počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 36
Page 12 of 36 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 36
Re: počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
Jesmo.End1899 wrote:jesmo li imali igru da bi zaslužili 3 boda?
Guest- Guest
po meni nismo imali igru i ideju, 3 suvisle akcije cijelu utakmicu bez ikakve kontrole i komotnosti i dominacije koja se očekuje pogotovo kad si doma bez obzira na tribine. a oni nisu aposlutno ništa odigrali i opet su stalno bili opasni, jedan mor nas je ubijao, zamisli da je takvih 10 kakvih je u svakoj ozbiljnijoj repki.
End- Posts : 21177
2015-08-25
kojo to? španjolskoj,italiji ili možda prvaku europe portugalu?End1899 wrote:po meni nismo imali igru i ideju, 3 suvisle akcije cijelu utakmicu bez ikakve kontrole i komotnosti i dominacije koja se očekuje pogotovo kad si doma bez obzira na tribine. a oni nisu aposlutno ništa odigrali i opet su stalno bili opasni, jedan mor nas je ubijao, zamisli da je takvih 10 kakvih je u svakoj ozbiljnijoj repki.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
po meni jedina zamjera je što nije trebao izvaditi pjacu već madžukića...pjaca je bio jedan od najopasnijih...zamjena raketa i mandžo vs brozović kalinić/kramarić
ozbiljno, klinac tek igra nogomet 2 godine, praktički će počet ove sezone na većoj sceni, spusti loptu malo na zemlju.
2015-08-25
takvih hitrih i probojnih igrača nema puno...rakitića 1 na 1 čuvaš samo tako jer je spor i ne može pobjeći,ali ovaj dečko ima brzinu i hitrinu i može napraviti nered samo takav
Sad budu na kraju još Turci ispali vanzemaljci, a radi se o jednoj čak i ispodprosječnoj europskoj reprezentaciji.
Zeko-
2015-08-26
pa raketa nema više 19, vidjet ćemo šta će biti od maloga, mi imamo halilovića koji je za njega space shuttle pa smo ga se odrekli.
2015-08-25
pa da su naši zabili pola šansi bilo bi laganica,dajte nam liverpool
raketa nikada ni nije bio brz,da je bio brz s 18 bio bi i sa 28 pa jbte led nema 48g...End1899 wrote:pa raketa nema više 19, vidjet ćemo šta će biti od maloga, mi imamo halilovića koji je za njega space shuttle pa smo ga se odrekli.
halil ima potez,ali je el bahati...po meni je više falio kovačić,ali ne znam što je s njime
2014-04-15
Remi Hrvatske i Turske u Maksimiru (1-1) donio je red promašaja, stativa, red praznih tribina, ali i silnog previjanja Turaka po travnjaku u namjeri da ukradu vrijeme.
Sve to iritiralo je Vatrene, navijače pred TV ekranima, ali očito i televizijske komentatore. U jednome je času, naime, jedan komentator iz regije, u tijeku prijenosa, počeo govoriti koliko Turci kradu vrijeme, da bi u jednome času izgubio potpuno izgubio živce i ispalio:
"Ova Turska je odvratna reprezentacija!"
video
Sve to iritiralo je Vatrene, navijače pred TV ekranima, ali očito i televizijske komentatore. U jednome je času, naime, jedan komentator iz regije, u tijeku prijenosa, počeo govoriti koliko Turci kradu vrijeme, da bi u jednome času izgubio potpuno izgubio živce i ispalio:
video
kalinić najbolji igrač naše reprezentacije
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Remi Hrvatske i Turske u Maksimiru (1-1) donio je red promašaja, stativa, red praznih tribina, ali i silnog previjanja Turaka po travnjaku u namjeri da ukradu vrijeme.
