Odjebi u Svecku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Odjebi u Svecku
Link
“Sve više sam zabrinut zbog rastućih tenzija na Balkanu. A očite slabosti Europske unije i proširenja samo otežavaju stvari”, napisao je švedski diplomat koji slovi za vrsnog poznavatelja političkih prilika u ovom dijelu Europe.
Bildt je, naime, poslije rata bio prvi visoki predstavnik za BiH. Na toj je dužnosti bio od kraja 1995. godine, nakon sklapanja Daytonskog sporazuma, pa do lipnja 1997. godine. Potom je od 1999. do 2001. godine bio i posebni izaslanik generalnog tajnika UN-a za Balkan.
----------
Da poznavatelj - seronja, a ne poznavatelj. Neka prdi u Sveckoj. Trebao bi se tamo vise zabrinut...
Poznavatelj balkanskih prilika
“Sve više sam zabrinut zbog rastućih tenzija na Balkanu. A očite slabosti Europske unije i proširenja samo otežavaju stvari”, napisao je švedski diplomat koji slovi za vrsnog poznavatelja političkih prilika u ovom dijelu Europe.
Bildt je, naime, poslije rata bio prvi visoki predstavnik za BiH. Na toj je dužnosti bio od kraja 1995. godine, nakon sklapanja Daytonskog sporazuma, pa do lipnja 1997. godine. Potom je od 1999. do 2001. godine bio i posebni izaslanik generalnog tajnika UN-a za Balkan.
----------
Da poznavatelj - seronja, a ne poznavatelj. Neka prdi u Sveckoj. Trebao bi se tamo vise zabrinut...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Re: Odjebi u Svecku
Lako za Balkan i DRNH, problem je u Islamic Soviet State of Sweden (ISSS) najebali su si tamo balkanaca i arapa pa im je još napetije.
PRIMORSKO-GORANSKA POLICIJA jučer i danas u šest je navrata zatekla 54 strana državljanina u pokušaju ilegalnog prijelaska državne granice Republike Hrvatske, na području Matulja i Čabra, te ih je spriječila da ilegalno prijeđu granicu.
Dio stranih državljana zatečen je na matuljskom području u blizini mjesta Rupa, Mučići i Zvoneće, a dio na čabarskom području.
Na matuljskom području zatečen je državljanin Albanije za kojeg je temeljem odredbi Zakona o strancima donijeto rješenje o protjerivanju i određen rok za napuštanje Republike Hrvatske te državljani Afganistana, tražitelji azila u Republici Hrvatskoj.
Preostali strani državljani zatečeni su na čabarskom području te je u tijeku utvrđivanje njihova identiteta i državljanstva, kao i drugih relevantnih činjenica, priopćeno je iz Policijske uprave primorsko-goranske.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-u-gorskom-kotaru-zaustavila-54-migranta-u-ilegalnom-prijelazu-granice/916516.aspx
Čejeni dolaze.
Dio stranih državljana zatečen je na matuljskom području u blizini mjesta Rupa, Mučići i Zvoneće, a dio na čabarskom području.
Na matuljskom području zatečen je državljanin Albanije za kojeg je temeljem odredbi Zakona o strancima donijeto rješenje o protjerivanju i određen rok za napuštanje Republike Hrvatske te državljani Afganistana, tražitelji azila u Republici Hrvatskoj.
Preostali strani državljani zatečeni su na čabarskom području te je u tijeku utvrđivanje njihova identiteta i državljanstva, kao i drugih relevantnih činjenica, priopćeno je iz Policijske uprave primorsko-goranske.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-u-gorskom-kotaru-zaustavila-54-migranta-u-ilegalnom-prijelazu-granice/916516.aspx
Čejeni dolaze.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kad to budu znali ispravno izgovorit - mogu i ostat. Ima vec i treca generacija Bosanaca u Rijeci koji to ne znaju ispravno izgovorit, a ipak su tu...RayMabus wrote: Mučići
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Pa ovi ce i onako sad u Zloveniju pa od tamo u Austriju ....mašala.flumen wrote:Kad to budu znali ispravno izgovorit - mogu i ostat. Ima vec i treca generacija Bosanaca u Rijeci koji to ne znaju ispravno izgovorit, a ipak su tu...RayMabus wrote: Mučići
2014-04-11
tko, jastreb?flumen wrote:Kad to budu znali ispravno izgovorit - mogu i ostat. Ima vec i treca generacija Bosanaca u Rijeci koji to ne znaju ispravno izgovorit, a ipak su tu...RayMabus wrote: Mučići
2014-04-15
Predstavnici sindikata Uprave za indirektno oporezivanje BiH (UIO), Granične policije BiH, Agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) i Direkcije za koordinaciju policija tijela BiH nezadovoljni su materijalnim položajem zaposlenih u tim službama, posebno visinom primanja.
