Pada Rijeka, posljednji bastion komunizma u Hrvatskoj
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pada Rijeka, posljednji bastion komunizma u Hrvatskoj
Rekoh ja, pravi otok...ali važno je da se ljudi druže, da ne love pokemone i gube dane, pa makar osnivali lokalnu ORJUNu
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Titosandrovac, u skraćenom obliku.n_razbojnik wrote:možda jedino Titovo Aleksandrovo, zvuči antifašističkije od Stalingrada
Oooooo,a lani je u Puntu održan i prvi lezbijski pir.n_razbojnik wrote:Rekoh ja, pravi otok...ali važno je da se ljudi druže, da ne love pokemone i gube dane, pa makar osnivali lokalnu ORJUNu
Sve novine su o tome pisale.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A jest im na ponos i diku. Pa bolje Cecin i Sevkin zajednički koncert, manja je sramota.jastreb wrote:Oooooo,a lani je u Puntu održan i prvi lezbijski pir.n_razbojnik wrote:Rekoh ja, pravi otok...ali važno je da se ljudi druže, da ne love pokemone i gube dane, pa makar osnivali lokalnu ORJUNu
jastreb wrote:Oooooo,a lani je u Puntu održan i prvi lezbijski pir.n_razbojnik wrote:Rekoh ja, pravi otok...ali važno je da se ljudi druže, da ne love pokemone i gube dane, pa makar osnivali lokalnu ORJUNu
jesi primjetio da su sada sve alternativniej ženske po Ri postale lezbe...to nije dobro za komunističko naslijeđe i sami pokret
2014-04-15
15. im u goste dolazi Boban Rajović.Regoč wrote:A jest im na ponos i diku. Pa bolje Cecin i Sevkin zajednički koncert, manja je sramota.jastreb wrote:Oooooo,a lani je u Puntu održan i prvi lezbijski pir.n_razbojnik wrote:Rekoh ja, pravi otok...ali važno je da se ljudi druže, da ne love pokemone i gube dane, pa makar osnivali lokalnu ORJUNu
2014-04-22
Nisam to vidio,ali svaki dan vidim Mariju Štrajh koja je potpuno povilenila.n_razbojnik wrote:jastreb wrote:Oooooo,a lani je u Puntu održan i prvi lezbijski pir.n_razbojnik wrote:Rekoh ja, pravi otok...ali važno je da se ljudi druže, da ne love pokemone i gube dane, pa makar osnivali lokalnu ORJUNu
jesi primjetio da su sada sve alternativniej ženske po Ri postale lezbe...to nije dobro za komunističko naslijeđe i sami pokret
2014-04-22
Pretpostavljam isto neko turbofolkaško smeće kao i ove dvie? Jadno, jadno, na što spadošmo!jastreb wrote:15. im u goste dolazi Boban Rajović.Regoč wrote:A jest im na ponos i diku. Pa bolje Cecin i Sevkin zajednički koncert, manja je sramota.jastreb wrote:Oooooo,a lani je u Puntu održan i prvi lezbijski pir.n_razbojnik wrote:Rekoh ja, pravi otok...ali važno je da se ljudi druže, da ne love pokemone i gube dane, pa makar osnivali lokalnu ORJUNu
Pa i nije. Ono nešto a la Ivan Zak. A taj Rajović je nedavno napunio splitsku Arenu.Regoč wrote:Pretpostavljam isto neko turbofolkaško smeće kao i ove dvie? Jadno, jadno, na što spadošmo!jastreb wrote:15. im u goste dolazi Boban Rajović.Regoč wrote:A jest im na ponos i diku. Pa bolje Cecin i Sevkin zajednički koncert, manja je sramota.jastreb wrote:Oooooo,a lani je u Puntu održan i prvi lezbijski pir.n_razbojnik wrote:Rekoh ja, pravi otok...ali važno je da se ljudi druže, da ne love pokemone i gube dane, pa makar osnivali lokalnu ORJUNu
Moro si čut za njega. Poznata mu je ona pjesma sa onom slijepom Hrvaticom Kristinom Ivanović.
Tečeš mi kroz vene.
2014-04-22
Pa i Zak je turbofolk, sve je to taj balkasound, dno dna.jastreb wrote:Pa i nije. Ono nešto a la Ivan Zak. A taj Rajović je nedavno napunio splitsku Arenu.Regoč wrote:Pretpostavljam isto neko turbofolkaško smeće kao i ove dvie? Jadno, jadno, na što spadošmo!jastreb wrote:15. im u goste dolazi Boban Rajović.Regoč wrote:A jest im na ponos i diku. Pa bolje Cecin i Sevkin zajednički koncert, manja je sramota.jastreb wrote:
Oooooo,a lani je u Puntu održan i prvi lezbijski pir.
Moro si čut za njega. Poznata mu je ona pjesma sa onom slijepom Hrvaticom Kristinom Ivanović.
Tečeš mi kroz vene.
Regoč wrote:Pa i Zak je turbofolk, sve je to taj balkasound, dno dna.jastreb wrote:Pa i nije. Ono nešto a la Ivan Zak. A taj Rajović je nedavno napunio splitsku Arenu.Regoč wrote:Pretpostavljam isto neko turbofolkaško smeće kao i ove dvie? Jadno, jadno, na što spadošmo!jastreb wrote:15. im u goste dolazi Boban Rajović.Regoč wrote:
A jest im na ponos i diku. Pa bolje Cecin i Sevkin zajednički koncert, manja je sramota.
Tečeš mi kroz vene.
sam za tvoju dušicu
(kompozitor Sir Anthony Hopkins)
And The Waltz Goes On - Sir Anthony Hopkins
Guest- Guest
Hvala, ujna, daje mi poticaj da te i dalje budno čuvam i ne ostavljam samu u našem skrovištu.
Inače Rijeka nije ni približno ono kakvom je neki vide i percepiraju.
Tako prosječan Hercegovac kad prvi put dolazi u Rijeku ili u Istru ,očekuje da će ga dočekati špaliri,misli da u Rijeci ne smije nositi križić na lancu,ili pak da će skrivećki morati kupiti 7dnevno.
I što onda bude? Hercegovac se zaljubi u taj kraj,ovdje pronađe ženu i baj baj zemljo Hercegova.
Tako prosječan Hercegovac kad prvi put dolazi u Rijeku ili u Istru ,očekuje da će ga dočekati špaliri,misli da u Rijeci ne smije nositi križić na lancu,ili pak da će skrivećki morati kupiti 7dnevno.
I što onda bude? Hercegovac se zaljubi u taj kraj,ovdje pronađe ženu i baj baj zemljo Hercegova.
2014-04-22
Regoč wrote:Hvala, ujna, daje mi poticaj da te i dalje budno čuvam i ne ostavljam samu u našem skrovištu.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Novi list kontra Putina:'Ruši li Putinov režim posljednji bastion demokratske Rusije?'
» POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» Pojavio se zombi u kinu ; Posljednji Srbin u Hrvatskoj
» POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» Pojavio se zombi u kinu ; Posljednji Srbin u Hrvatskoj
Page 5 of 5