The 1980'S is the best
Page 27 of 45
Page 27 of 45 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 36 ... 45
Re: The 1980'S is the best
ne piši gluposti. bosna je bila oduvijek podjeljena.jastreb wrote:Bilo je nacionalizma,ali vjerskog ekstremizma ni kod Muslimana ni kod Albanaca nije bilo.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
..a kako si se ti prestavljao....jugoslaven pretpostavljam ili si lazirao ime...jastreb wrote:Netočno. Ja sam 1988 bio u Vukovaru u srpskom kafiću diskoteci. Niko te ništa nije pitao.vuksadinare wrote:....svejedno....ali vec su na vidiku bile pizdarije...gostionice u srpskim,hrvatskim ili muslimanskim selima posljednjih godina osamdesetih su se dosta zaobilazile..i niej s eprevec u njih ulazilo..narocito u srpske..koje su tih godina bile dobrano okicene slobinim likom a i djelomjastreb wrote:Bilo je nacionalizma,ali vjerskog ekstremizma ni kod Muslimana ni kod Albanaca nije bilo.vuksadinare wrote:....u bosni se dobrano vec znalo tko ej i sto..narocito u drugoj polovici osamdesetih......bas mi ej pricala jedna srpkinja draginja....ona je tamo iz okolice bosanske krupe..vec 1988,1989 godine..tamosnji srbi su zaobilazili musimanska sela ili su vrlo oprezno prolazili kroz njih i obrnuto
Pa sam bio iste godine u četničkom leglu na Palama,ljudi su nas pozdravljali i bili na usluzi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bili su ekstremni ali kao nacionalisti. I bili su gadni kao ustaše. Toga je svega bilo. Ali nisu provodili nekakv džihad. Pili su alkohol,jeli slaninu,psovali,kurvali se i sl.michaellcmacha wrote:TO BI SE TI ZAJEBO... i albanci muslimani sa sandžaka su itekako bili ekstremni i to ne samo osamdesetih nego svih godina na ovamo... vidi se da ne znaš kako su se neke stvari odvijale... npr... nemaš pojma odakle su muslimani u cazinskoj krajini i kad i kojim su dekretom naseljeni u taj prostor.... a pogotovo nemaš pojma da li su bili ekstremni odnosno jesu li i sada... ko i nekad...jastreb wrote:Bilo je nacionalizma,ali vjerskog ekstremizma ni kod Muslimana ni kod Albanaca nije bilo.vuksadinare wrote:....u bosni se dobrano vec znalo tko ej i sto..narocito u drugoj polovici osamdesetih......bas mi ej pricala jedna srpkinja draginja....ona je tamo iz okolice bosanske krupe..vec 1988,1989 godine..tamosnji srbi su zaobilazili musimanska sela ili su vrlo oprezno prolazili kroz njih i obrnuto
Dakle naglasak je bio na nacionalizmu,a ne na vjerskoj zagriženosti,iako je vjera kod sve tri nacije u BIH bila osnova za nacionano pitanje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
daj ne seri. bio sam u iliđi 88-e pa su nam rekli, ajde bre vi ste iz zagreba, bolje nego da kod muje odete.jastreb wrote:Netočno. Ja sam 1988 bio u Vukovaru u srpskom kafiću diskoteci. Niko te ništa nije pitao.
Pa sam bio iste godine u četničkom leglu na Palama,ljudi su nas pozdravljali i bili na usluzi.
2014-12-30
Bili smo škola iz Hrvatske iz čistog hrvatskog kraja,pa da sam se ja zvao i Srboljub Živojinović,to im ne bi bilo bitno,jer nas niko nije pitao kako se zovemo.vuksadinare wrote:..a kako si se ti prestavljao....jugoslaven pretpostavljam ili si lazirao ime...jastreb wrote:Netočno. Ja sam 1988 bio u Vukovaru u srpskom kafiću diskoteci. Niko te ništa nije pitao.vuksadinare wrote:....svejedno....ali vec su na vidiku bile pizdarije...gostionice u srpskim,hrvatskim ili muslimanskim selima posljednjih godina osamdesetih su se dosta zaobilazile..i niej s eprevec u njih ulazilo..narocito u srpske..koje su tih godina bile dobrano okicene slobinim likom a i djelomjastreb wrote:Bilo je nacionalizma,ali vjerskog ekstremizma ni kod Muslimana ni kod Albanaca nije bilo.vuksadinare wrote:....u bosni se dobrano vec znalo tko ej i sto..narocito u drugoj polovici osamdesetih......bas mi ej pricala jedna srpkinja draginja....ona je tamo iz okolice bosanske krupe..vec 1988,1989 godine..tamosnji srbi su zaobilazili musimanska sela ili su vrlo oprezno prolazili kroz njih i obrnuto
U Sarajevu je bilo nekih provokacija sarajevskih jalijaša,ali ni to nije imalo veze sa nacionalizmom,a kamo li sa islamizmom.
