Hrvatskim ‘antifašistima’ je bliži Vučić nego Milanović!
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hrvatskim ‘antifašistima’ je bliži Vučić nego Milanović!
joj tre...bolje da se vi u vukovaru poklopite usima..ono tamo svaka braniteljska udruga vodi svoju politiku...i slavi neke svoje datume...tamo kod vas vise ne zna tko pije tko placa...svak svakom ej nesto duzan....tre911 wrote:Samo da se ne dogodi neko ko pančić i matićvuksadinare wrote:nema druge nego da vukovarski barnitelji preuzmu vođenje branitelja...ovo sve drugo jajare...tre911 wrote:ma to je klemova glupava ideja koja nema odobravanje među braniteljskom populacijom, ja osobno sa tim smrdljivim četnikom za stol nikada sje ne bi a kamoli pregovarao o tome da ne hapse RH branitelje jer su branili svoju zemlju i svoje živote.Regoč wrote:Ovo i ja osuđujem, kao i Koline pomirljive izjave. Buzinska škola mišljenja u punom sjaju.dawson wrote:A da ne zaboravimo "heroje" iz šatora koji su tražili od Kolinde sastanak sa Vučićem kako bi izgladili situaciju. Halo Marčelo, nešto smo selektivni hehe
vuksadinare- Posts : 100333
2015-09-08
jastreb wrote:Kad si pisao članak?marcellus wrote:dawson wrote:marcellus wrote:marčelo je i te kako ispljuskao klemma kad je tražio s vučićem sastanak, u tekstu od prije 3-4 dana.
Ali u ovom članku nisi naveo ni njega, ni Plenkija ni Hasu jer bi ti srušili tezu.
naveo sam plenkija i posrao ga, a klema i hasu nisam naveo jer nemaju veze s temom.
pa jučer jebote
I meni se čini. Sliedi ili velika desna apstinencija, ili rasipanje glasove na pravaše.vuksadinare wrote:.....nekako sam dojma da je 80% braniteljske populacije napravilo otklon od danasnjeg hdz-a sa plenkijem na celu...a i kod bujanca cini mi se da su izvisili osim hasanbegovica
daj nemoj..molim te...Regoč wrote:Prije bi desnica mogla više za Ćorića i njegove.tre911 wrote:Vjerojatno će se skupiti redovi ali ko zna, uskoro ćemo saznati samo malo treba čekatiRegoč wrote:Ni Plenki nema odobravanje među hadezeovskom populacijom, vidjet ćemo što će biti.tre911 wrote:ma to je klemova glupava ideja koja nema odobravanje među braniteljskom populacijom, ja osobno sa tim smrdljivim četnikom za stol nikada sje ne bi a kamoli pregovarao o tome da ne hapse RH branitelje jer su branili svoju zemlju i svoje živote.Regoč wrote:
Ovo i ja osuđujem, kao i Koline pomirljive izjave. Buzinska škola mišljenja u punom sjaju.
2015-09-08
Ali onda si morao znati za podršku koju su SAB-ovci dali Zoki na sastanku s njime.marcellus wrote:jastreb wrote:Kad si pisao članak?marcellus wrote:dawson wrote:marcellus wrote:marčelo je i te kako ispljuskao klemma kad je tražio s vučićem sastanak, u tekstu od prije 3-4 dana.
Ali u ovom članku nisi naveo ni njega, ni Plenkija ni Hasu jer bi ti srušili tezu.
naveo sam plenkija i posrao ga, a klema i hasu nisam naveo jer nemaju veze s temom.
pa jučer jebote
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
autore mašio si "ceo fudbal".....
ako je neko ljut na milanovića, ljut je ne zbog dubokih osjećaja prema srbima nego zato što se ovaj spustio na nivo istih tih "karavasa" i "šaka jada"....
ako je neko ljut na milanovića, ljut je ne zbog dubokih osjećaja prema srbima nego zato što se ovaj spustio na nivo istih tih "karavasa" i "šaka jada"....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Teško ako je po ovom dijelu gdje ih ne vide u vlasti niti imaju simpatija, možda je subjektivno no ne dajem im prelazak praga od 5%Regoč wrote:Prije bi desnica mogla više za Ćorića i njegove.tre911 wrote:Vjerojatno će se skupiti redovi ali ko zna, uskoro ćemo saznati samo malo treba čekatiRegoč wrote:Ni Plenki nema odobravanje među hadezeovskom populacijom, vidjet ćemo što će biti.tre911 wrote:ma to je klemova glupava ideja koja nema odobravanje među braniteljskom populacijom, ja osobno sa tim smrdljivim četnikom za stol nikada sje ne bi a kamoli pregovarao o tome da ne hapse RH branitelje jer su branili svoju zemlju i svoje živote.Regoč wrote:
Ovo i ja osuđujem, kao i Koline pomirljive izjave. Buzinska škola mišljenja u punom sjaju.
