji dio.
U tome smo na plažu nosili sitniš.
bijela tubica na konopčiću,za novac. Iz dva dijela. Gore poklopac sa špažićem i donji dio.
U tome smo na plažu nosili sitniš.
2014-04-22
Sora wrote:udba wrote:Onda su mladi učili zanat i proizvodnju. U školama je bilo 50% praksa a 50% teorija, danas je obrnuto.
Genjakac .
Prvi koji se suprotstavio Miloševiću, ali nije mogao sam jer su se ovi već počeli dogovarati kako će slat ljude da se međusobno kolju.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
1984. za vrijeme ZOI u sarajevu sve cure su odjednom počele nositi jedan čudni modni detalj.
Iznad cipela ili teni,a preko hlača nosile su vunene štucne. Kad je zima prošla to je nestalo i nikad se više nije pojavilo.
Iznad cipela ili teni,a preko hlača nosile su vunene štucne. Kad je zima prošla to je nestalo i nikad se više nije pojavilo.
2014-04-22
Hit meseca i džirlo devojke. Yassa trenirke koje su bile statusni simbol.
.....suprostavio se...na onom problemu sa rudarima trepce....racan mu bio desna ruka....koji se par dana iza toga prao od suvara sa onim odlucno..'mozda...'
2015-09-08
vuksadinare wrote:jake reforme..ukinuo gimnaziju i samo tehnicke srednje skole...dok su druge republike juge imali gimnaziju...fulanac totalkaSora wrote:udba wrote:Onda su mladi učili zanat i proizvodnju. U školama je bilo 50% praksa a 50% teorija, danas je obrnuto.
Genjakac .
slažem se, ja sam se jako "usmjereno obrazovala"
Guest- Guest
Ne. Sa tri (Adidas) i sa jednom debelom(Puma).udba wrote:Sa četiri crte sa strane?jastreb wrote:A sjećate se onih trenerki koje su imale ispod stopala onaj lastik?
A ovo je za mali nogomet bio zakon.
2014-04-22
udba wrote:Kako ne, svi smo imali pet iz toga, nešto kao danas vjeronauk.Noor wrote:udba wrote:Onda su mladi učili zanat i proizvodnju. U školama je bilo 50% praksa a 50% teorija, danas je obrnuto.
imali smo u srednjoj predmet TIPSS...ko se sjeća?
a mi smo morali taj dan pročitat novine i ako bi nas pitao proff..sve znat šta se dešava u zemlji i svijetu
Guest- Guest
I dobro da ih je ukinuo, gimnazije su danas rasadnik nezaposlenih.
jedna od ikona druge polovice osamdesetih nje se drug jastreb zvan jos enciklopedija..nije sjetio...RAZIJA MUJANOVIĆ
https://www.youtube.com/watch?v=tiHYvL-BRsQ
2015-09-08
Publika viče "Raza je muško,Raza je muško!" Izrevoltirana Razija izlazi sa terena,a trener joj kaže "Igraj razo,boli te kurac šta viču!"vuksadinare wrote:jedna od ikona druge polovice osamdesetih nje se drug jastreb zvan jos enciklopedija..nije sjetio...RAZIJA MUJANOVIĆ
2014-04-22
mercedes 220dvuksadinare wrote:ficeki,zastave 128,golfovi jedinice...
2014-12-30
udba wrote:I dobro da ih je ukinuo, gimnazije su danas rasadnik nezaposlenih.
a kaj je bilo ono sranje od usmjerenog obrazovanja?
ja sam bila pedagoški smjer....suradnik u razrednoj nastavi...to niko nikad nije nigdje tražio, a i ne znam kaj bi delali, brisali ploču i zaljevali cvijeće po prozorima
ajd, ipak...bila sam pomoćnica scenarista u dječjem kazalištu, a u krilu mi je vječito sjedila i plela mi pletenice jedna, tada malena, glumičica na početku svoje karijere, danas poznata
Guest- Guest
Page 4 of 45 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 45
Page 4 of 45