Svijet ostaje bez kave!?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Svijet ostaje bez kave!?
udba wrote:Poslo otac Prosinečkog u trgovinu po kamilicu, a ovaj donese zeleni čaj. Veči ćale "pa kud zeleni, crni Žuti"
nema bolje nego kad s kumom odeš do rođe' i vičeš mu preko kapije: rođo, ajmo mi po jedno mliko!mrincredible wrote:Zaboli me. Da nestane piva to bi već bio ozbiljan problem.
marcellus wrote:nema veze, ako svijet ostane bez kave ić ćemo po nju u trst ko i prije
U Trst su išli sam buržuji i deca i unuci partijaca.
Guest- Guest
Eva wrote:marcellus wrote:nema veze, ako svijet ostane bez kave ić ćemo po nju u trst ko i prije
kaj ti nisi išla tam u šoping?
znam ih kaj su išli i samo na kavu
Guest- Guest
Noor wrote:Eva wrote:marcellus wrote:nema veze, ako svijet ostane bez kave ić ćemo po nju u trst ko i prije
kaj ti nisi išla tam u šoping?
znam ih kaj su išli i samo na kavu
Jesam, ali ja sam partizanska unuka, no Marčelo kao pripadnik hrvatske nacionalne, ugrožavane i potlačene manjine, ni mogel ići. Hrvati su u Jugi imali kugle oko nogu i do Zaprešića su mogli na zapad.
Guest- Guest
Ko mi misli kavu oteti, da ga odmah ubijem!
darla- Admin
2015-10-22
Lol
Sve moze, ali ko mi takne u kavu i cigarete
Sve moze, ali ko mi takne u kavu i cigarete
darla- Admin
2015-10-22
Uvijek se otopim pred Evom Green...
Nego, darla, znas ti da ja ne pijem kavu zato sto smo na doping kontroli tonuli ko Cesi u dubokom Jadranu sa kamenom oko vrata ako smo 10 SATI PRIJE pili kavu ili Coca-Colu (u svim varijantama)? I kad su svi poceli sa kavom, ja nisam stekao naviku.
To je jaki stimulans, cudim se da je uopce u prometu, ima i bezazlenijih stvari na doping listi.
Nego, darla, znas ti da ja ne pijem kavu zato sto smo na doping kontroli tonuli ko Cesi u dubokom Jadranu sa kamenom oko vrata ako smo 10 SATI PRIJE pili kavu ili Coca-Colu (u svim varijantama)? I kad su svi poceli sa kavom, ja nisam stekao naviku.
To je jaki stimulans, cudim se da je uopce u prometu, ima i bezazlenijih stvari na doping listi.
Guest- Guest
kic wrote:da nije baniran, rekao bi esko :^^
A jadan, na hladjenju je...
Guest- Guest
Mi stariji ćemo prijeći na divku, nije da to već nismo prolazili :))∞™ wrote:http://www.jutarnji.hr/life/znanost/svijet-ostaje-bez-kave-strucnjaci-sokirali-sve-ljubitelje-crnog-napitka/4657463/
http://www.cbsnews.com/news/climate-change-pushing-coffee-to-extinction/
znam za Betteridge-ov poučak o naslovima, ali svejedno nije lijepa pomisao da će kave nestati...
Guest- Guest
Malo me štrecnuo naslov, a onda vidim da će to i ako biti nakon moje ere i ere većine forumaša.
Dakle, bez brige
Dakle, bez brige
Trinity-
2014-04-17
Raša to sve mjenja bez jebemti∞ wrote:lako za nas kavopije...probaj simulirati da nema više čokolade...vidio bi onda ludila...
Guest- Guest
kolerik wrote:kic wrote:da nije baniran, rekao bi esko :^^
A jadan, na hladjenju je...
šta je skrivio?
Guest- Guest
Naravno, kakva kava. Dok arapi to nisu donili bio je beer party 24/7mrincredible wrote:Zaboli me. Da nestane piva to bi već bio ozbiljan problem.
Riplex wrote:Naravno, kakva kava. Dok arapi to nisu donili bio je beer party 24/7mrincredible wrote:Zaboli me. Da nestane piva to bi već bio ozbiljan problem.
ja skoro nisam nikada vidio Turke ili Arape d apiju kafu ali zato cai non-stop..
Guest- Guest
Arapi su čak stoljećima čuvali ritual ispijanja kave, nisu dali blizu. U Europi se piva pila stalno zbog zagađene vode u gradovimadzmrdz wrote:Riplex wrote:Naravno, kakva kava. Dok arapi to nisu donili bio je beer party 24/7mrincredible wrote:Zaboli me. Da nestane piva to bi već bio ozbiljan problem.
ja skoro nisam nikada vidio Turke ili Arape d apiju kafu ali zato cai non-stop..
divka, nescaffe naše mladosti...tre911 wrote:Mi stariji ćemo prijeći na divku, nije da to već nismo prolazili :))∞ wrote:http://www.jutarnji.hr/life/znanost/svijet-ostaje-bez-kave-strucnjaci-sokirali-sve-ljubitelje-crnog-napitka/4657463/
http://www.cbsnews.com/news/climate-change-pushing-coffee-to-extinction/
znam za Betteridge-ov poučak o naslovima, ali svejedno nije lijepa pomisao da će kave nestati...
Similar topics
» IZA OVIH SVIJET OSTAJE
» Na mladima svijet ostaje
» Kolindi ostaje čitav svijet za traženje novog posla. Ako ju netko uopće bude tražio...
» Ljudi se najviše žale na poskupljenje kave
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
» Na mladima svijet ostaje
» Kolindi ostaje čitav svijet za traženje novog posla. Ako ju netko uopće bude tražio...
» Ljudi se najviše žale na poskupljenje kave
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
Page 2 of 2