ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The 1980'S is the best

Page 27 of 45 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 36 ... 45  Next

Go down

The 1980'S is the best - Page 27 Empty Re: The 1980'S is the best

Post by veber Wed 7 Sep - 14:12

jastreb wrote:Bilo je nacionalizma,ali vjerskog ekstremizma ni kod Muslimana ni kod Albanaca nije bilo.
ne piši gluposti. bosna je bila oduvijek podjeljena.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 7 Sep - 14:13

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:....u bosni se dobrano vec znalo tko ej i sto..narocito u drugoj polovici osamdesetih......bas mi ej pricala jedna srpkinja draginja....ona je tamo iz okolice bosanske krupe..vec 1988,1989 godine..tamosnji srbi su zaobilazili musimanska sela ili su vrlo oprezno prolazili kroz njih i obrnuto
Bilo je nacionalizma,ali vjerskog ekstremizma ni kod Muslimana ni kod Albanaca nije bilo.
....svejedno....ali vec su na vidiku bile pizdarije...gostionice u srpskim,hrvatskim ili muslimanskim selima posljednjih godina osamdesetih su se dosta zaobilazile..i niej s eprevec u njih ulazilo..narocito u srpske..koje su tih godina bile dobrano okicene slobinim likom a i djelom
Netočno. Ja sam 1988 bio u Vukovaru u srpskom kafiću diskoteci. Niko te ništa nije pitao.

Pa sam bio iste godine u četničkom leglu na Palama,ljudi su nas pozdravljali i bili na usluzi.
..a kako si se ti prestavljao....jugoslaven pretpostavljam ili si lazirao ime...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 7 Sep - 14:14

michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:....u bosni se dobrano vec znalo tko ej i sto..narocito u drugoj polovici osamdesetih......bas mi ej pricala jedna srpkinja draginja....ona je tamo iz okolice bosanske krupe..vec 1988,1989 godine..tamosnji srbi su zaobilazili musimanska sela ili su vrlo oprezno prolazili kroz njih i obrnuto
Bilo je nacionalizma,ali vjerskog ekstremizma ni kod Muslimana ni kod Albanaca nije bilo.
TO BI SE TI ZAJEBO... i albanci  muslimani sa sandžaka su itekako bili ekstremni i to ne samo osamdesetih nego svih godina na ovamo... vidi se da ne znaš kako su se neke stvari odvijale... npr... nemaš pojma odakle su muslimani u cazinskoj krajini i kad i kojim su dekretom naseljeni u taj prostor.... a pogotovo nemaš pojma da li su bili ekstremni odnosno jesu li i sada... ko i nekad...
Bili su ekstremni ali kao nacionalisti. I bili su gadni kao ustaše. Toga je svega bilo. Ali nisu provodili nekakv džihad. Pili su alkohol,jeli slaninu,psovali,kurvali se i sl.

Dakle naglasak je bio na nacionalizmu,a ne na vjerskoj zagriženosti,iako je vjera kod sve tri nacije u BIH bila osnova za nacionano pitanje.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by veber Wed 7 Sep - 14:14

jastreb wrote:Netočno. Ja sam 1988 bio u Vukovaru u srpskom kafiću diskoteci. Niko te ništa nije pitao.

Pa sam bio iste godine u četničkom leglu na Palama,ljudi su nas pozdravljali i bili na usluzi.
daj ne seri. bio sam u iliđi 88-e pa su nam rekli, ajde bre vi ste iz zagreba, bolje nego da kod muje odete.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 7 Sep - 14:15

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
....svejedno....ali vec su na vidiku bile pizdarije...gostionice u srpskim,hrvatskim ili muslimanskim selima posljednjih godina osamdesetih su se dosta zaobilazile..i niej s eprevec u njih ulazilo..narocito u srpske..koje su tih godina bile dobrano okicene slobinim likom a i djelom
Netočno. Ja sam 1988 bio u Vukovaru u srpskom kafiću diskoteci. Niko te ništa nije pitao.

..a kako si se ti prestavljao....jugoslaven pretpostavljam ili si lazirao ime...
Bili smo škola iz Hrvatske iz čistog hrvatskog kraja,pa da sam se ja zvao i Srboljub Živojinović,to im ne bi bilo bitno,jer nas niko nije pitao kako se zovemo.

