Kao što sam nekidan rekao,svađa u MOST-u!Bulj slučaj HEP na referendum i točka,Šimić:O tome odlučuje Vlada!
Page 1 of 1
Kao što sam nekidan rekao,svađa u MOST-u!Bulj slučaj HEP na referendum i točka,Šimić:O tome odlučuje Vlada!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/svadja-u-mostu-bulj-prodaja-hepa-mora-na-referendum-simic-o-tome-odlucuje-vlada/942893.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kao što sam nekidan rekao,svađa u MOST-u!Bulj slučaj HEP na referendum i točka,Šimić:O tome odlučuje Vlada!
..bulj se mora iskupiti u svezi karamarka...ici ce do kraja da progura ovo oko referenduma ili ce ici na rusenje vlade i plenkovica..treceg nema..poznam bulja..mogu ga jedino iskljuciti iz most-a ali to je onda poguban potez petrova i ekipe..jer jos jedini vjerodostojan tamo je bulj
2015-09-08
Re: Kao što sam nekidan rekao,svađa u MOST-u!Bulj slučaj HEP na referendum i točka,Šimić:O tome odlučuje Vlada!
Normalno pa HEP su sada tek počeli puniti svojim kadrovima nije u redu
Kermit-
2014-04-17
ja sam za privatizaciju HEPa, i INE.
Guest- Guest
tržište energijom privatizirati, liberaliirati i de-regularizirati,
Jesu li HDZovci desna stranka? jesu - pa neka se ponašaju kao desničari a ne kao ljevičari - a onda neka se ugledaju na Ronalda Regana, Tačericu i eventualno Trumpa
Jesu li HDZovci desna stranka? jesu - pa neka se ponašaju kao desničari a ne kao ljevičari - a onda neka se ugledaju na Ronalda Regana, Tačericu i eventualno Trumpa
Guest- Guest
daj ne benavi da je hdz pod plenkijem desna stranka...bili su malo pod karamarkovom paskom i to je to...bulj je jedina sansa van hdz-a da se hdz rjesi plenkija...i napokon da unutar hdz-a aktivno iskoce struje kontra plenkija ne ovako mic po mic sramezljivo..Pinochet wrote:tržište energijom privatizirati, liberaliirati i de-regularizirati,
2015-09-08
Pinochet wrote:ja sam za privatizaciju HEPa, i INE.
šuma, auto cesta, (ne prodaju nego koncesiju) svega osim pravosuđa policije i vojske a to su jedine stvari koje smo stvarno privatizirali
znam da nisu desna stranka, jer su ekonomski totalno lijevo. Republikanci u USA, svi dolaze iz privatnog sektora, i svi promoviraju rast privatnog sektora i manju državu, a HDZovci dolaze sa državnih jasla i smisao im je uvaliti se i sisati državne jasle. Ljevičarska stranka. Eventualno mogu biti nacional socijalistivuksadinare wrote:daj ne benavi da je hdz pod plenkijem desna stranka...bili su malo pod karamarkovom paskom i to je to...bulj je jedina sansa van hdz-a da se hdz rjesi plenkija...i napokon da unutar hdz-a aktivno iskoce struje kontra plenkija ne ovako mic po mic sramezljivo..Pinochet wrote:tržište energijom privatizirati, liberaliirati i de-regularizirati,
Guest- Guest
marcellus wrote:Pinochet wrote:ja sam za privatizaciju HEPa, i INE.
šuma, auto cesta, (ne prodaju nego koncesiju) svega osim pravosuđa policije i vojske a to su jedine stvari koje smo stvarno privatizirali
:D :D a totalno
ono što je Adam Smith rekao prije 300godina. Sve prepustiti nevidljivoj ruci, a država se treba baviti pravosuđem, vojskom, policijom, i on je tada spomenuo obrazovanje(danas niti to). Ono što je on rekao prije 250godina, i ono što u Ameri zapišali u ustavu prije isto 230godina, to je to.
Zato i u USA postoji razlika između "konzervativaca/desnice" a sa druge strane "liberala/ljevice/progresivaca". Nije to ideološka stvar, nego stvar da konzervativci su konzervativci u USA, jer žele sačuvati ono što je zapišano u USA ustavu(individualne slobode, mala država, i ekonomske slobode) je smatraju da je to najbolje, a progresivci/ljevičari/liberali su progresvici jer smatraju da se država treba mješati i mjenjati stvari jer da ono prije 250godina nije najbolje u današnjem duhu.
Guest- Guest
ni to..plenki ne bi uvalio dalicku u vladu da misli da sve ostane u drzavnom vlasnistvu...problem je sto je plenki neoliberal...i on tako razmislja...jos gore..fucka mu se za vojsku i druge stupove drzavnosti...ja sam isto za privatizaciju ali istovremeno sto kaze marcell za sto jace jacanje vojske,policije...sto on ne cini i zato je neoliberal......i kod prodaje kod nas se javlja jedan oblik rasizma...da smo inu prodali njemcima,amerima,svedima ne bi bilo toliko buke kao sto je slucaj tamo sa nekakvim 'jadnim' mađarima koji furaju konzerve kad dolaze na more...i jos imaju onog fasistu orbana na vlastiPinochet wrote:znam da nisu desna stranka, jer su ekonomski totalno lijevo. Republikanci u USA, svi dolaze iz privatnog sektora, i svi promoviraju rast privatnog sektora i manju državu, a HDZovci dolaze sa državnih jasla i smisao im je uvaliti se i sisati državne jasle. Ljevičarska stranka. Eventualno mogu biti nacional socijalistivuksadinare wrote:daj ne benavi da je hdz pod plenkijem desna stranka...bili su malo pod karamarkovom paskom i to je to...bulj je jedina sansa van hdz-a da se hdz rjesi plenkija...i napokon da unutar hdz-a aktivno iskoce struje kontra plenkija ne ovako mic po mic sramezljivo..Pinochet wrote:tržište energijom privatizirati, liberaliirati i de-regularizirati,
2015-09-08
Similar topics
» Čović: Referendum u RS-u će se održati i točka!
» Hrvatskom zdravstvu prijeti kolaps! Nedostaje 7 milijardi kuna, a Vlada šuti o tome.
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» Hrvatskom zdravstvu prijeti kolaps! Nedostaje 7 milijardi kuna, a Vlada šuti o tome.
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
Page 1 of 1