I predsjednik sindikata Granične policije BiH Dragan Krvavac tvrdi da su policijski službenici na nivou BiH na samom dnu ljestvice u pogledu plaća i toplog obroka. Krvavac je dodao da se Savez sindikata Granične policije, SIPA-e i Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH ranije obraćao nadležnim u Vijeću ministara BiH sa zahtjevom za izjednačavanjem koeficijenata s određenom stručnom spremom, da se izdvoje iz zakona policijskih službenika i namještenika i da bude usvojen poseban zakon o plaćama i naknadama.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/drzavni-policajci-nezadovoljni-visinom-plata-upola-manje-od-onih-na-nivou-fbih/160831103
Malo mi je pretiho ovih 54 prešlo granicu Srbije i BiH a potom cijelu BiH do Hr granice .....male plate ....korupcija ....daj šta daš.
I predsjednik sindikata Granične policije BiH Dragan Krvavac tvrdi da su policijski službenici na nivou BiH na samom dnu ljestvice u pogledu plaća i toplog obroka. Krvavac je dodao da se Savez sindikata Granične policije, SIPA-e i Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH ranije obraćao nadležnim u Vijeću ministara BiH sa zahtjevom za izjednačavanjem koeficijenata s određenom stručnom spremom, da se izdvoje iz zakona policijskih službenika i namještenika i da bude usvojen poseban zakon o plaćama i naknadama.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/drzavni-policajci-nezadovoljni-visinom-plata-upola-manje-od-onih-na-nivou-fbih/160831103
Malo mi je pretiho ovih 54 prešlo granicu Srbije i BiH a potom cijelu BiH do Hr granice .....male plate ....korupcija ....daj šta daš.
2014-04-11
Najbolje da mi ovdje zaratimo tako da ovi imigratni ovo sve zaobiđu i to je to.
Moc jednostavnosti.
Moc jednostavnosti.
2014-04-11
Italijanska obalska straža saopštila je da su tri osobe stradale danas u brodu s migrantima kod libijske obale, a tokom operacije spaseno je 1.800 migranata.
Italijanska obalska straža spasila je u ponedeljak 6.500 migranata, a u utorak 3.000 ljudi između obala Libije i Italije.
http://www.blic.rs/vesti/svet/spaseno-1800-migranata-na-mediteranu-tri-osobe-pronadene-mrtve/ywe3gcf
Uglavnom 11 tisuca u niti tri dana.
Italijanska obalska straža spasila je u ponedeljak 6.500 migranata, a u utorak 3.000 ljudi između obala Libije i Italije.
http://www.blic.rs/vesti/svet/spaseno-1800-migranata-na-mediteranu-tri-osobe-pronadene-mrtve/ywe3gcf
Uglavnom 11 tisuca u niti tri dana.
2014-04-11
Svi su ovi politicari u Evropi osim nekih iznimaka tipa Orban politcari predimigrantskog doba ....hebala vas Rusija da vas hebala ....uđe ti 11 tisuca crmaca u tri dana i umjesto da vam se upali alarma oni bleblecu o Putinu......heba vas Putin u guzhicu više.
2014-04-11
Ako se ne varam tamo je bila jedna manja kasarna. I ne znam kako bi to pravilno bilo izgovoriti kad je naglasak isti i kad ga izgovara Bosanac i kad ga izgovara domaći čovek?n_razbojnik wrote:tko, jastreb?flumen wrote:Kad to budu znali ispravno izgovorit - mogu i ostat. Ima vec i treca generacija Bosanaca u Rijeci koji to ne znaju ispravno izgovorit, a ipak su tu...RayMabus wrote: Mučići
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kako bi ti to mogao znati? ja vec iz pozdrava "dobar dan" znam tko je domaci a tko je detepenac, a kamoli kod naziva mjesta. dao bih ja tebijastreb wrote:Ako se ne varam tamo je bila jedna manja kasarna. I ne znam kako bi to pravilno bilo izgovoriti kad je naglasak isti i kad ga izgovara Bosanac i kad ga izgovara domaći čovek?n_razbojnik wrote:tko, jastreb?flumen wrote:Kad to budu znali ispravno izgovorit - mogu i ostat. Ima vec i treca generacija Bosanaca u Rijeci koji to ne znaju ispravno izgovorit, a ipak su tu...RayMabus wrote: Mučići
flumen-
2015-08-21
Nagalask je isti. E sad možda je caka u onome ć.flumen wrote:kako bi ti to mogao znati? ja vec iz pozdrava "dobar dan" znam tko je domaci a tko je detepenac, a kamoli kod naziva mjesta. dao bih ja tebijastreb wrote:Ako se ne varam tamo je bila jedna manja kasarna. I ne znam kako bi to pravilno bilo izgovoriti kad je naglasak isti i kad ga izgovara Bosanac i kad ga izgovara domaći čovek?n_razbojnik wrote:tko, jastreb?flumen wrote:Kad to budu znali ispravno izgovorit - mogu i ostat. Ima vec i treca generacija Bosanaca u Rijeci koji to ne znaju ispravno izgovorit, a ipak su tu...RayMabus wrote: Mučići
Ali i ono je sve manje u upotrebi.