U Sarajevu je bilo nekih provokacija sarajevskih jalijaša,ali ni to nije imalo veze sa nacionalizmom,a kamo li sa islamizmom.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by veber Wed 7 Sep - 14:16

vuksadinare wrote:..a kako si se ti prestavljao....jugoslaven pretpostavljam ili si lazirao ime...
kaj ima lažirat ime?
rekao je svoje stvarno.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 7 Sep - 14:16

veber wrote:
jastreb wrote:Netočno. Ja sam 1988 bio u Vukovaru u srpskom kafiću diskoteci. Niko te ništa nije pitao.

daj ne seri. bio sam u iliđi 88-e pa su nam rekli, ajde bre vi ste iz zagreba, bolje nego da kod muje odete.
Na Ilidži se bre nije govorilo nikada,pa ni tada.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by veber Wed 7 Sep - 14:17

michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
TO BI SE TI ZAJEBO... i albanci i muslimani sa sandžaka su itekako bili ekstremni i to ne samo osamdesetih nego svih godina na ovamo... vidi se da ne znaš kako su se neke stvari odvijale... npr... nemaš pojma odakle su muslimani u cazinskoj krajini i kad i kojim su dekretom naseljeni u taj prostor.... a pogotovo nemaš pojma da li su bili ekstremni odnosno jesu li i sada... ko i nekad...
jesi memorirao brojeve?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 7 Sep - 14:19

....kao prvo....1989 godine sam isao u jajce na jednu svadbu...na potezu od stare gradiske preko banjaluke tamo do par kilometara prije jajca gdje su srbi jos bili koliko toliko brojni..stali smo u tri birtije..dakle prije banja luke..negdje kod mrkonjic grada..i jos jednom kako sam rekao par kilometara sjevernije prije jajca...i sva tri sela su bila srpska..a kako smo znali?..pa zato sto je u sve tri bila slika od slobe....u manjem ili vecem formatu...u dvije kad smo to vidjeli odmah smo produzili dalje..a u trecoj pred jajcem nam ej vec dopizdilo jer smo htjeli negdje stat..pa smu i u tu birtiju usli sa slobinim likom ali mala slika je bila..jer to je selo bilo mjesano..tj vecina su bili srbi ali bilo ej nesto hrvata..a vec je bilo i dosta hrvatskih i muslimanskih sela okolo...pa je gazda malo cvikao i niej stavio postercinu kao onaj kod mrkonjic grada
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber Wed 7 Sep - 14:19

jastreb wrote:
veber wrote:

ma jok. nije

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 7 Sep - 14:22

vuksadinare wrote:....kao prvo....1989 godine sam isao u jajce na jednu svadbu...na potezu od stare gradiske preko banjaluke tamo do par kilometara prije jajca gdje su srbi jos bili koliko toliko brojni..stali smo u tri birtije..dakle prije banja luke..negdje kod mrkonjic grada..i jos jednom kako sam rekao par kilometara sjevernije prije jajca...i sva tri sela su bila srpska..a kako smo znali?..pa zato sto je u sve tri bila slika od slobe....u manjem ili vecem formatu...u dvije kad smo to vidjeli odmah smo produzili dalje..a u trecoj pred jajcem nam ej vec dopizdilo jer smo htjeli negdje stat..pa smu i u tu birtiju usli sa slobinim likom ali mala slika je bila..jer to je selo bilo mjesano..tj vecina su bili srbi ali bilo ej nesto hrvata..a vec je bilo i dosta hrvatskih i muslimanskih sela okolo...pa je gazda malo cvikao i niej stavio postercinu kao onaj kod mrkonjic grada
Da,ali kakve to veze ima sa džihadizmom?

