The 1980'S is the best
Page 13 of 45
Page 13 of 45 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 29 ... 45
Re: The 1980'S is the best
meni je radio 101 bio ok tamo do 1992 ili 1993...poslije se pocelo to sve razbucavat...zinka mojzes vrabec ga je razbucala...Eva wrote:A radio 101 i frigidna utičnica. Ja sam to kao klinka slušala a niš nisam kužila, pa kad je baka čula kaj slušam zabranila mi 101-icu.vuksadinare wrote:zločesta djeca 1988 godine...OTV
https://www.youtube.com/watch?v=yBsaQPqtP0c
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Fuj JUGONOSTALGICARI , NEPRIJATELJI CRVENI, ZUTI INZELEN
MAMICU VAM
S KIM SE JA DRUZIM..
Znala sam tko ce biti najveci izdajce hrvatske odmah
Svi kojo su tu na forumu kenjali protiv juge prije kpju godinu.
Sad cekam da pocnete marksizam siriti ovdje .
Sram vas i stid bilo
MAMICU VAM
S KIM SE JA DRUZIM..
Sram vas i stid bilo
U bre.veber wrote:platio sam kabl, a uz njega dobiješ program.dzango wrote:Nisi valjda platio program?
inače sam acad platio 4000€, a najslabiju catiau 30000€
Osamdesete, nedeljni prenos fudbalskih utakmica i Indeksovo radio pozorište:
ti pripadas pedesetima...Sora wrote:Fuj JUGONOSTALGICARI , NEPRIJATELJI CRVENI, ZUTI INZELEN
MAMICU VAM
S KIM SE JA DRUZIM..
Sram vas i stid bilo
2015-09-08
...ali slazem se tu sa evickom....sto se tice izgleda zagreba napose fasada nis se nije radilo......malo ej to univerzijada usminkala ali nista posebno..za razliku do sarajeva koje se za vrijeme olimpijskih igara dosta usminkalo.....
2015-09-08
....slasticarne su mi bile dobre tada...jedan stol dva stolca..tri vrste kolaca u izlogu...sampite,kremsnite,treci se nije mogao identificirati...
2015-09-08
...sladoled..uski kornet kuglica ko pikula....'stricek moze jos malo'...'ne moze..malo sljadoljeda...'
2015-09-08
kazna ti je cijena programa pa puta 3, pa se ti igraj. catiau i danas koristim i updata normalo, autodesk sam odjebao jer kada sam prešao na win7 trebao sam kupiti novu inačicu pa sam im direktno napisao da je internet pun ilegalnih i neka se jebu. desault koji radi catiau garantira da će moja inačica do 2030-e imat potporu. koristim office 2010 i nikaj mu ne fali.dzango wrote:U bre.veber wrote:platio sam kabl, a uz njega dobiješ program.dzango wrote:Nisi valjda platio program?
inače sam acad platio 4000€, a najslabiju catiau 30000€
Indeksovo radio pozorište:
oni su bili cool
2014-12-30
do 85.-te je bila teorija i praksa SS-a, a od 85. do preporoda je bio MiSS. razlika je bila kako udba kaže u terminologiji, ali i percepciji iste.... jebiga nije isto samoupravni socijalizam i socijalističko samoupravljanje.... ;)Noor wrote:udba wrote:Onda su mladi učili zanat i proizvodnju. U školama je bilo 50% praksa a 50% teorija, danas je obrnuto.
imali smo u srednjoj predmet TIPSS...ko se sjeća?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
https://www.youtube.com/watch?v=04f7Jtc0T-k
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bio je dalkovidan... ti si se obukovala za razrednog asistenta... ali u to doba je i šuvara i komuniste iliti socijaliste bolio kurac za invalidnu djecu, tak da se nisu sjetili za šta bi konkretno mogli poslužiti ti suradnici....Noor wrote:udba wrote:I dobro da ih je ukinuo, gimnazije su danas rasadnik nezaposlenih.
a kaj je bilo ono sranje od usmjerenog obrazovanja?
ja sam bila pedagoški smjer....suradnik u razrednoj nastavi...to niko nikad nije nigdje tražio, a i ne znam kaj bi delali, brisali ploču i zaljevali cvijeće po prozorima
ajd, ipak...bila sam pomoćnica scenarista u dječjem kazalištu, a u krilu mi je vječito sjedila i plela mi pletenice jedna, tada malena, glumičica na početku svoje karijere, danas poznata
2015-08-08
galis...jastreb wrote:Ovaj nam je krv pio.vuksadinare wrote:...razija ko ne4kad tkacenko..daj loptu joj ispod kosa i kos..sam je ruku ispruzila..ili ispod kosa stoj razo i digni ruke..jedinstvo tuzla ne bi ni primirisalo tituli europskog prvaka da nije bilo razije...interesantno u jugi je u to doba jedinstvo s razijom bila jednom prvak..1988...sve druge titule u ono doba od 1989 do 1991 je osvojila sibenka ili kako s evec zvao klub sa danirom nakic..elemes se zvao
2015-08-08
https://www.youtube.com/watch?v=Px_4FOU6XMw
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
:Dmichaellcmacha wrote:do 85.-te je bila teorija i praksa SS-a, a od 85. do preporoda je bio MiSS. razlika je bila kako udba kaže u terminologiji, ali i percepciji iste.... jebiga nije isto samoupravni socijalizam i socijalističko samoupravljanje.... ;)Noor wrote:udba wrote:Onda su mladi učili zanat i proizvodnju. U školama je bilo 50% praksa a 50% teorija, danas je obrnuto.
imali smo u srednjoj predmet TIPSS...ko se sjeća?
Guest- Guest
Upravo tako....a danas se to tražimichaellcmacha wrote:bio je dalkovidan... ti si se obukovala za razrednog asistenta... ali u to doba je i šuvara i komuniste iliti socijaliste bolio kurac za invalidnu djecu, tak da se nisu sjetili za šta bi konkretno mogli poslužiti ti suradnici....Noor wrote:udba wrote:I dobro da ih je ukinuo, gimnazije su danas rasadnik nezaposlenih.
a kaj je bilo ono sranje od usmjerenog obrazovanja?
ja sam bila pedagoški smjer....suradnik u razrednoj nastavi...to niko nikad nije nigdje tražio, a i ne znam kaj bi delali, brisali ploču i zaljevali cvijeće po prozorima
ajd, ipak...bila sam pomoćnica scenarista u dječjem kazalištu, a u krilu mi je vječito sjedila i plela mi pletenice jedna, tada malena, glumičica na početku svoje karijere, danas poznata
Guest- Guest
2014-04-14
2014-04-14
Page 13 of 45 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 29 ... 45
Page 13 of 45