2014-04-22
Osim toga šta ti imaš kontra Bosanaca?
Normalan svijet koji se druži sa ostalima. Nisu zatvoreni. Njihove cure udavaju se za domaće dečke,a Pejo,Ilija i Marko žene Luciju, Marijicu i Danicu. Vrijedni ljudi.
Za razliku od onih Desimira koji su zatvorena kasta i koji idu uokolo i mlate ljude.
Zar bi ti bilo bolje da su recimo Viškovo mjesto vrijednih Tadije, Dragana,Ive,Stipe ili Pave,naselili Desimiri (Gapa,Cima,Roka ili Leopold)?
Normalan svijet koji se druži sa ostalima. Nisu zatvoreni. Njihove cure udavaju se za domaće dečke,a Pejo,Ilija i Marko žene Luciju, Marijicu i Danicu. Vrijedni ljudi.
Za razliku od onih Desimira koji su zatvorena kasta i koji idu uokolo i mlate ljude.
Zar bi ti bilo bolje da su recimo Viškovo mjesto vrijednih Tadije, Dragana,Ive,Stipe ili Pave,naselili Desimiri (Gapa,Cima,Roka ili Leopold)?
2014-04-22
)
ć se komodno more uzesti namisto biometrijskih pašošov, barkodov, i toga čuda, vi jugosloveni ga ne moreti izgovoriti i bog :)jastreb wrote:Nagalask je isti. E sad možda je caka u onome ć.flumen wrote:kako bi ti to mogao znati? ja vec iz pozdrava "dobar dan" znam tko je domaci a tko je detepenac, a kamoli kod naziva mjesta. dao bih ja tebijastreb wrote:Ako se ne varam tamo je bila jedna manja kasarna. I ne znam kako bi to pravilno bilo izgovoriti kad je naglasak isti i kad ga izgovara Bosanac i kad ga izgovara domaći čovek?n_razbojnik wrote:tko, jastreb?flumen wrote:
Kad to budu znali ispravno izgovorit - mogu i ostat. Ima vec i treca generacija Bosanaca u Rijeci koji to ne znaju ispravno izgovorit, a ipak su tu...
2014-04-16
Bome ja mogu. Ta,odmalena sam u kontaktu sa njime.aben wrote:)ć se komodno more uzesti namisto biometrijskih pašošov, barkodov, i toga čuda, vi jugosloveni ga ne moreti izgovoriti i bog :)jastreb wrote:Nagalask je isti. E sad možda je caka u onome ć.flumen wrote:kako bi ti to mogao znati? ja vec iz pozdrava "dobar dan" znam tko je domaci a tko je detepenac, a kamoli kod naziva mjesta. dao bih ja tebijastreb wrote:Ako se ne varam tamo je bila jedna manja kasarna. I ne znam kako bi to pravilno bilo izgovoriti kad je naglasak isti i kad ga izgovara Bosanac i kad ga izgovara domaći čovek?n_razbojnik wrote:
tko, jastreb?
2014-04-22
borami, ne verujin ti:)jastreb wrote:Bome ja mogu. Ta,odmalena sam u kontaktu sa njime.aben wrote:)ć se komodno more uzesti namisto biometrijskih pašošov, barkodov, i toga čuda, vi jugosloveni ga ne moreti izgovoriti i bog :)jastreb wrote:Nagalask je isti. E sad možda je caka u onome ć.flumen wrote:kako bi ti to mogao znati? ja vec iz pozdrava "dobar dan" znam tko je domaci a tko je detepenac, a kamoli kod naziva mjesta. dao bih ja tebijastreb wrote:
Ako se ne varam tamo je bila jedna manja kasarna. I ne znam kako bi to pravilno bilo izgovoriti kad je naglasak isti i kad ga izgovara Bosanac i kad ga izgovara domaći čovek?
2014-04-16
Ča bi reć? Dragi vi! Bog ti se dragi smili i Majka Božja Trsatska!aben wrote:
borami, ne verujin ti:)
2014-04-22
jedino ako ste doma tako govorili,jastreb wrote:Ča bi reć? Dragi vi! Bog ti se dragi smili i Majka Božja Trsatska!aben wrote:
to ča si ču okolo je nišće
2014-04-16
Nono i nona jesu. A ja družeći se sa gradskim dečkima poprimio sam onaj riječki govor. Mješavina raznih dijelekata. Šta da!aben wrote:jedino ako ste doma tako govorili,jastreb wrote:Ča bi reć? Dragi vi! Bog ti se dragi smili i Majka Božja Trsatska!aben wrote:
to ča si ču okolo je nišće
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Švecku se tamane.
» Ryanair iz BL uvodi let za SveCku
» Demonski odjebi
» Odjebi u Kinu
» Nacistu Mandiću odjebi
» Ryanair iz BL uvodi let za SveCku