Hrvati i Bošnjaci nas napadaju jer su gladni i jer je Srbija ekonomski raj
Page 1 of 1
Hrvati i Bošnjaci nas napadaju jer su gladni i jer je Srbija ekonomski raj
http://www.informer.rs/vesti/politika/89439/EVO-ZASTO-NAS-KOMSIJE-PLJUJU-Narod-uskoro-nece-imati-hleb-zato-UDRI-SRBIMA
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
2015-09-08
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Hrvati i Bošnjaci nas napadaju jer su gladni i jer je Srbija ekonomski raj
neviđeno....sve sam od njih ocekivao ali ovo....
2015-09-08
Ja živim od JNA penzije mog starog i svaki čas moram ići Beograd nagovarati ga da nam da.
crvenkasti-
2014-04-17
A interesantno sto niko ne spominje komentare obicnih ljudi na tu vest tj glupost od vesti. Pogledajte da se ljudi sami s tim sprdaju.
Guest- Guest
Da je ovo napisala neka zemlja tipa Švicarska ili tako šta možda bi i nešto i komentirao u stilu pa moglo bi biti i bolje puno bolje ....al kad ovi to napišu pa ono oni su Švicarska e onda samo :
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:Da je ovo napisala neka zemlja tipa Švicarska ili tako šta možda bi i nešto i komentirao u stilu pa moglo bi biti i bolje puno bolje ....al kad ovi to napišu pa ono oni su Švicarska e onda samo :
Pa to kazem, ja ko da vidim masu ljudi da samo se cereka na sam naslov. Nisu Srbi bas toliko glupi koliko neko misli, ove novine sluze za klikanje na naslove a ne za bilo kakvo prenosenje stavrnih novosti i informacija
Guest- Guest
koliko sam cuo..informer je blizak vucicu...i vladi...tako da...dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Da je ovo napisala neka zemlja tipa Švicarska ili tako šta možda bi i nešto i komentirao u stilu pa moglo bi biti i bolje puno bolje ....al kad ovi to napišu pa ono oni su Švicarska e onda samo :
Pa to kazem, ja ko da vidim masu ljudi da samo se cereka na sam naslov. Nisu Srbi bas toliko glupi koliko neko misli, ove novine sluze za klikanje na naslove a ne za bilo kakvo prenosenje stavrnih novosti i informacija
2015-09-08
bosanskoi srpska posla
Guest- Guest
vuksadinare wrote:koliko sam cuo..informer je blizak vucicu...i vladi...tako da...dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Da je ovo napisala neka zemlja tipa Švicarska ili tako šta možda bi i nešto i komentirao u stilu pa moglo bi biti i bolje puno bolje ....al kad ovi to napišu pa ono oni su Švicarska e onda samo :
.tako da je ta informacija uzeta bezrezervno jer ista pruza jos jednu priliku da se oplete po mrskim bizanticima i lazovima. Najvise me jebe ono sto svi citiraju Cosica kako je rekao da Srbima je laz smisao postojanja i sl..pa ako je tako zasto bi verovali i tom Cosicu jer i on je samo jedan Srbin?
paranoja, to ti je moj odgovor.
Guest- Guest
Similar topics
» Srbija razorena, krivci Hrvati i Bošnjaci - u SFRJ braća"
» Srbija Ekonomski motor Balkana
» SAFF: Hrvati i Srbi uvijek udruženo napadaju Bosnu i Hercegovinu
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod
» Hrvati u BiH stali uz Komaricu : Brutalno ga napadaju jer je rekao istinu o stradanju Hrvata
» Srbija Ekonomski motor Balkana
» SAFF: Hrvati i Srbi uvijek udruženo napadaju Bosnu i Hercegovinu
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod
» Hrvati u BiH stali uz Komaricu : Brutalno ga napadaju jer je rekao istinu o stradanju Hrvata
Page 1 of 1