2014-04-22
kaj ima lažirat ime?vuksadinare wrote:..a kako si se ti prestavljao....jugoslaven pretpostavljam ili si lazirao ime...
rekao je svoje stvarno.
2014-12-30
Na Ilidži se bre nije govorilo nikada,pa ni tada.veber wrote:daj ne seri. bio sam u iliđi 88-e pa su nam rekli, ajde bre vi ste iz zagreba, bolje nego da kod muje odete.jastreb wrote:Netočno. Ja sam 1988 bio u Vukovaru u srpskom kafiću diskoteci. Niko te ništa nije pitao.
2014-04-22
jesi memorirao brojeve?michaellcmacha wrote:TO BI SE TI ZAJEBO... i albanci i muslimani sa sandžaka su itekako bili ekstremni i to ne samo osamdesetih nego svih godina na ovamo... vidi se da ne znaš kako su se neke stvari odvijale... npr... nemaš pojma odakle su muslimani u cazinskoj krajini i kad i kojim su dekretom naseljeni u taj prostor.... a pogotovo nemaš pojma da li su bili ekstremni odnosno jesu li i sada... ko i nekad...jastreb wrote:Bilo je nacionalizma,ali vjerskog ekstremizma ni kod Muslimana ni kod Albanaca nije bilo.vuksadinare wrote:....u bosni se dobrano vec znalo tko ej i sto..narocito u drugoj polovici osamdesetih......bas mi ej pricala jedna srpkinja draginja....ona je tamo iz okolice bosanske krupe..vec 1988,1989 godine..tamosnji srbi su zaobilazili musimanska sela ili su vrlo oprezno prolazili kroz njih i obrnuto
2014-12-30
....kao prvo....1989 godine sam isao u jajce na jednu svadbu...na potezu od stare gradiske preko banjaluke tamo do par kilometara prije jajca gdje su srbi jos bili koliko toliko brojni..stali smo u tri birtije..dakle prije banja luke..negdje kod mrkonjic grada..i jos jednom kako sam rekao par kilometara sjevernije prije jajca...i sva tri sela su bila srpska..a kako smo znali?..pa zato sto je u sve tri bila slika od slobe....u manjem ili vecem formatu...u dvije kad smo to vidjeli odmah smo produzili dalje..a u trecoj pred jajcem nam ej vec dopizdilo jer smo htjeli negdje stat..pa smu i u tu birtiju usli sa slobinim likom ali mala slika je bila..jer to je selo bilo mjesano..tj vecina su bili srbi ali bilo ej nesto hrvata..a vec je bilo i dosta hrvatskih i muslimanskih sela okolo...pa je gazda malo cvikao i niej stavio postercinu kao onaj kod mrkonjic grada
2015-09-08
ma jok. nijejastreb wrote:Na Ilidži se bre nije govorilo nikada,pa ni tada.veber wrote:daj ne seri. bio sam u iliđi 88-e pa su nam rekli, ajde bre vi ste iz zagreba, bolje nego da kod muje odete.jastreb wrote:Netočno. Ja sam 1988 bio u Vukovaru u srpskom kafiću diskoteci. Niko te ništa nije pitao.
2014-12-30
Da,ali kakve to veze ima sa džihadizmom?vuksadinare wrote:....kao prvo....1989 godine sam isao u jajce na jednu svadbu...na potezu od stare gradiske preko banjaluke tamo do par kilometara prije jajca gdje su srbi jos bili koliko toliko brojni..stali smo u tri birtije..dakle prije banja luke..negdje kod mrkonjic grada..i jos jednom kako sam rekao par kilometara sjevernije prije jajca...i sva tri sela su bila srpska..a kako smo znali?..pa zato sto je u sve tri bila slika od slobe....u manjem ili vecem formatu...u dvije kad smo to vidjeli odmah smo produzili dalje..a u trecoj pred jajcem nam ej vec dopizdilo jer smo htjeli negdje stat..pa smu i u tu birtiju usli sa slobinim likom ali mala slika je bila..jer to je selo bilo mjesano..tj vecina su bili srbi ali bilo ej nesto hrvata..a vec je bilo i dosta hrvatskih i muslimanskih sela okolo...pa je gazda malo cvikao i niej stavio postercinu kao onaj kod mrkonjic grada
Hrvati su u svojim selima stavljali slike od Tuđmana,a Muslimani od Alije,ali gdje je tu bio islamizam?
2014-04-22
Možda si bio u Inđiji,a ne na Ilidži.veber wrote:ma jok. nijejastreb wrote:Na Ilidži se bre nije govorilo nikada,pa ni tada.veber wrote:daj ne seri. bio sam u iliđi 88-e pa su nam rekli, ajde bre vi ste iz zagreba, bolje nego da kod muje odete.jastreb wrote:Netočno. Ja sam 1988 bio u Vukovaru u srpskom kafiću diskoteci. Niko te ništa nije pitao.