Guest- Guest
Ma, kuži on, samo navrće vodu na "antifašisitičko" kolo.marcellus wrote:Regoč wrote:Jer nisu tema. Oni su bili tema prethodnoga članka.dawson wrote:marcellus wrote:marčelo je i te kako ispljuskao klemma kad je tražio s vučićem sastanak, u tekstu od prije 3-4 dana.
ajd ti to njemu objasni... pa nije članak u novinama forumska rasprava. Držiš se teme.
jastreb wrote:Ali onda si morao znati za podršku koju su SAB-ovci dali Zoki na sastanku s njime.marcellus wrote:jastreb wrote:Kad si pisao članak?marcellus wrote:dawson wrote:
pa jučer jebote
čuj, ja ne pratim redovito facebook ni saveza antifašista ni antinihfašista...
A zašto se branitelji jednom ne bi okrenuli ljevici.Regoč wrote:I meni se čini. Sliedi ili velika desna apstinencija, ili rasipanje glasove na pravaše.vuksadinare wrote:.....nekako sam dojma da je 80% braniteljske populacije napravilo otklon od danasnjeg hdz-a sa plenkijem na celu...a i kod bujanca cini mi se da su izvisili osim hasanbegovica
Inače,ogroman broj branitelja ili glasa za lijeve,ili im i stranački pripada,nego sam mislio na ove koji se nameću kao lideri.
2014-04-22
Regoč wrote:Ma, kuži on, samo navrće vodu na "antifašisitičko" kolo.marcellus wrote:Regoč wrote:Jer nisu tema. Oni su bili tema prethodnoga članka.dawson wrote:marcellus wrote:marčelo je i te kako ispljuskao klemma kad je tražio s vučićem sastanak, u tekstu od prije 3-4 dana.
ajd ti to njemu objasni... pa nije članak u novinama forumska rasprava. Držiš se teme.
a kod prethodnog članka gdje sam ispljuvao klema mi nije prigovorio da nisam ispljuvao tomića i rudanicu...
jastreb wrote:Pa Milanović je jučer imao sastanak i sa antifašističkom udrugom,gdje je dobio podršku od organizacije na čelu sa Habulinom,a o čemu danas piše sva štampa.
Ne znam kako ste ovo mogli previdjeti?
A morase od necega zivjeti
Svaki dan nova istina
Novi clanak
jastreb wrote:A zašto se branitelji jednom ne bi okrenuli ljevici.Regoč wrote:I meni se čini. Sliedi ili velika desna apstinencija, ili rasipanje glasove na pravaše.vuksadinare wrote:.....nekako sam dojma da je 80% braniteljske populacije napravilo otklon od danasnjeg hdz-a sa plenkijem na celu...a i kod bujanca cini mi se da su izvisili osim hasanbegovica
jer su za ljevicu ustaše, klerofašisti, i šatoraši
Vuče ajde pročitaj još jednom napisano, nešto si "rasejan" u zadnje vrijeme.vuksadinare wrote:joj tre...bolje da se vi u vukovaru poklopite usima..ono tamo svaka braniteljska udruga vodi svoju politiku...i slavi neke svoje datume...tamo kod vas vise ne zna tko pije tko placa...svak svakom ej nesto duzan....tre911 wrote:Samo da se ne dogodi neko ko pančić i matićvuksadinare wrote:nema druge nego da vukovarski barnitelji preuzmu vođenje branitelja...ovo sve drugo jajare...tre911 wrote:ma to je klemova glupava ideja koja nema odobravanje među braniteljskom populacijom, ja osobno sa tim smrdljivim četnikom za stol nikada sje ne bi a kamoli pregovarao o tome da ne hapse RH branitelje jer su branili svoju zemlju i svoje živote.Regoč wrote:
Guest- Guest
Danas sve novine pišu o tome.marcellus wrote:jastreb wrote:Ali onda si morao znati za podršku koju su SAB-ovci dali Zoki na sastanku s njime.marcellus wrote:jastreb wrote:Kad si pisao članak?marcellus wrote:
pa jučer jebote
čuj, ja ne pratim redovito facebook ni saveza antifašista ni antinihfašista...
PRIJATELJSKI RAZGOVOR
[size=34]Milanović se sastao s antifašistima, Habulin rekao novinarima: 'Morat ću vas razočarati, nemamo nikakvu snimku'
[/size]
- Pogledaj sve iz: Hrvatska
- Pogledaj sve vijesti
Snimio Denis LOVROVIĆ
Autor: [size=12]Dražen Ciglenečki
Objavljeno: 31. kolovoz 2016. u 10:17
VEZANO
[/size]- ČLANCIAntifašisti ogorčeni: Ne želimo predsjednicu u Brezovici, ni u Jasenovcu
[size][size]
U danu punom obveza u kampanji, Zoran Milanović je stigao skoknuti do Donje Stubice, u kojoj je u jednom restoranu ručao s predstavnicima Saveza antifašističkih boraca na čelu s njihovim predsjednikom Franjom Habulinom.
– Bio je to razgovor u prijateljskoj, otvorenoj atmosferi, a mogu reći da ga mi nismo snimali. Morat ću vas razočarati jer vam ne mogu dati neku snimku – rekao je novinarima Habulin.
Napomenuo je da se pričalo o svemu učinjenom u Milanovićevom premijerskom mandatu, kao i o »antifašizmu danas u Hrvatskoj«.