Hrvati su u svojim selima stavljali slike od Tuđmana,a Muslimani od Alije,ali gdje je tu bio islamizam?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 7 Sep - 14:24

veber wrote:
jastreb wrote:
veber wrote:

ma jok. nije
Možda si bio u Inđiji,a ne na Ilidži.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 7 Sep - 14:24

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:....kao prvo....1989 godine sam isao u jajce na jednu svadbu...na potezu od stare gradiske preko banjaluke tamo do par kilometara prije jajca gdje su srbi jos bili koliko toliko brojni..stali smo u tri birtije..dakle prije banja luke..negdje kod mrkonjic grada..i jos jednom kako sam rekao par kilometara sjevernije prije jajca...i sva tri sela su bila srpska..a kako smo znali?..pa zato sto je u sve tri bila slika od slobe....u manjem ili vecem formatu...u dvije kad smo to vidjeli odmah smo produzili dalje..a u trecoj pred jajcem nam ej vec dopizdilo jer smo htjeli negdje stat..pa smu i u tu birtiju usli sa slobinim likom ali mala slika je bila..jer to je selo bilo mjesano..tj vecina su bili srbi ali bilo ej nesto hrvata..a vec je bilo i dosta hrvatskih i muslimanskih sela okolo...pa je gazda malo cvikao i niej stavio postercinu kao onaj kod mrkonjic grada
Da,ali kakve to veze ima sa džihadizmom?

Hrvati su u svojim selima stavljali slike od Tuđmana,a Muslimani od Alije,ali gdje je tu bio islamizam?
hrvati su tek 1990 godine kao i muslimani stavljali slike ili od franje ili od alije..a srbi su slobine slike vec imali od 1988..ili po kucama..ili po kamionima,autima..ili po lokalima..ne svi..ali dobar dio je...sto se tice islama..on ej radikalnije prakticiran po selima nego po gradovima..narocito gradovima poput sarajeva,tuzle,bihaca
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 7 Sep - 14:25

veber wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
TO BI SE TI ZAJEBO... i albanci i muslimani sa sandžaka su itekako bili ekstremni i to ne samo osamdesetih nego svih godina na ovamo... vidi se da ne znaš kako su se neke stvari odvijale... npr... nemaš pojma odakle su muslimani u cazinskoj krajini i kad i kojim su dekretom naseljeni u taj prostor.... a pogotovo nemaš pojma da li su bili ekstremni odnosno jesu li i sada... ko i nekad...
jesi memorirao brojeve?
jesam, jbg sve mi se pobrisalo...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber Wed 7 Sep - 14:29

michaellcmacha wrote:jesam, jbg sve mi se pobrisalo...
ako ti treba od još nekog javi.
i radi backup.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 7 Sep - 14:33

veber wrote:
i radi backup.
Meni treba od Noor.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Wed 7 Sep - 14:34

Bosanci nikad nisu brekali, pa ni Srbi. Mi smo kroz Bosnu često putovali na more, a u SA i nekoliko puta odsjedali u gostima. Tam su svi bili isti, Muje, Hrvati i Bosanci, ni bilo razlike, osim kaj se kod muslimana skidalo cipele i dobil si šlape.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 7 Sep - 14:36

Eva wrote:Bosanci nikad nisu brekali, pa ni Srbi. Mi smo kroz Bosnu često putovali na more, a u SA i nekoliko puta odsjedali u gostima. Tam su svi bili isti, Muje, Hrvati i Bosanci, ni bilo razlike, osim kaj se kod muslimana skidalo cipele i dobil si šlape.
..i kod hrvata se skidalo slape....u biti to ej praksa kdo sva tri naroda u bh-a....bar kod vecine..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 7 Sep - 14:36

Eva wrote:Bosanci nikad nisu brekali, pa ni Srbi. 
Točno. U Hrvatskoj su brekali samo ovi oko Vukovara,a u Kninu bi onaj koji bi počeo brekati i ekati bio ismijavan.

A ovaj da je na Ilidži čuo brektanje...mora da je to bilo ono ba.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 7 Sep - 14:37

vuksadinare wrote:
Eva wrote:Bosanci nikad nisu brekali, pa ni Srbi. Mi smo kroz Bosnu često putovali na more, a u SA i nekoliko puta odsjedali u gostima. Tam su svi bili isti, Muje, Hrvati i Bosanci, ni bilo razlike, osim kaj se kod muslimana skidalo cipele i dobil si šlape.
..i kod hrvata se skidalo slape....u biti to ej praksa kdo sva tri naroda u bh-a....bar kod vecine..
Kod Muslimana se to prakticiralo više.

Ovi drugi su skidali obuću jer su sela uglavnom bila blatnjava.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by veber Wed 7 Sep - 14:37

jastreb wrote:
veber wrote:
i radi backup.
Meni treba od Noor.
takve brojeve ne šeram.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 27 of 45 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 36 ... 45  Next