video
kme kmee
Guest- Guest
mi spadamo u rang reprezentacija koje igraju kvalitetan nogomet. rijetke su reprezentacije koje igraju na potrebnom nivou kakav se očekuje usporedno s njihovim kadrom i eventualnim mogućnostima, većina ih igra ispod svog renomea. reprezentativni nogomet je uvijek bio za razinu ispod klupskog, što je i logično obzirom na stupanj organizacije kakav današnji klubovi imaju, gdje je sve isplanirano do najmanjih detalja i gdje se sustav i nogometna filozofija gradi kroz 60 utakmica kroz sezonu, kroz dva prijelazna roka, kroz godine usavršavanja i kompletiranja najboljih 11 prema kojima svaki igrač igra točno onu ulogu koja mu najbolje odgovara, gdje je sve automatizirano i savršeno posloženo. to je nemoguće u reprezentaciji provesti, ne postoji to vrijeme ne postoje ti resursi ne postoji taj prostor koji će omogućiti takav iskorak tako da je i kvaliteta nogometa je slabija a i tu je i odgovor zašto većina igrača bolje djeluje u klubu nego reprezentaciji.
Guest- Guest
pogledaj video pa ćeš znati zašto sam ga stavio...Braćala wrote:muckodjubre wrote:Remi Hrvatske i Turske u Maksimiru (1-1) donio je red promašaja, stativa, red praznih tribina, ali i silnog previjanja Turaka po travnjaku u namjeri da ukradu vrijeme.
video
kme kmee
2014-04-15
pogledaj video pa ćeš znati zašto sam ga stavio...Braćala wrote:muckodjubre wrote:Remi Hrvatske i Turske u Maksimiru (1-1) donio je red promašaja, stativa, red praznih tribina, ali i silnog previjanja Turaka po travnjaku u namjeri da ukradu vrijeme.
video
kme kmee
2014-04-15
Od kud si ovo kopirao?operw wrote:mi spadamo u rang reprezentacija koje igraju kvalitetan nogomet. rijetke su reprezentacije koje igraju na potrebnom nivou kakav se očekuje usporedno s njihovim kadrom i eventualnim mogućnostima, većina ih igra ispod svog renomea. reprezentativni nogomet je uvijek bio za razinu ispod klupskog, što je i logično obzirom na stupanj organizacije kakav današnji klubovi imaju, gdje je sve isplanirano do najmanjih detalja i gdje se sustav i nogometna filozofija gradi kroz 60 utakmica kroz sezonu, kroz dva prijelazna roka, kroz godine usavršavanja i kompletiranja najboljih 11 prema kojima svaki igrač igra točno onu ulogu koja mu najbolje odgovara, gdje je sve automatizirano i savršeno posloženo. to je nemoguće u reprezentaciji provesti, ne postoji to vrijeme ne postoje ti resursi ne postoji taj prostor koji će omogućiti takav iskorak tako da je i kvaliteta nogometa je slabija a i tu je i odgovor zašto većina igrača bolje djeluje u klubu nego reprezentaciji.
nowitzki-
2014-04-27
2015-08-25
Svaka reprezentacija ima dva-tri, neke i više, vrhunskih igrača. I kada veliki klub stavi 11 takovih u svoju momčad (koja je k tomu u stalnom treningu i uigravanju) za očekivati je da je takova momčad kvalitetnija od mase reprezentacija. Isto tako svakom od tih jedanaest igrača je lakše igrati sa ovima nego u reprezentaciji, jer je razina kvalitete suigrača na višem nivou.operw wrote:mi spadamo u rang reprezentacija koje igraju kvalitetan nogomet. rijetke su reprezentacije koje igraju na potrebnom nivou kakav se očekuje usporedno s njihovim kadrom i eventualnim mogućnostima, većina ih igra ispod svog renomea. reprezentativni nogomet je uvijek bio za razinu ispod klupskog, što je i logično obzirom na stupanj organizacije kakav današnji klubovi imaju, gdje je sve isplanirano do najmanjih detalja i gdje se sustav i nogometna filozofija gradi kroz 60 utakmica kroz sezonu, kroz dva prijelazna roka, kroz godine usavršavanja i kompletiranja najboljih 11 prema kojima svaki igrač igra točno onu ulogu koja mu najbolje odgovara, gdje je sve automatizirano i savršeno posloženo. to je nemoguće u reprezentaciji provesti, ne postoji to vrijeme ne postoje ti resursi ne postoji taj prostor koji će omogućiti takav iskorak tako da je i kvaliteta nogometa je slabija a i tu je i odgovor zašto većina igrača bolje djeluje u klubu nego reprezentaciji.
sat2-
2015-09-28
Page 12 of 36 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 36
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 36