– Hrvatska se gura na desnu stranu i zajednički je zaključak da to pravi podjele unutar hrvatskog društva i čini ružnu sliku države prema svijetu. Nastavit ćemo našu suradnju, koja će biti korisna kako za antifašizam u Hrvatskoj tako i za naše društvo – izjavio je Habulin.
Milanović ga je nazvao prijateljem i istaknuo da je Habulin bio zapovjednik HV-a u Domovinskom ratu.
– Mi antifašiste i branitelje iz Domovinskog rata tretiramo isto. Hrvatska Republika nastala je u Drugom svjetskom ratu na antifašističkoj borbi. Sve dalje bilo je nečisto, nejasno, negotovo, jer da jest ne bi bilo Domovinskog rata. To je, dakle, jedan kontinuitet od 80 godina, moramo prihvatiti da je to sve Hrvatska - kazao je Milanović.
[/size][/size]
2014-04-22
Da, baš svi oni koji godinama pišu po srbskim medijima i izmišljaju ustaše po Hrvatskoj. Nikoga nećeš prevariti, osim što će ti odobriti drugi petokolonaši poput Dawsona i Sore.klerko wrote:autore mašio si "ceo fudbal".....
....ma nece ni 'pravasi' dobit puno glasova..jer onih pravih gotovo da ni nema..sve je to jedan belaj kako bi bosanci rekli..na desnoj sceni nema nekog sa karizmom...Regoč wrote:I meni se čini. Sliedi ili velika desna apstinencija, ili rasipanje glasove na pravaše.vuksadinare wrote:.....nekako sam dojma da je 80% braniteljske populacije napravilo otklon od danasnjeg hdz-a sa plenkijem na celu...a i kod bujanca cini mi se da su izvisili osim hasanbegovica
2015-09-08
"Antifašistička" objektivnost.marcellus wrote:Regoč wrote:Ma, kuži on, samo navrće vodu na "antifašisitičko" kolo.marcellus wrote:Regoč wrote:Jer nisu tema. Oni su bili tema prethodnoga članka.dawson wrote:
a kod prethodnog članka gdje sam ispljuvao klema mi nije prigovorio da nisam ispljuvao tomića i rudanicu...
nisam 'rasejan'..nego ej istina.....svatko tamo iam svoju politiku..a niti mi pari da ima nekog tamo sa karizmom...tre911 wrote:Vuče ajde pročitaj još jednom napisano, nešto si "rasejan" u zadnje vrijeme.vuksadinare wrote:joj tre...bolje da se vi u vukovaru poklopite usima..ono tamo svaka braniteljska udruga vodi svoju politiku...i slavi neke svoje datume...tamo kod vas vise ne zna tko pije tko placa...svak svakom ej nesto duzan....tre911 wrote:Samo da se ne dogodi neko ko pančić i matićvuksadinare wrote:nema druge nego da vukovarski barnitelji preuzmu vođenje branitelja...ovo sve drugo jajare...tre911 wrote:
ma to je klemova glupava ideja koja nema odobravanje među braniteljskom populacijom, ja osobno sa tim smrdljivim četnikom za stol nikada sje ne bi a kamoli pregovarao o tome da ne hapse RH branitelje jer su branili svoju zemlju i svoje živote.
2015-09-08
klerko wrote:autore mašio si "ceo fudbal".....
mislim da si ti "mašio"... ljuti su radi srba, ne radi nivoa, jer se milanović spuštao i na niži nivo ranije kad je vrijeđao predsjednicu i karamarka. A "karavaso" je uvijek imao nivo i nikad nije vrijeđao nikog niti bio vulgaran i prost. Da, smeta im "nivo".. nije im smetao "busovača zdravooooo " nivo....
A zašto bi kad je ljevica protuhrvatska i prosrbska? Da su dosad jasno osuđivali četništvo, možda bi i privukli braniteljsku populaciju.jastreb wrote:A zašto se branitelji jednom ne bi okrenuli ljevici.Regoč wrote:I meni se čini. Sliedi ili velika desna apstinencija, ili rasipanje glasove na pravaše.vuksadinare wrote:.....nekako sam dojma da je 80% braniteljske populacije napravilo otklon od danasnjeg hdz-a sa plenkijem na celu...a i kod bujanca cini mi se da su izvisili osim hasanbegovica
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Balkan bliži Moskvi nego Briselu
» Vučić o srpsko-hrvatskim odnosima
» Vulin i Aca na aparatima: Milanović će Badnjak provesti na Kosovu s hrvatskim vojnicima
» Vučić: Srbija zarađuje više nego što troši
» Vučić:'Pre ću otići iz Vlade nego da pokvarim prijateljstvo s Nemcima!
» Vučić o srpsko-hrvatskim odnosima
» Vulin i Aca na aparatima: Milanović će Badnjak provesti na Kosovu s hrvatskim vojnicima
» Vučić: Srbija zarađuje više nego što troši
» Vučić:'Pre ću otići iz Vlade nego da pokvarim prijateljstvo s Nemcima!
Page 3 of 8