Pada Rijeka, posljednji bastion komunizma u Hrvatskoj
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pada Rijeka, posljednji bastion komunizma u Hrvatskoj
n_razbojnik wrote:Gdje se gubi svaka klica u jednoglasnoj odluci građana da se mjesto nazove u čast kralju To ste i za ustaše mislili, sada smo ih zatrli neće više ta neovisna Hrvatska pasti na pamet, a ono qrchinajastreb wrote:Koliko je meni znano simpatizera ravnogorskog pokreta ima. ja iz znadem dvojicu-trojicu,ali to su Srbi iz Bosne ili Vukovara. U Alexandrovu je taj pokret uništen 1943. i nakon toga se gubi svaka klica istoga. Uostalom ne samo ondje. Nacionalisti Hrvati(kako su se zvali) iščezli su i u Dalmaciji,Šibeniku,Splitu,Sušaku,Dubrovniku i Boki.n_razbojnik wrote:Pa potvđuješ da svi slave, idiličan otok...budi što želišjastreb wrote:nisu mi znane njihove aktivnosti,jer su svi mrtvi. Jedino što sam čuo kako se neki bivši četnjak početkom 90-tih navratio iz SAD,te da je organizirao nekakav banket.n_razbojnik wrote:A kako je tek u Aleksandrovu, tamo i treća strana slavi sve
Ono neovisna .. Ha ha
Nikad ovisnija .
NATO. EU . TUDE BANKE.
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Pa kralja su simpatizirali jer im je dao zemlju koja je bila u vlasništviu države,a i jer ih je oslobodio od talijanske čizme.n_razbojnik wrote:Gdje se gubi svaka klica u jednoglasnoj odluci građana da se mjesto nazove u čast kralju To ste i za ustaše mislili, sada smo ih zatrli neće više ta neovisna Hrvatska pasti na pamet, a ono qrchinajastreb wrote:Koliko je meni znano simpatizera ravnogorskog pokreta ima. ja iz znadem dvojicu-trojicu,ali to su Srbi iz Bosne ili Vukovara. U Alexandrovu je taj pokret uništen 1943. i nakon toga se gubi svaka klica istoga. Uostalom ne samo ondje. Nacionalisti Hrvati(kako su se zvali) iščezli su i u Dalmaciji,Šibeniku,Splitu,Sušaku,Dubrovniku i Boki.n_razbojnik wrote:Pa potvđuješ da svi slave, idiličan otok...budi što želišjastreb wrote:nisu mi znane njihove aktivnosti,jer su svi mrtvi. Jedino što sam čuo kako se neki bivši četnjak početkom 90-tih navratio iz SAD,te da je organizirao nekakav banket.n_razbojnik wrote:A kako je tek u Aleksandrovu, tamo i treća strana slavi sve
No nakon sloma četničkog pokreta na Krku(u kojem su Hrvati činili 99% ljudstva,a vođa je bio katolički svećenik Gršković) četništva više nema.
I nije Punat bio jedino mjesto u kojem su Hrvati simpatizirali JVUO.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
n_razbojnik wrote:De bona kontinuitetaSora wrote:n_razbojnik wrote:Pa potvđuješ da svi slave, idiličan otok...budi što želišjastreb wrote:nisu mi znane njihove aktivnosti,jer su svi mrtvi. Jedino što sam čuo kako se neki bivši četnjak početkom 90-tih navratio iz SAD,te da je organizirao nekakav banket.n_razbojnik wrote:A kako je tek u Aleksandrovu, tamo i treća strana slavi sve
Ma fucka mi se za aleksandrinovac ili sto vec .
Zelm da shvatite da je RIJEKA UZOR ZA HRVATSKE GRADOVE .
JER CUVA POVIJESNI KONTINUITET , IZMEDU OSTALOG.
Neki se u hrvatskpj ponasaj kao dasu izasli iz pepela 1990.
Jebote dijalog u glavu
Rijeka i primorsko- goranska zupanija su uzorne hrvatske oblasti.
Bez trulezi nacionalizma oni njeguju sve hrvatske vrijednosti na bolji nacin od ostalh .
Vivat Rijeka !
Bez trulezi nacionalizma oni njeguju sve hrvatske vrijednosti na bolji nacin od ostalh .
Vivat Rijeka !
jebat ga, i samo Aleksandrovo na Krku, ništa drugo nije oslobođeno od iredentistajastreb wrote:
Pa kralja su simpatizirali jer im je dao zemlju koja je bila u vlasništviu države,a i jer ih je oslobodio od talijanske čizme.
2014-04-14
Sora wrote:n_razbojnik wrote:De bona kontinuitetaSora wrote:n_razbojnik wrote:Pa potvđuješ da svi slave, idiličan otok...budi što želišjastreb wrote:
nisu mi znane njihove aktivnosti,jer su svi mrtvi. Jedino što sam čuo kako se neki bivši četnjak početkom 90-tih navratio iz SAD,te da je organizirao nekakav banket.
Jebote dijalog u glavu
jebo tebe big bang 1945
2014-04-14
Ovdje u Turoppolju se prepricava anegdota iz stare kraljevine Jugoslavije da su seljani iz TUROPOLJA , IZ SELA KUCE KOD VELIKE GORICE
PISALI kralju Aleksandru pismo da im nabavi novo vatrogasno vozilo i poceli pismo ovako :
MI SRBI IZ SELA KUCE ...
