UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
bez pcela nema zivota
moj dida je bio pcelar :)
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
Znam...nema ni bez sexa...bolji izbor...:p
A i moj Dida Ante u Hercegovini...i duvan uzgajao,sjećam se nizanja i mirisa....:D
A i moj Dida Ante u Hercegovini...i duvan uzgajao,sjećam se nizanja i mirisa....:D
Guest- Guest
nevjerojatna sam si kako sam navečer pred spavanje puna pametnih i zdravih planova, odluka, a ujutro...... druga osoba
uzela sam danas i sutra slobodno
u 10 je vjerojatno edukacija.. ne bih se čudila da me zovu... iako sam svom voditelju napomenula da je edukacija, al eto, baš sam u nekoj gužvi pa se nadam da to neće bit problem...
u 10 je vjerojatno edukacija.. ne bih se čudila da me zovu... iako sam svom voditelju napomenula da je edukacija, al eto, baš sam u nekoj gužvi pa se nadam da to neće bit problem...
evo gaaaaaaaa, bravo.. već me kolega zove da je direktorica rekla da dođem prijavit neku štetu, što kao samo ja mogu, drugi nemaju pristup
marš!
popodne idem ili čak sutra, rok je tri dana.. ne zanima me.. nemam svoj auto sad
točno sam predosjećala
sad kao ne mogu to oni poskenirat i poslat za zagreb!!!
kako ću ubuduće na godišnji, pitam se
marš!
popodne idem ili čak sutra, rok je tri dana.. ne zanima me.. nemam svoj auto sad
točno sam predosjećala
sad kao ne mogu to oni poskenirat i poslat za zagreb!!!
kako ću ubuduće na godišnji, pitam se
Last edited by modra on 16/7/2015, 10:32; edited 1 time in total
uvijek moram imat grižnju savjesti, kad god idem na godišnji, kad god nekog za nešto odbijem, i slično
jebeš takav život
jel i vama tako?
jebeš takav život
jel i vama tako?
modra wrote:uvijek moram imat grižnju savjesti, kad god idem na godišnji, kad god nekog za nešto odbijem, i slično
jebeš takav život
jel i vama tako?
naravno da ne
oni koji zasluzuju ce dobit sto im treba
za sve ostale masem srednjim prstom
betty.boop-
2015-01-23
svaka čast.. bome!
e, niš mi se ne da... ne funkcioniram po ovoj vrućini... kako ću prekosutra s ovakvim tlakom...
valjda će svih 400 ljudi bit živi i zdravi
zvali me iz firme bar deset puta
nervozna sam mrvicu
dobro da sam razglasila da sam slobodna, već je sestra našla razlog da ide u grad pa mi uvalila dijete :D
e, niš mi se ne da... ne funkcioniram po ovoj vrućini... kako ću prekosutra s ovakvim tlakom...
valjda će svih 400 ljudi bit živi i zdravi
zvali me iz firme bar deset puta
nervozna sam mrvicu
dobro da sam razglasila da sam slobodna, već je sestra našla razlog da ide u grad pa mi uvalila dijete :D
Last edited by modra on 16/7/2015, 13:51; edited 1 time in total
Svaka čast svima, i ljetu i turistima, i moru i vrućinama, ali daj ti meni zimu. I snig po mogućnosti.
2014-04-15
meni je najljepše bilo ići u školu po snijegu, to je bilo normalno kod nas u bosni, jednostavno najljepše doba, sad samo čekaju prognozu da otkažu školu.
modra wrote:uvijek moram imat grižnju savjesti, kad god idem na godišnji, kad god nekog za nešto odbijem, i slično
jebeš takav život
jel i vama tako?
Je, sama sam u službi, pa je tim problem veći. Ali ja sam ludi radoholičar, pa sam se pomirila s tim.
To vrijedi za posao.
Inače u životu odbijem vrlo glatko. Vrlo sam posesivna oko vlastitog slobodnog vremena jer ga nemam puno.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ovo mi je sad najdraža Rihanina stvar. Sad ovo slušam i spremam se za kupanje. U biti sjedim u kupaćem i čekam da se dragi probudi...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Odmaram dok se cure igraju dolje u pijesku sa susjedovom malom...muza jos nema,dobio para za rodjendan i otišao ih potrošiti u Foot locker...:D
Poznavajući njega,nece mu se svidjeti ni jedan par od 2000 na izboru....:D
Poznavajući njega,nece mu se svidjeti ni jedan par od 2000 na izboru....:D
Guest- Guest
medication wrote:modra wrote:uvijek moram imat grižnju savjesti, kad god idem na godišnji, kad god nekog za nešto odbijem, i slično
jebeš takav život
jel i vama tako?
Je, sama sam u službi, pa je tim problem veći. Ali ja sam ludi radoholičar, pa sam se pomirila s tim.
To vrijedi za posao.
Inače u životu odbijem vrlo glatko. Vrlo sam posesivna oko vlastitog slobodnog vremena jer ga nemam puno.
radoholičaru, blago ti se..
imam skener pa se svatko svako malo gura da mu 'samo nešto' skeniram i pošaljem, na udaru sam kraj vrata pa svako malo neka pitanja, moram nešto istraživat što i nije u sklopu mog posla baš, kojekakve usluge, prosljeđivanja.. na neki način je i odgovornost
a za to što radim treba koncentracija koja mi je slaba (jedino nije slaba kad je riječ o kozmetici tu je imam bome preveć)
i onda se izgubim tako... i program mi se ugasi ili zablokira na pola i sve ispočetka
oko mene sami papirići.. živjeli samoljepivi papirićiiiii
a radim dva posla, nisu me pripremili za ovaj drugi meni novi posao, nula, sam se moraš snać
nit imam osposobljene ladice da si mogu malo rasporedit papire
kaos mi je :D ne znam smijem li ih sama ispraznit ili moram nečije odobrenje tražit
baš razmišljam kad sam radila drugu koliko je lakše u miru radit
a svi ono.. znaam da te maltretiram, al možeš li mi samo ovo..
modra-
2014-04-17
modra-
2014-04-17
ajmo malo o hrani
kruh sa sirnim namazom i paradajz i paprika su nešto najbolje... mogu jest bez prestanka, kao i pečene paprike s bijelim lukom i narescima
može i neka salama na kruh i namaz
kruh sa sirnim namazom i paradajz i paprika su nešto najbolje... mogu jest bez prestanka, kao i pečene paprike s bijelim lukom i narescima
može i neka salama na kruh i namaz
modra-
2014-04-17
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)