ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 24 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 29/6/2015, 06:12

Zagy wrote::D Moram se nasmijati ovom oprašivanju...

Nista od spavanja...muza sad zvala maćeha,na aerodromu stigli sa odmora i otac mu nije dobro došla hitna po njega...on otišao po nju...valjda nije nista strašno...njemu srce operirano...hm...
Da nije on vrućina?

:(

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 24 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 29/6/2015, 06:37

Mladen Grdović xD
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 29/6/2015, 07:31

gule mi se ruke, tj. prsti, tj. dlanovi

kako to mrzim
to me patilo i u djetinjstvu, ježila sam se uvijek :cry  

i to se prvo naprave mjehurići pa onda pecka i svrbi i tek onda guljenje

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2015, 07:37

Ispiti ovog tjedna, veliki i teški.

Najlakše je dijete u životu tući, batinama učiti jer razgovor ne sluzi ničemu. Takvi roditelji su takve pickice. Najlakše je iz picke izbacit bebu cisto da, eto, rodiš. Kako ce dijeteta bit...nije uopće bitno....
Ne kažem da po guzici ne treba dobiti. Bome treba!

Ali udarati ga kajisom i šamarčinama da ide trenirati, učiti, sa tobom na ručak u restoran...to je bolest!

Sto vise saznajem sto mi je od decka mama njemu radila to bi je vise lupila sa kajisom po onom isušenom tijelu. Jedino sto je u životu znala je jebat se sa drugim muškima i živjeti na njihov račun.

Dan danas ima od zene traume i trese se kada ga vrijeđa. Neki dan ga je krenula lupat po glavi i ustao se ma nju. Bojala sam se kako ce završit... Doslovno je to počela Radit radi ničega. I onda je onaj njen sadašnji jebac isto nesto krenuo srat... Koj se kurac on miješa?

Oprostite sto vas davim! Nekad mi dobro dođe ispucat se. :( jednostavno ne shvacam kako NETKO to svome dijetetu moze raditi...

NEK je spavala sa sto muških i bila drolja, nikoga nije briga, ali makar da dijete zlostavljala nije do te mjere da je dobilo traume...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 29/6/2015, 07:53

:K :blj
dobro govoriš..
nisam znala da je baš takva... prokleta
scratch

zlostavljat dijete na bilo koji način je jednostavno nedopustivo, i tako zločesto

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 29/6/2015, 08:02

čuvaj tog svog dragog muškarca :x

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2015, 08:32

Lady jedan savjet .... 

O sebi pricaj sto hoces 
ali detalje iz tudjih zivota, a  pogotovo takve privatne  i intimne nemoj ..to nije  u redu .ta osoba ti je to rekla u povjerenju, a ti to svima javno obznanis . Na njegovu mjestu bi se osjecao izdanim . Takve stvari se ne pricaju tek tako
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 29/6/2015, 09:00

modra wrote:gule mi se ruke, tj. prsti, tj. dlanovi

kako to mrzim
to me patilo i u djetinjstvu, ježila sam se uvijek :cry  

i to se prvo naprave mjehurići pa onda pecka i svrbi i tek onda guljenje

I meni.
Sta je to?
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by modra 29/6/2015, 10:08

nemam pojma... nedostatak nekog vitamina, nečeg u organizmu ?
jednostavno suha koža?
confused

bljak

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 29/6/2015, 10:14

danas sam na voću :) :D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2015, 10:45

Svekar je u bolnici,dobio je kortizon i bolje je...za dalje jos ne znam...nije imao zraka,jedva je disao i skoro su hitno sletjeli u Ateni ali eto izdržao je...

Muž je išao po kofere im i onda po svekrvu u bolnicu,3 sata samo spavao,bas mi ga bilo zao...

Moram sutra svekru u posjetu prije posla...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2015, 10:54

Mozda ste lagano alergične na nešto? Prvo izlaganje suncu mozda?

Tako meni zna nekad biti na početku ljeta od sunčanja...pomogne mi anti alergijsko mlijeko za sunčanje...

Lady,nažalost kod takve djece je problem da nemaju snage se oduprijeti roditeljima jer se osjećaju dužni za ovo ili ono,takvi roditelji savršeno znaju nabiti drugoj strani osjećaj krivice...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 29/6/2015, 11:57

do sunca sigurno je, ne konkretno sunca već tog vrućeg vremena općenito

meni se inače zna gulit koža, neovisno o godišnjim dobima, al ne puno.. al ovako sa sitnim mjehurićima pa peckanjem i svrbežom samo ljeti, da 
kao maloj je to bilo intenzivnije.. izluđivalo meeeee
i uvijek sam dobivala kreme neke..

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Arwen 29/6/2015, 12:35

Meni je to i zimi..jedino razdoblje kad nisam imala je dok sam nosila rukavice kad sam cistila s detrdzentima.

Bili jutros kod doktora. Ja jaku upalu grla,T slabije,M samo cistiti nosic on je ok.

I munchmallow gotov uz placljivce..sad naravno oboje spavaju :D
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by modra 29/6/2015, 12:40

a to ne mogu ni zamislit, čistit i prat bez rukavica... ne mogu jednostavno :D otpale bi mi ruke... a i ništ od noktiju :\

aaa štaš!

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 29/6/2015, 14:51

M3tzTli wrote: :} Lady jedan savjet .... 

O sebi pricaj sto hoces 
ali detalje iz tudjih zivota, a  pogotovo takve privatne  i intimne nemoj ..to nije  u redu .ta osoba ti je to rekla u povjerenju, a ti to svima javno obznanis . Na njegovu mjestu bi se osjecao izdanim . Takve stvari se ne pricaju tek tako
Da znam. Sad mi je to jasno. 
Samo sto mi je došao trenutak kada sam puknula jer ga tako uništenog ne mogu gledati.   :(
Uzivo to ne pričam nikome. Jer ne zelim da itko zna takve stvari. 
Samo na forumu mi sve izleti jer puknem. Znam da ne bih trebala ni tu, ali mu jednostavno vise ne znam kako pomoći i sto reci, napraviti.

Tu mi izlete stvari i o meni koje nitko ne zna.

Zagy nadam se da ce svekar biti bolje. Držim fige. 
I tocno si rekla ovo sto si napisala.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 29/6/2015, 16:01

:20

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by betty.boop 29/6/2015, 16:28

jedem dinju ... i razmisljam

da imam brdo love, samo bi putovala po svijetu, ma svugdje bi isla 
moj dom bi bio majka zemlja :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by kic 29/6/2015, 16:34

i ja bi putovao, ili bi osnovao stranku i s miciem zajebavao narod-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by betty.boop 29/6/2015, 16:34

modra wrote:

:20

uzas ... nekad je ta nina badric imala ok pjesmuljke, a sta je sad ovo ?

ko da je upala u vec masinu u kojoj se vec peru rihanna i severina :blj
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by betty.boop 29/6/2015, 16:36

kic wrote:bi osnovao stranku i s miciem zajebavao narod-

nisi lud valjda :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics