počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 36
Page 20 of 36 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 36
Re: počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
A i geymar imao menstruaciju^^
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
a sta je sa jedvajem, sto ne igra? imao odlicnu proslu sezonu u leverguzenu...
Guest- Guest
svi mislili mandzo gotov, kad ono dao het trik siptarima sa kosova...
Guest- Guest
bracala vas bi šipci naguzili,opet haha
nama bi sipci pusili kao i u skadru pre dve godine, ali oni pravi sipci. ove bi dobili jedno 15:0...
Guest- Guest
tj. u elbasanu bila utakmica...
Guest- Guest
vidjeli smo,šipci na ep a srbi u fotelje
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Mandžukić se izjednačio s 'kraljem strijelaca' Šukerom
S ovim hat-trickom Mandžukić je dostigao Šukera, koji ih je također zabio dva. Mandukić je zabijao Kosovu i San Marinu, a Šuker Australiji i Estoniji.
EDUARDOVA POZICIJA UGROŽENA koji je u 64 nastupa zabio 29 pogodaka.
No, njegova pozicija sada je u velikoj opasnosti jer s tri gola Kosovu, Mario Mandžukić popeo se do broja 27 u 71 nastupu.
S ovim hat-trickom Mandžukić je dostigao Šukera, koji ih je također zabio dva. Mandukić je zabijao Kosovu i San Marinu, a Šuker Australiji i Estoniji.
EDUARDOVA POZICIJA UGROŽENA koji je u 64 nastupa zabio 29 pogodaka.
No, njegova pozicija sada je u velikoj opasnosti jer s tri gola Kosovu, Mario Mandžukić popeo se do broja 27 u 71 nastupu.
2014-04-15
utakmica koja vrijedi 3 kvalifikacijska boda za svjetsko prvenstvo u rusiji 2018 godineamper1950 wrote:Inače je ova utakmica mjerilo, u pičku materinu... Kao da Hajduk igra protiv onog Jalžabeta...operw wrote:svi mislili hrvatska gotova kad ono nikola kalinić ude na teren i zabije gol za 6:0
Btw. Mandžukić je zabija golove iz serviranih prilika, Kale se sam izborija i i zabija golčinu. U ono malo minuta, zato smiri doživljaj....
kale je zabio samo zahvaljujući super mariju koji je utakmicu riješio svake rezultatske neizvjesnosti
Guest- Guest
Koliku je povezanost zaista osećao s klubom i gradom Firencom, otkrio je već u sledećoj rečenici.Ziil Los Dii ! wrote:operw wrote:svi mislili hrvatska gotova kad ono nikola kalinić ude na teren i zabije gol za 6:0
Kale top ...
Podjeca me na golove kakve sam na starom iss-u zabijao sa batistutom ( niska bomba ..visok power i shot acc)
„Firencu sam oduvek smatrao svojom devojkom. Takvu ljubav prema gradu i klubu nemoguće je opisati“, jasan je Batistuta, u čiju čast je organizovana svečanost na kojoj je stekao zvanje počasnog građanina Firence
imao sam ga i ja u master ligi, u napadu šuker i batistuta. malo za gušt
Guest- Guest
najveća utakmica u povijesti čmarsbijeRad'iša Trajković wrote:tj. u elbasanu bila utakmica...
Guest- Guest
operw wrote:najveća utakmica u povijesti čmarsbijeRad'iša Trajković wrote:tj. u elbasanu bila utakmica...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://www.index.hr/sport/clanak/pucacki-i-pljuvacki-trening-uspjeli/924170.aspx
izgleda da se alač osjetio prozvanim
2015-08-19
kme kme kme jel kmeči radi pobjede hrvatske?kuracodigraca wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/pucacki-i-pljuvacki-trening-uspjeli/924170.aspx
2014-04-15
2015-08-19
operw wrote:Koliku je povezanost zaista osećao s klubom i gradom Firencom, otkrio je već u sledećoj rečenici.Ziil Los Dii ! wrote:operw wrote:svi mislili hrvatska gotova kad ono nikola kalinić ude na teren i zabije gol za 6:0
Kale top ...
Podjeca me na golove kakve sam na starom iss-u zabijao sa batistutom ( niska bomba ..visok power i shot acc)
„Firencu sam oduvek smatrao svojom devojkom. Takvu ljubav prema gradu i klubu nemoguće je opisati“, jasan je Batistuta, u čiju čast je organizovana svečanost na kojoj je stekao zvanje počasnog građanina Firence
imao sam ga i ja u master ligi, u napadu šuker i batistuta. malo za gušt
Batigol je najveci argentinski sin nakon maradone ..doduse tu negdje sa kempesom.prvi iza boga...iako je alfredo po pricama navedenih najveci..on mi je iz daleke proslosti
Nisam zaboravio messija..on je mali štakor i najsretniji sam bio kad je rekao da ide u reprezentativnu mirovinu..govno lažljivo
Ugl budem li imao sina zvati ce se Gabriel
Eo hriščiano je zabija dva u prve 4 minute ...kad ce mali stakor trpati andori u euro kvalifikacijama...nikad
trpao bi da je imao pameti igrat za španjolsku pa da mu xavi i iniesta namještaju zicere i trofeje..
misliš kad su nas poslali na dvostruko lakšu stranu ždrijeba a mi to nismo znali iskoristit jer smo igrali bez napadačamuckodjubre wrote:island u 97.min za 3-2,sjebali nas kao i na euru kada su zabili u zadnjoj min sudačke nadoknade i nas poslali na portugal
da vidimo hoće li martinez nešto napravit od belgije
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 36