počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 36
Page 22 of 36 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 36
Re: počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
amper1950 wrote:Jeli ti to možda najavljuješ neki senzacionalni transfer Modrića u Barcu?muckodjubre wrote:
operw je progledao i uvidio mandžinu klasu...jednoga dana ce i end priznati modrićevu
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
kuracodigraca wrote:kog boli kurac za bosance, mala čmarbosna, treba to razdijelit na salveti i doviđorno
Nama do Drine, a drugima što preostane...
darth_vader-
2014-04-17
mandžo je najveći hrvatski brend uz modrića. donio bayernu ligu prvaka nakon toga za nagradu realizirao transfer u najveći europski klub. klasa.muckodjubre wrote:operw je progledao i uvidio mandžinu klasu...jednoga dana ce i end priznati modrićevuamper1950 wrote:A ha... Ma taj gol je Mandžukić zabija...operw wrote:amper1950 wrote:
kale je zabio samo zahvaljujući super mariju koji je utakmicu riješio svake rezultatske neizvjesnosti
Kako je lipo bilo čitati tvoje upise dok je Mandžo bija u Bayernu... Demo, jeli se sićaš?
Guest- Guest
operw wrote:mandžo je najveći hrvatski brend uz modrića. donio bayernu ligu prvaka nakon toga za nagradu realizirao transfer u najveći europski klub. klasa.muckodjubre wrote:operw je progledao i uvidio mandžinu klasu...jednoga dana ce i end priznati modrićevuamper1950 wrote:A ha... Ma taj gol je Mandžukić zabija...operw wrote:amper1950 wrote:
kale je zabio samo zahvaljujući super mariju koji je utakmicu riješio svake rezultatske neizvjesnosti
Kako je lipo bilo čitati tvoje upise dok je Mandžo bija u Bayernu... Demo, jeli se sićaš?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
najveći hrvatski brend je ipak joe šimunić, a mandžo može jedino kategoriju najvećih sramota
skupa s modrićem
skupa s modrićem
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jedan je brend...ostalo su Kineske kopije...:)
darth_vader-
2014-04-17
novi dres španjolske reprezentacije. smiješna nacija
Guest- Guest
rekao sam strana ždrijeba. nama je upala sjekira u med jer smo radi glupog sistema izbjegli francuze, švabe, španjolce, talijane, engleze.. nema teorije da bi na onoj strani nešto napravili. sve se otvorilo samo je trebalo dobit taj prosječni i neuvjerljivi portugal kojeg smo prvih 90 min sabili u rupicu ali nitko nije imao zabit a tu bi jedan mandžin gol značio više od bilo kakvog rekordamuckodjubre wrote:prvak europe nikako ne može biti lakši ždrijeb od islandabafalo wrote:misliš kad su nas poslali na dvostruko lakšu stranu ždrijeba a mi to nismo znali iskoristit jer smo igrali bez napadačamuckodjubre wrote:island u 97.min za 3-2,sjebali nas kao i na euru kada su zabili u zadnjoj min sudačke nadoknade i nas poslali na portugal
i molim da ga se ne uspoređuje sa šukerom. šuker je zabijao važne golove i bio zlatna kopačka a i eduardov peak je jači
Drina je zapravo oduvijek bila prirodna granica zapadnog civiliziranog svijeta i mordorajasambrend wrote:kuracodigraca wrote:kog boli kurac za bosance, mala čmarbosna, treba to razdijelit na salveti i doviđorno
Nama do Drine, a drugima što preostane...
kad sam prije par godina došao u tunis na vrata sahare prvi šta su pitali odakle sam i onda su beduini svi u jedan glas klicali davor šuker. kad to doživi modrić priznat ću da nije najveća prevara u povijesti
2015-08-25
End1899 wrote:kad sam prije par godina došao u tunis na vrata sahare prvi šta su pitali odakle sam i onda su beduini svi u jedan glas klicali bajdo vukas.
Guest- Guest
mi smo nakon 98' imali dvi velike prilike za uspjeh i oba puta nas je sjebao nedostatak napadača. prvo u asutriji i švicarskoj kad je onaj ološ ozlijedio eduarda u životnoj formi i sad u francuskoj jer je mandža bio beton u špici
Ne bi bas rekao da smo ih stavili u rupicu,imali.smo terensku inicijativu ali jalovu bez konkretne akcije...najrealnije bi bilo ništa- ništa i penalibafalo wrote:rekao sam strana ždrijeba. nama je upala sjekira u med jer smo radi glupog sistema izbjegli francuze, švabe, španjolce, talijane, engleze.. nema teorije da bi na onoj strani nešto napravili. sve se otvorilo samo je trebalo dobit taj prosječni i neuvjerljivi portugal kojeg smo prvih 90 min sabili u rupicu ali nitko nije imao zabit a tu bi jedan mandžin gol značio više od bilo kakvog rekordamuckodjubre wrote:prvak europe nikako ne može biti lakši ždrijeb od islandabafalo wrote:misliš kad su nas poslali na dvostruko lakšu stranu ždrijeba a mi to nismo znali iskoristit jer smo igrali bez napadačamuckodjubre wrote:island u 97.min za 3-2,sjebali nas kao i na euru kada su zabili u zadnjoj min sudačke nadoknade i nas poslali na portugal
i molim da ga se ne uspoređuje sa šukerom. šuker je zabijao važne golove i bio zlatna kopačka a i eduardov peak je jači
2014-04-15
Barcelona bi cijelu ekipu i stadion trebali prodat za usluge najboljeg hrvatskog igraca
nowitzki-
2014-04-27
raketa već igra za barcu, plaćen samo 18 mil vrijedi 200
2015-08-25
Nisam napisao najsporijeg igraca, nego najboljeg
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Barcelona bi cijelu ekipu i stadion trebali prodat za usluge najboljeg hrvatskog igraca
2014-04-15
nowitzki wrote:Nisam napisao najsporijeg igraca, nego najboljeg
^^ raketa je stvarno ironican nadimak za njega ^^
Iako je za garetha barrya raketa ^^
Nema kraja problemima s ozljedama u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Vedran Ćorluka vjerojatno će propustiti Finsku, a upitan je i Danijel Subašić, otkrio je izbornik "vatrenih" Ante Čačić u Tampereu
Absolut domination
Zna sjor ante da u kaletu i mitrovicu ima oruzje za masovno unistenje
Zna sjor ante da u kaletu i mitrovicu ima oruzje za masovno unistenje
Page 22 of 36 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 36
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 36