Najstariji zabilježeni vic na svijetu
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Najstariji zabilježeni vic na svijetu
"Nešto što se nije dogodilo od osnutka svijeta? To da mlada žena ne prdne u krilu svojeg muža".
Prdnila bi ona radije nego boga vidjela :P
http://www.index.hr/black/clanak/najstariji-vic-na-svijetu-zabiljezili-su-sumerani-1900-godina-prije-krista--nas-je-nasmijao/916334.aspx
Prdnila bi ona radije nego boga vidjela :P
http://www.index.hr/black/clanak/najstariji-vic-na-svijetu-zabiljezili-su-sumerani-1900-godina-prije-krista--nas-je-nasmijao/916334.aspx
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Re: Najstariji zabilježeni vic na svijetu
Neki ključ nazivaju izvorom života, jer valjda otvara vrata raja.
Guest- Guest
"Što visi na razini čovjekovog bedra te teži za ulaženjem u rupu u koju je i ranije ulazilo?"
Odgovor - ključ.
Da se zna o čem Živana. Oba su neloša, nije baš da se pokidaš od smieha, ali osmieh izmame.
Odgovor - ključ.
Da se zna o čem Živana. Oba su neloša, nije baš da se pokidaš od smieha, ali osmieh izmame.
Kad smo kod viceva....
Tko izmišlja viceve? Kako se oni šire?
Jedan broj Martija Misterije bio je posvećen baš ovom pitanju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Netko smisli, drugima se svide pa se rašire. Neki nastanu spontano, neki ih izmišljaju profesionalno.
Zašto vicevi nemaju poznate autore?Regoč wrote:Netko smisli, drugima se svide pa se rašire. Neki nastanu spontano, neki ih izmišljaju profesionalno.
2014-04-22
Pitaj g. Mesica, on je strucan u toj oblasti.jastreb wrote:Kad smo kod viceva....
omni-
2014-04-12
Nekad imaju, one što pričaju viceve i stoje, tkz. stojeće komičare.jastreb wrote:Zašto vicevi nemaju poznate autore?Regoč wrote:Netko smisli, drugima se svide pa se rašire. Neki nastanu spontano, neki ih izmišljaju profesionalno.
Vicevi su jedan oblik prica iz naroda.jastreb wrote:Zašto vicevi nemaju poznate autore?Regoč wrote:Netko smisli, drugima se svide pa se rašire. Neki nastanu spontano, neki ih izmišljaju profesionalno.
omni-
2014-04-12
Zapravo komičare koji su ustali (stand-up), da ne kažem ustaške komičare.
Čitao sam, jako opasna materija, a neke je dovela i do smrti.jastreb wrote:
Offtopic, od Martija se jedino danas sjecam onog susreta i intervjua s vampirom (davno prije istoimenog filma, kradja? ;)) gdje je vampir popusio svoju bolescuru ajmorec prokletstvo naravno negdje na Balkanu :Dudba wrote:Čitao sam, jako opasna materija, a neke je dovela i do smrti.jastreb wrote:
omni-
2014-04-12
U Bosni. Kao austrougarski vojnik nakon borbe protiv Turaka.omni wrote:Offtopic, od Martija se jedino danas sjecam onog susreta i intervjua s vampirom (davno prije istoimenog filma, kradja? ;)) gdje je vampir popusio svoju bolescuru ajmorec prokletstvo naravno negdje na Balkanu :Dudba wrote:Čitao sam, jako opasna materija, a neke je dovela i do smrti.jastreb wrote:
2014-04-22
Da tocno, Kaplan se zvao mislim, ebo te kakvih se sve gluparija covjek sjeca a godisnjicu braka nikad zapamtit. A mozda je i to gluparija jbg.jastreb wrote:U Bosni. Kao austrougarski vojnik nakon borbe protiv Turaka.omni wrote:Offtopic, od Martija se jedino danas sjecam onog susreta i intervjua s vampirom (davno prije istoimenog filma, kradja? ;)) gdje je vampir popusio svoju bolescuru ajmorec prokletstvo naravno negdje na Balkanu :Dudba wrote:Čitao sam, jako opasna materija, a neke je dovela i do smrti.jastreb wrote:
omni-
2014-04-12
Kaplan i Rijad! Vidiš kako se i ja sjećam.omni wrote:Da tocno, Kaplan se zvao mislim, ebo te kakvih se sve gluparija covjek sjeca a godisnjicu braka nikad zapamtit. A mozda je i to gluparija jbg.jastreb wrote:U Bosni. Kao austrougarski vojnik nakon borbe protiv Turaka.omni wrote:Offtopic, od Martija se jedino danas sjecam onog susreta i intervjua s vampirom (davno prije istoimenog filma, kradja? ;)) gdje je vampir popusio svoju bolescuru ajmorec prokletstvo naravno negdje na Balkanu :Dudba wrote:Čitao sam, jako opasna materija, a neke je dovela i do smrti.jastreb wrote:
2014-04-22
Nego znate kojim vicevima se ja najviše nasmijem?