2014-04-22
hrvati su tek 1990 godine kao i muslimani stavljali slike ili od franje ili od alije..a srbi su slobine slike vec imali od 1988..ili po kucama..ili po kamionima,autima..ili po lokalima..ne svi..ali dobar dio je...sto se tice islama..on ej radikalnije prakticiran po selima nego po gradovima..narocito gradovima poput sarajeva,tuzle,bihacajastreb wrote:Da,ali kakve to veze ima sa džihadizmom?vuksadinare wrote:....kao prvo....1989 godine sam isao u jajce na jednu svadbu...na potezu od stare gradiske preko banjaluke tamo do par kilometara prije jajca gdje su srbi jos bili koliko toliko brojni..stali smo u tri birtije..dakle prije banja luke..negdje kod mrkonjic grada..i jos jednom kako sam rekao par kilometara sjevernije prije jajca...i sva tri sela su bila srpska..a kako smo znali?..pa zato sto je u sve tri bila slika od slobe....u manjem ili vecem formatu...u dvije kad smo to vidjeli odmah smo produzili dalje..a u trecoj pred jajcem nam ej vec dopizdilo jer smo htjeli negdje stat..pa smu i u tu birtiju usli sa slobinim likom ali mala slika je bila..jer to je selo bilo mjesano..tj vecina su bili srbi ali bilo ej nesto hrvata..a vec je bilo i dosta hrvatskih i muslimanskih sela okolo...pa je gazda malo cvikao i niej stavio postercinu kao onaj kod mrkonjic grada
Hrvati su u svojim selima stavljali slike od Tuđmana,a Muslimani od Alije,ali gdje je tu bio islamizam?
2015-09-08
jesam, jbg sve mi se pobrisalo...veber wrote:jesi memorirao brojeve?michaellcmacha wrote:TO BI SE TI ZAJEBO... i albanci i muslimani sa sandžaka su itekako bili ekstremni i to ne samo osamdesetih nego svih godina na ovamo... vidi se da ne znaš kako su se neke stvari odvijale... npr... nemaš pojma odakle su muslimani u cazinskoj krajini i kad i kojim su dekretom naseljeni u taj prostor.... a pogotovo nemaš pojma da li su bili ekstremni odnosno jesu li i sada... ko i nekad...jastreb wrote:Bilo je nacionalizma,ali vjerskog ekstremizma ni kod Muslimana ni kod Albanaca nije bilo.vuksadinare wrote:....u bosni se dobrano vec znalo tko ej i sto..narocito u drugoj polovici osamdesetih......bas mi ej pricala jedna srpkinja draginja....ona je tamo iz okolice bosanske krupe..vec 1988,1989 godine..tamosnji srbi su zaobilazili musimanska sela ili su vrlo oprezno prolazili kroz njih i obrnuto
2015-08-08
ako ti treba od još nekog javi.michaellcmacha wrote:jesam, jbg sve mi se pobrisalo...
i radi backup.
2014-12-30
Meni treba od Noor.veber wrote:ako ti treba od još nekog javi.michaellcmacha wrote:jesam, jbg sve mi se pobrisalo...
i radi backup.
2014-04-22
Bosanci nikad nisu brekali, pa ni Srbi. Mi smo kroz Bosnu često putovali na more, a u SA i nekoliko puta odsjedali u gostima. Tam su svi bili isti, Muje, Hrvati i Bosanci, ni bilo razlike, osim kaj se kod muslimana skidalo cipele i dobil si šlape.
Guest- Guest
..i kod hrvata se skidalo slape....u biti to ej praksa kdo sva tri naroda u bh-a....bar kod vecine..Eva wrote:Bosanci nikad nisu brekali, pa ni Srbi. Mi smo kroz Bosnu često putovali na more, a u SA i nekoliko puta odsjedali u gostima. Tam su svi bili isti, Muje, Hrvati i Bosanci, ni bilo razlike, osim kaj se kod muslimana skidalo cipele i dobil si šlape.
2015-09-08
Točno. U Hrvatskoj su brekali samo ovi oko Vukovara,a u Kninu bi onaj koji bi počeo brekati i ekati bio ismijavan.Eva wrote:Bosanci nikad nisu brekali, pa ni Srbi.
A ovaj da je na Ilidži čuo brektanje...mora da je to bilo ono ba.
2014-04-22
Kod Muslimana se to prakticiralo više.vuksadinare wrote:..i kod hrvata se skidalo slape....u biti to ej praksa kdo sva tri naroda u bh-a....bar kod vecine..Eva wrote:Bosanci nikad nisu brekali, pa ni Srbi. Mi smo kroz Bosnu često putovali na more, a u SA i nekoliko puta odsjedali u gostima. Tam su svi bili isti, Muje, Hrvati i Bosanci, ni bilo razlike, osim kaj se kod muslimana skidalo cipele i dobil si šlape.
Ovi drugi su skidali obuću jer su sela uglavnom bila blatnjava.
2014-04-22
takve brojeve ne šeram.jastreb wrote:Meni treba od Noor.veber wrote:ako ti treba od još nekog javi.michaellcmacha wrote:jesam, jbg sve mi se pobrisalo...
i radi backup.
2014-12-30
Page 27 of 45 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 36 ... 45
Page 27 of 45