Čović: Referendum u RS-u će se održati i točka!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Čović: Referendum u RS-u će se održati i točka!
ti si puk'o...a do jucer si bancio po kladuši,sanskom mostu.travniku...jastreb wrote:Osovina Banjaluka-Mostar-Moskva.
To mi se sviđa.
Beograd,Sarajevo,Zagreb,Berlin,Ankara,Vošinkton i Brukseles na aparatih.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ti si puk'o...a do jucer si bancio po kladuši,sanskom mostu.travniku...jastreb wrote:Osovina Banjaluka-Mostar-Moskva.
To mi se sviđa.
Krscani su mu ipak blizi od muja za razliku od nekih, jel
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa nedavno sam bio u Kladuši. I bilo je Ok.vuksadinare wrote:ti si puk'o...a do jucer si bancio po kladuši,sanskom mostu.travniku...jastreb wrote:Osovina Banjaluka-Mostar-Moskva.
To mi se sviđa.
I opet ću.
Ali kakve to veze ima sa politikom?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..kitu....evo mogu sad da hocu i an ovom i onom starom forumu pogotovo izlistat sve njegove hvalospjeve na racun muslimana...a ima i onih gdje velica muslimane naspram hrvata...ja nikad nisam velicao muslimane naspram hrvata...meni se muje ne sviđaju koliko ti to zamisljas...nego cisto nisam opterecen sa njima koliko ti i jos neki..cak nisam ni sa srbima ma koliko ti ne vjerovao u to...nego vise ih koristim za bockanje pizzona,stanojka i jos ponekogepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ti si puk'o...a do jucer si bancio po kladuši,sanskom mostu.travniku...jastreb wrote:Osovina Banjaluka-Mostar-Moskva.
To mi se sviđa.
2015-09-08
Kad sam ja to veličao muslimane naprama Hrvatima?vuksadinare wrote:..kitu....evo mogu sad da hocu i an ovom i onom starom forumu pogotovo izlistat sve njegove hvalospjeve na racun muslimana...a ima i onih gdje velica muslimane naspram hrvata...ja nikad nisam velicao muslimane naspram hrvata...meni se muje ne sviđaju koliko ti to zamisljas...nego cisto nisam opterecen sa njima koliko ti i jos neki..cak nisam ni sa srbima ma koliko ti ne vjerovao u to...nego vise ih koristim za bockanje pizzona,stanojka i jos ponekogepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ti si puk'o...a do jucer si bancio po kladuši,sanskom mostu.travniku...jastreb wrote:Osovina Banjaluka-Mostar-Moskva.
To mi se sviđa.
I u kom kontekstu?
Pisao sam da su muslimani Krajišnici dobri ljudi,što i sada tvrdim.
2014-04-22
Dodik: Ne idem kod Putina zbog referenduma, to je gotovo
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je njegova poseta Rusiji 22. septembra ranije planirana.
IZVOR: TANJUG ČETVRTAK, 15.09.2016. | 12:22
On je dodao i da su priče da u Moskvu ide zbog referenduma u Republici Srpskoj spekulacije.
"Odlazak u Rusiju je ranije planiran, spekulacije su da idem zbog referenduma. Referendum u Srpskoj je gotova stvar", kazao je Dodik.
On će, na poziv Vladimira Putina, predsednika Rusije, 22. septembra posetiti Moskvu, tri dana uoči referenduma o Danu RS, zakazanom za 25 septembar.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je njegova poseta Rusiji 22. septembra ranije planirana.
IZVOR: TANJUG ČETVRTAK, 15.09.2016. | 12:22
On je dodao i da su priče da u Moskvu ide zbog referenduma u Republici Srpskoj spekulacije.
"Odlazak u Rusiju je ranije planiran, spekulacije su da idem zbog referenduma. Referendum u Srpskoj je gotova stvar", kazao je Dodik.
On će, na poziv Vladimira Putina, predsednika Rusije, 22. septembra posetiti Moskvu, tri dana uoči referenduma o Danu RS, zakazanom za 25 septembar.