PISALI kralju Aleksandru pismo da im nabavi novo vatrogasno vozilo i poceli pismo ovako :
MI SRBI IZ SELA KUCE ...
Sora wrote:Rijeka i primorsko- goranska zupanija su uzorne hrvatske oblasti.
Vivat Rijeka !
Jel znaš bona di su HOSovci paradirali prvi puta nakon rata?
2014-04-14
A čudni ljudi neki.n_razbojnik wrote:jebat ga, i samo Aleksandrovo na Krku, ništa drugo nije oslobođeno od iredentistajastreb wrote:
Pa kralja su simpatizirali jer im je dao zemlju koja je bila u vlasništviu države,a i jer ih je oslobodio od talijanske čizme.
U isto vrijeme imali su tri jaka pokreta. Radićevski,moharnistički i komunistički.
Imali su i dva društva Sokole i križare. Bili su oštro suprostavljeni i noću su napadali usamljene protivnike,a delali su i britvulini.
U drugim mjestima imali su svoje ljude,ali nigdje nisu bili toliko jaki kao u Puntu.
No isti su bili jaki i brojni i na Sušaku.
2014-04-22
n_razbojnik wrote:Sora wrote:n_razbojnik wrote:De bona kontinuitetaSora wrote:n_razbojnik wrote:
Pa potvđuješ da svi slave, idiličan otok...budi što želiš
Jebote dijalog u glavu
jebo tebe big bang 1945
Kretenu glupi
Uklesi si na celo 45.
Da nema te godine ne bi imao sto reci o socijalizmu
Idiotu na daljinsko
Daj dosadan sin_razbojnik wrote:Sora wrote:Rijeka i primorsko- goranska zupanija su uzorne hrvatske oblasti.
Vivat Rijeka !
Jesi dobio pemziju ?
Jesi .
Zacepi gubec i odjebi
Sora wrote:Daj dosadan sin_razbojnik wrote:Sora wrote:Rijeka i primorsko- goranska zupanija su uzorne hrvatske oblasti.
Vivat Rijeka !
Jesi dobio pemziju ?
Jesi .
Zacepi gubec i odjebi
od svih ustaša, ovi riječki najgori
2014-04-14
Ma ove iz Rijeke vodi Biondić. On je ekstreman i njegova udruga branitelja je najmanje brojna u Rijeci.
2014-04-22
U Sori proradila ustaška krv. Iako je se nije napila još od Bleiburga, kaže.
Sunce im nji'ovo, 'vako nisu ni četrsprve šetali...lako danas reć' nu jednoroga slaboumnih, tada je bilo jebeno, e
2014-04-14
Bi'će opet Aleksandrovo, kada se iskra uhvati i stari žar vratijastreb wrote:A čudni ljudi neki.n_razbojnik wrote:jebat ga, i samo Aleksandrovo na Krku, ništa drugo nije oslobođeno od iredentistajastreb wrote:
U isto vrijeme imali su tri jaka pokreta. Radićevski,moharnistički i komunistički.
Imali su i dva društva Sokole i križare. Bili su oštro suprostavljeni i noću su napadali usamljene protivnike,a delali su i britvulini.
U drugim mjestima imali su svoje ljude,ali nigdje nisu bili toliko jaki kao u Puntu.
No isti su bili jaki i brojni i na Sušaku.
2014-04-14
Vivat.Sora wrote:Rijeka i primorsko- goranska zupanija su uzorne hrvatske oblasti.
Vivat Rijeka !
Eroo- Posts : 79090
2016-07-22
Prije bi moglo biti da bi se zvalo Titov Punat. U Puntu vladaju ljevičari širokog dijapazona.n_razbojnik wrote:
Bi'će opet Aleksandrovo, kada se iskra uhvati i stari žar vrati
Od monarhista nije ostalo ni traga.
2014-04-22
pa i nije im nešto širok kad su Titovi, mada prevrtljiv je to svijet...jednom Aleksandrovo, vazda Aleksandrovo...možda jedino Titovo Aleksandrovo, zvuči antifašističkije od Stalingradajastreb wrote:Prije bi moglo biti da bi se zvalo Titov Punat. U Puntu vladaju ljevičari širokog dijapazona.n_razbojnik wrote:
2014-04-14
A mjesto Stara baška u istoj općini. Ooooooo,da vidiš njih tek.n_razbojnik wrote:pa i nije im nešto širok kad su Titovi, mada prevrtljiv je to svijet...jednom Aleksandrovo, vazda Aleksandrovo...možda jedino Titovo Aleksandrovo, zvuči antifašističkije od Stalingradajastreb wrote:Prije bi moglo biti da bi se zvalo Titov Punat. U Puntu vladaju ljevičari širokog dijapazona.n_razbojnik wrote:
Lud narod. Onaj Vinko Sindičić šta je upucao Štedula je iz st.Baške.
A porijeklom iz St.Baške je i ova ministrica u Vladi Srbije,Ana Brnabić,koja se deklarirala kao lezbijka.
2014-04-22
Rekoh ja, pravi otok...ali važno je da se ljudi druže, da ne love pokemone i gube dane, pa makar osnivali lokalnu ORJUNu
2014-04-14
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Novi list kontra Putina:'Ruši li Putinov režim posljednji bastion demokratske Rusije?'
» POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» Pojavio se zombi u kinu ; Posljednji Srbin u Hrvatskoj
» POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» Pojavio se zombi u kinu ; Posljednji Srbin u Hrvatskoj
Page 4 of 5