Ono kad prikazuju neku otmjenu američku zabavu u ogromnom vrtu neke luksuzne vile,pa onda kadar uhvati nekog starca sa sijedim brkovima koji držeći čašu šampanjca reče : "...po mome već bi bio u Floridi!"
I onda smijeh ljudi u njegovom društvu "hahahahhahaha!"
E onda se i ja nasmijem ko luđak iako vic vjerovatno nema veze sa humorom.
Ono kad prikazuju neku otmjenu američku zabavu u ogromnom vrtu neke luksuzne vile,pa onda kadar uhvati nekog starca sa sijedim brkovima koji držeći čašu šampanjca reče : "...po mome već bi bio u Floridi!"
I onda smijeh ljudi u njegovom društvu "hahahahhahaha!"
E onda se i ja nasmijem ko luđak iako vic vjerovatno nema veze sa humorom.
2014-04-22
I "Family Guy" je također imao jednu epizidu na tu temu. Odgovor je dao Keith Richards: - Problem s Dylanom je da on uobražava da sam piše sve te pjesme. Pjesme su tu, lete okolo zrakom, treba ih samo uloviti.jastreb wrote:Kad smo kod viceva....
Tako je i s vicevima. Inače i Evin čiča Ziggy je čitavu knjigu napisao na tu temu ("Dosjetka i njen odnos prema nesvjesnom"). Tu navodi vic o dva Židova koji su se našli pred javnom kupaonom. Pa kaže jedan: - Ej, Mordecai, opet je prošla godina dana :P
Ili onaj drugi, gdje distingvirani gosopdin uđe u ugledni bečki restoran i naruči jastoga s majonezom. Kad mu donesu naručeno jelo, on zagrabi s obje ruke u majonezu i počne je utrljavati u kosu. Kad je primjetio da ga ostali gosti užasnuto gledaju, on u čudu pogleda u svoje ruke i izjavi: - Oprostite, mislio sam da je špinat.
2016-07-24
Zato što su svi već izmišljeni. Jedino se detalji mijenjaju. Kao što se već odavno zna i koje je najsmješnije slovo.jastreb wrote:Zašto vicevi nemaju poznate autore?Regoč wrote:Netko smisli, drugima se svide pa se rašire. Neki nastanu spontano, neki ih izmišljaju profesionalno.
2016-07-24
Pa vampir je slavenska riječ: ǫpyrьjastreb wrote:U Bosni. Kao austrougarski vojnik nakon borbe protiv Turaka.omni wrote:Offtopic, od Martija se jedino danas sjecam onog susreta i intervjua s vampirom (davno prije istoimenog filma, kradja? ;)) gdje je vampir popusio svoju bolescuru ajmorec prokletstvo naravno negdje na Balkanu :Dudba wrote:Čitao sam, jako opasna materija, a neke je dovela i do smrti.jastreb wrote:
2016-07-24
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Indijac sa 179 godina najstariji covjek na svijetu
» Ukrajinci su najstariji narod na svijetu i začetnici civilizacije
» Umro najstariji pas na Svetu
» Kolinda : Hrvati su najstariji konstutivni narod u BiH
» Najstariji zidovski medij o 'Dari':Film se cesto spusta u antihrvatski zanos
» Ukrajinci su najstariji narod na svijetu i začetnici civilizacije
» Umro najstariji pas na Svetu
» Kolinda : Hrvati su najstariji konstutivni narod u BiH