Guest- Guest
pa i ja sam pisao o nekim dobrim muslimanima napose onim koji su djelili rov sa mnom i ispao sam vehabija..pa encu pljuckati po onim koji su djelili dobro i zlo sa mnom u najtezim veremenima..ne moraju to biti nuzno muslimani sa mnom je cak bio i jedan rom i aj ga cjenim..sto bi ga sad trebao pljuvati ili cjeniti tebe ili epikura a i ne znam vas osobno niti sam sa vama sto dijelio..jbg tako je..pa sad vama bilo krivo..da vi i o meni tako smatrate ne bi mi bilo krivo..jastreb wrote:Kad sam ja to veličao muslimane naprama Hrvatima?vuksadinare wrote:..kitu....evo mogu sad da hocu i an ovom i onom starom forumu pogotovo izlistat sve njegove hvalospjeve na racun muslimana...a ima i onih gdje velica muslimane naspram hrvata...ja nikad nisam velicao muslimane naspram hrvata...meni se muje ne sviđaju koliko ti to zamisljas...nego cisto nisam opterecen sa njima koliko ti i jos neki..cak nisam ni sa srbima ma koliko ti ne vjerovao u to...nego vise ih koristim za bockanje pizzona,stanojka i jos ponekogepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ti si puk'o...a do jucer si bancio po kladuši,sanskom mostu.travniku...jastreb wrote:Osovina Banjaluka-Mostar-Moskva.
To mi se sviđa.
I u kom kontekstu?
Pisao sam da su muslimani Krajišnici dobri ljudi,što i sada tvrdim.
2015-09-08
IZA ZATVORENIH VRATA: Ustavni sud BiH o Danu republike u RS!
Ustavni sud Bosne i Hercegovine održava plenarnu sednicu na kojoj će biti razmatran i Zakon o praznicima u RS, odnosno o 9. januaru kao Dan Republike u RS
Sudije zasedaju iza zatvorenih vrata, a u skladu sa predlogom dnevnog reda ove sednice, predviđeno je da sudije Ustavnog suda BiH razmatraju Zahtev za preispitivanje odluke Ustavnog suda BiH od 26. novembra 2015. (Odluka o ustavnosti Zakona o praznicima RS), koji je ovom sudu uputila Narodna skupština RS (NSRS.
Na dnevnom redu je i Informacija o izvršenju spomenute Odluke Ustavnog suda BiH, a koja će biti razmatrana u zavisnosti od odluke koju Ustavni sud donese u vezi sa zahtevom NSRS-a za njeno preispitivanje, preneli sumediji u BiH.
Treća tačka dnevnog reda odnosi se na Zahtjev(e) za donošenje privremene mere o odlaganju referenduma o Danu Republike u RS, koji je zakazan za 25. septmbar.
Ova tačka se odnosi na više zahteva za rešavanje "ustavnog spora" između države BiH i entiteta RS, koje su u međuvremenu Ustavnom sudu BiH uputili ovlašteni podnosioci.
Bakir Izetbegović, predsedavajući Predsedništva BiH je na pitanje šta očekuje od sednice Ustavnog suda BiH u subotu, odgovorio da bi bio zadovoljan da svako principijelno radi i da ne popusti pred političkim pritiskom.
Igor Crnadak, ministar spoljnih poslova BiH danas je rekao da odluka o referendumu nije problem i da neće uticati na odluku koju će 20. septembra doneti Savet za spoljne poslove EU.
On je komentarišući Odluku o referendumu i moguću odluku Ustnavog suda BiH rekao da nema neki poseban komentar, te da je vrlo teško komentarisati rad pravosuđa, pogotovo unapred.
- Mogu samo reći, da kao političar koji dolazi iz RS, i koji predstavlja RS u Savetu ministara, da mi svi u RS živimo taj 9. januar.
Doživljavamo ga kao svoj dan i imamo nameru da ga uvek slavimo.
- Siguran sam da ćemo naći način da to bude u skladu sa zakonom i Ustavom i da ćemo to ubuduće raditi uz podršku svih potrebnih zkaonskih instanci i da će to tako biti - rekao je Crnadak.
Tanjug 17. 09. 2016. 08:26
Ustavni sud Bosne i Hercegovine održava plenarnu sednicu na kojoj će biti razmatran i Zakon o praznicima u RS, odnosno o 9. januaru kao Dan Republike u RS
Sudije zasedaju iza zatvorenih vrata, a u skladu sa predlogom dnevnog reda ove sednice, predviđeno je da sudije Ustavnog suda BiH razmatraju Zahtev za preispitivanje odluke Ustavnog suda BiH od 26. novembra 2015. (Odluka o ustavnosti Zakona o praznicima RS), koji je ovom sudu uputila Narodna skupština RS (NSRS.
