Nekada se gledali preko nišana...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nekada se gledali preko nišana...
Zanimljivo. Bit će tu posla dosta, trebat će osiguravati srpske gay parade, marševe četnika, prosvjede ratnih veterana pred hrvatskom ambasadom i ostale visokorične manifestacije. Poso je poso.kolerik wrote:Klemm siri biznis u Srbiju (zastitarske tvrtke), a mozda ce morati tamo i trajno.
Kakav je to posao, moras imati podrsku medju tamosnjim veteranima, tamo su ti i buduci radnici i pljackasi :)
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Da je jebozovan kao Severina, pa i ajde.Braćala wrote:kolerik wrote:Klemm siri biznis u Srbiju (zastitarske tvrtke), a mozda ce morati tamo i trajno.
jako tesko...
Zašto? Postoji i u vašem Zakonu o d.o.o. i d.d. da može postojati tajni ili tihi partner. Netko tko posjeduje udio firme, a ime mu ne ide na memo.Braćala wrote:kolerik wrote:Klemm siri biznis u Srbiju (zastitarske tvrtke), a mozda ce morati tamo i trajno.
jako tesko...
udba wrote:Zašto? Postoji i u vašem Zakonu o d.o.o. i d.d. da može postojati tajni ili tihi partner. Netko tko posjeduje udio firme, a ime mu ne ide na memo.Braćala wrote:kolerik wrote:Klemm siri biznis u Srbiju (zastitarske tvrtke), a mozda ce morati tamo i trajno.
jako tesko...
nije tu problem ko je on i sta je, problem je sto mnogo jaki igraci drze poslove obezbedjenja u srbiji...
Guest- Guest
marcellus wrote:ovaj klemm je štetočina kakve nema
To neki new development? U njegovom slucaju ocurec?
Guest- Guest
Braćala wrote:udba wrote:Zašto? Postoji i u vašem Zakonu o d.o.o. i d.d. da može postojati tajni ili tihi partner. Netko tko posjeduje udio firme, a ime mu ne ide na memo.Braćala wrote:kolerik wrote:Klemm siri biznis u Srbiju (zastitarske tvrtke), a mozda ce morati tamo i trajno.
jako tesko...
nije tu problem ko je on i sta je, problem je sto mnogo jaki igraci drze poslove obezbedjenja u srbiji...
A uhodan biznis...tako su mislili i kod nas, dok se nisu veterani ubacili.
''Mnogo jaki igraci'' se mnogo jako usrali kad su vidjeli bivse i sadasnje Alfe. Klemm, to ti je destruktivac, bice nesto kao u:
Guest- Guest
Ceceni, Rusi i Siptari su ti mila majka prema ekipi bivsih specijalaca bez kuceta i maceta...mogu samo da se pakuju i mole Boga da je otok u Pacifiku dovoljno daleko.
Guest- Guest
Stanojko i Kofein su potpisali mir još 2008. Ovo su amateri.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:ovaj klemm je štetočina kakve nema
To neki new development? U njegovom slucaju ocurec?
to je development od braniteljskih prosvjeda, svi su mu govorili da se makne od šatora jer je hodajuća PR katastrofa. Nastavilo se tulumarenjem s Fredom u kleti, i zahtjevom da mu milanović osigura susret s vučićem, i sad ova idiotarija.
Similar topics
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» Novosti iz ruševine koja se nekada zvala Libja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» Novosti iz ruševine koja se nekada zvala Libja
Page 2 of 2