Na dnevnom redu je i Informacija o izvršenju spomenute Odluke Ustavnog suda BiH, a koja će biti razmatrana u zavisnosti od odluke koju Ustavni sud donese u vezi sa zahtevom NSRS-a za njeno preispitivanje, preneli sumediji u BiH.
Treća tačka dnevnog reda odnosi se na Zahtjev(e) za donošenje privremene mere o odlaganju referenduma o Danu Republike u RS, koji je zakazan za 25. septmbar.
Ova tačka se odnosi na više zahteva za rešavanje "ustavnog spora" između države BiH i entiteta RS, koje su u međuvremenu Ustavnom sudu BiH uputili ovlašteni podnosioci.
Bakir Izetbegović, predsedavajući Predsedništva BiH je na pitanje šta očekuje od sednice Ustavnog suda BiH u subotu, odgovorio da bi bio zadovoljan da svako principijelno radi i da ne popusti pred političkim pritiskom.
Igor Crnadak, ministar spoljnih poslova BiH danas je rekao da odluka o referendumu nije problem i da neće uticati na odluku koju će 20. septembra doneti Savet za spoljne poslove EU.
On je komentarišući Odluku o referendumu i moguću odluku Ustnavog suda BiH rekao da nema neki poseban komentar, te da je vrlo teško komentarisati rad pravosuđa, pogotovo unapred.
- Mogu samo reći, da kao političar koji dolazi iz RS, i koji predstavlja RS u Savetu ministara, da mi svi u RS živimo taj 9. januar.
Doživljavamo ga kao svoj dan i imamo nameru da ga uvek slavimo.
- Siguran sam da ćemo naći način da to bude u skladu sa zakonom i Ustavom i da ćemo to ubuduće raditi uz podršku svih potrebnih zkaonskih instanci i da će to tako biti - rekao je Crnadak.
Tanjug 17. 09. 2016. 08:26
Guest- Guest
Po meni R.Srpsku treba ukinuti,jer umanjuje prava Srba u krajevima van nje.
Recimo u Grahovu,Drvaru ili u Glamoču.
I tek bi ukidanjem RS,prava Srba,a napose Hrvata došla do punog izražaja.
Ovako Srbi brinu za Banjalučane,ili Trebinjce,a ko jebe Grahovljane ili Drvarčane.
Ukinuti RS i FBIH i formirati državu podijeljenu po teritorijalnom,a ne etničkom principu.(kao županije u RH)
Ovako Srbi brinu za Banjalučane,ili Trebinjce,a ko jebe Grahovljane ili Drvarčane.
Ukinuti RS i FBIH i formirati državu podijeljenu po teritorijalnom,a ne etničkom principu.(kao županije u RH)
2014-04-22
Ustavni sud BiH: Dan Republike neustavan
Sarajevo -- Ustavni sud BiH odnio je zahtev Narodne skupštine RS za preispitivanje odluke kojom je utvrđena neustavnost 9. januara kao Dana RS.
IZVOR: RTS, TANJUG, RTRS SUBOTA, 17.09.2016. | 16:07
ne znam samo da li su potvrdili da je 1.3. dan bh federacija po ustavu ?
1.9. ustanovljen je pre dejtona, dejton ga nije ponistio i kao takav ostaje.
Sarajevo -- Ustavni sud BiH odnio je zahtev Narodne skupštine RS za preispitivanje odluke kojom je utvrđena neustavnost 9. januara kao Dana RS.
Guest- Guest
jastreb wrote:Po meni R.Srpsku treba ukinuti,jer umanjuje prava Srba u krajevima van nje.
ti ukidaj tvoju dedovinu srpsku ostavi srbima.
hrvatski princip neka hrvatima, ne branimo.
Guest- Guest
pizzon wrote:Ustavni sud BiH: Dan Republike neustavan
Guest- Guest
LAZANSKI: Jasno je zašto Dodik ide u Rusiju, Putin tako pokazuje šta misli o referendumu!
Na poziv Vladimira Putina, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posetiće 22. septmbra Moskvu. Vojni analitičar Miroslav Lazanski objašnjava da li ovaj poziv predstavlja podršku predstojećem referendumu ili možda pokušaj obustave
srbija danas/Informer.rs 17. 09. 2016. 14:16
ko zna, mozda ponudi,
krim i kosovo za srpsku ??
Na poziv Vladimira Putina, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posetiće 22. septmbra Moskvu. Vojni analitičar Miroslav Lazanski objašnjava da li ovaj poziv predstavlja podršku predstojećem referendumu ili možda pokušaj obustave
srbija danas/Informer.rs 17. 09. 2016. 14:16
ko zna, mozda ponudi,
krim i kosovo za srpsku ??
Guest- Guest
Vi ako ovako nastavite imat ćete Užičku republiku,a ne Srpsku.pizzon wrote:jastreb wrote:Po meni R.Srpsku treba ukinuti,jer umanjuje prava Srba u krajevima van nje.
2014-04-22
Citav cirkus je nastao oko prava na referendum ovaj....koji je poprilicno banalan sam po sebi. Zapravo je ovo sve skupa smijesno za popizdit. Digla se buka oko banalnog primjera....gdje nemozes direktno nekome zabraniti nesto sto je vrh demokracije....referendum na nesto sto samo po sebi nece imati nikakvog utjecaja na samu zemlju. Svi se zapravo usrali da je to ono.....u principu vjezba za pravu stvar.
Guest- Guest
jastreb wrote:Vi ako ovako nastavite imat ćete Užičku republiku,a ne Srpsku.pizzon wrote:jastreb wrote:Po meni R.Srpsku treba ukinuti,jer umanjuje prava Srba u krajevima van nje.
cekajuci devedesete docekacete nesto drugo
Guest- Guest
Ma mi vam hoćemo pomoći,ali vi svaku bratsku i prijateljski pruženu ruku dočekujete na nož.pizzon wrote:
2014-04-22
jastreb wrote:Ma mi vam hoćemo pomoći,ali vi svaku bratsku i prijateljski pruženu ruku dočekujete na nož.pizzon wrote:
nemoj da nam pomazete tako sto nas ukopavate
necemo dati srpsku muslimanima na gazdovanje
ni srpsku ni srpsrki narod,
ni muslimanima ni bosnjacko -hrvatskom nadglasavanju
nema yuge nama jedinstvene bih
ono sto je vama prihvatljivo nama nije
Last edited by pizzon on 17/9/2016, 17:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:jastreb wrote:Ma mi vam hoćemo pomoći,ali vi svaku bratsku i prijateljski pruženu ruku dočekujete na nož.pizzon wrote:
nemoj da nam pomazete tako sto nas ukopavate
necemo dati srpsku muslimanima na gazdovanje
ni srpsku ni srprki narod,
ni muslimanima ni bosnjacko -hrvatskom nadglasavanju
nema yuge nama jedinstvene bih
Ti ces napraviti ono sto Vucko kaze :) . Tj slozit ces se s time. Od dolaska istoga ti si napustio formu "osobnog misljenja".
Guest- Guest
moze jedinstvena bih samo ako postoji yuga
ali, sad, ako je istina, da u bh federaciji,
ima na desetine hiljada arapa,
yuga nam nije ni potrebna niti je zelimo.
šiptari dole, turci i arapi onamo, neka hvala !
ali, sad, ako je istina, da u bh federaciji,
ima na desetine hiljada arapa,
yuga nam nije ni potrebna niti je zelimo.
šiptari dole, turci i arapi onamo, neka hvala !
Guest- Guest
u ebote, On je puka već od kad mu nema njemu mili Jugovine, "jugoš =pokvareni četnik ,kraišnik , a jadnik nestalo i brlje"vuksadinare wrote:ti si puk'o...a do jucer si bancio po kladuši,sanskom mostu.travniku...jastreb wrote:Osovina Banjaluka-Mostar-Moskva.
To mi se sviđa.
2014-04-18
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Irska će održati referendum o ukidanju zakona protiv vrijeđanja Boga
» Kao što sam nekidan rekao,svađa u MOST-u!Bulj slučaj HEP na referendum i točka,Šimić:O tome odlučuje Vlada!
» JANDROKOVIĆ O PARLAMENTARNIM IZBORIMA 'Izbore bismo mogli održati početkom ljeta, na jesen bi se moglo dogoditi da ih uopće ne možemo održati'
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Kao što sam nekidan rekao,svađa u MOST-u!Bulj slučaj HEP na referendum i točka,Šimić:O tome odlučuje Vlada!
» JANDROKOVIĆ O PARLAMENTARNIM IZBORIMA 'Izbore bismo mogli održati početkom ljeta, na jesen bi se moglo dogoditi da ih uopće ne možemo održati'
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» "Točka na tjedan" s Dodikom
Page 2 of 4