Ruski astronomi pronašli signal inteligentne rase udaljen 95 svjetlosnih godina?
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ruski astronomi pronašli signal inteligentne rase udaljen 95 svjetlosnih godina?
misliš da je dovoljno visoko u hijerarhiji da su mu dali taj geđet?udba wrote:ne mora, ima on onaj blic ko u "Men in black" kad ti blicne u facu, sve zaboraviš. Mene neko jebe s tim potajice, često uletim u gražu i onda mislim po što sam uopće došo, ne mogu se sjetit. Ili otvorim prozor za unos novog posta i nemam plagog pojma šta sam htio napisat.∞ wrote:jer ako kaže morati će nas ubiti...Regoč wrote:Sve on zna, ali ne smi kast'.Noor wrote:RayMabus wrote:
Ne. Nekome tko je viši cin GF ne treba to , imam svoje podatke tko šta gdje i kuda na ovoj planeti.
Galakticka patrola.
onda moraš sve znati i o Serpu
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Re: Ruski astronomi pronašli signal inteligentne rase udaljen 95 svjetlosnih godina?
Ima u Amerikanaca još toga. IMa na desetke tih rasa tako da .......uglavnom Kapustin Yar ....naslutili raspad SSSRa ....KGB sve zatrpao a vanzemaljci se povukli.Regoč wrote:A netko bi im vjerovao? Pa ako su se javili Rusima, javili su se i drugim silama, eno su Titi u Han-piesku izgradili podzemni grad sav od dijamanatah. Kad je umro, uzeli su dijamante sa sobom, a nama ostavili rupu.RayMabus wrote:U zamjenu za šutnju da su tu.Regoč wrote:Zašto su im davali podatke?RayMabus wrote:jer su im ovi davali podatke tj surađivali su
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Standardna oprema.∞ wrote:misliš da je dovoljno visoko u hijerarhiji da su mu dali taj geđet?udba wrote:ne mora, ima on onaj blic ko u "Men in black" kad ti blicne u facu, sve zaboraviš. Mene neko jebe s tim potajice, često uletim u gražu i onda mislim po što sam uopće došo, ne mogu se sjetit. Ili otvorim prozor za unos novog posta i nemam plagog pojma šta sam htio napisat.∞ wrote:jer ako kaže morati će nas ubiti...Regoč wrote:Sve on zna, ali ne smi kast'.Noor wrote:
onda moraš sve znati i o Serpu
Iknar je prvostvoreni. Zatim dolazi Longo. Iknar je gay je također bio prisutan u to doba,ali kao nemoćni promatrač koji je u te daleke dane došao iz 21.stoljeća,a uz pomoć jednog entiteta kojeg je sebi dozvao.
Iknar relativno ima najveće moći,a Longi ima viši rang ,ali Iknar je gay ima najmoćnije saveznike,te se može van svog zemaljskog tijela pojaviti u kojem god prostoru,ili vremenu zaželi.
Iknar relativno ima najveće moći,a Longi ima viši rang ,ali Iknar je gay ima najmoćnije saveznike,te se može van svog zemaljskog tijela pojaviti u kojem god prostoru,ili vremenu zaželi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a što i iknar ima taj blic k'o u men in black?
Ma taj blic ima svaki mobitel, samo ga moraš znati aktivirati. E, ta aktivacija ti je inicijacija u sviet izvanzemaljskih agenatah.
Iknar je izgubio dosta moći jer je postojala opasnost da od gromovnika postane anđeo zatornik.∞™ wrote:a što i iknar ima taj blic k'o u men in black?
Ostavili su mu samo još upravljanje nekim vremenskim nepogodama. oluja,kiša,tuča i munje.
Sušu recimo ne može izazvati.
2014-04-22
On je komandir, jebeni Oberšturmžan-luk-pikard, stariji Feldmaršal prve klase. Nakon testiranja njemu i daju prototip na uporabu.∞™ wrote:misliš da je dovoljno visoko u hijerarhiji da su mu dali taj geđet?udba wrote:
ne mora, ima on onaj blic ko u "Men in black" kad ti blicne u facu, sve zaboraviš. Mene neko jebe s tim potajice, često uletim u gražu i onda mislim po što sam uopće došo, ne mogu se sjetit. Ili otvorim prozor za unos novog posta i nemam plagog pojma šta sam htio napisat.
Prvi zadatak mu je bio uništiti emancipaciju u Saudijskoj Arabiji, ISIL-u i još nekim arapskim zemljama. Malo tko se može pohvaliti takvom učinkovitošću. Drugi zadatak je uvesti slovo "w" u hrvatsku abecedu.
Moja ekselencija.udba wrote:On je komandir, jebeni Oberšturmžan-luk-pikard, stariji Feldmaršal prve klase. Nakon testiranja njemu i daju prototip na uporabu.∞ wrote:misliš da je dovoljno visoko u hijerarhiji da su mu dali taj geđet?udba wrote:
ne mora, ima on onaj blic ko u "Men in black" kad ti blicne u facu, sve zaboraviš. Mene neko jebe s tim potajice, često uletim u gražu i onda mislim po što sam uopće došo, ne mogu se sjetit. Ili otvorim prozor za unos novog posta i nemam plagog pojma šta sam htio napisat.
Prvi zadatak mu je bio uništiti emancipaciju u Saudijskoj Arabiji, ISIL-u i još nekim arapskim zemljama. Malo tko se može pohvaliti takvom učinkovitošću. Drugi zadatak je uvesti slovo "w" u hrvatsku abecedu.
DIgao sam se s razmišljanjem kako bi napisao neku knjigu al na engleski tako da je svi citaju ....zvala bi se : Djeca Lucifera a knjiga bi bila o religijama i ponata bi bila da su ovo sve djeca Lucifera.
Abrahamske ili Ibrahimske religije je izraz koji se koristi u proučavanjima nauke o uporednim religijama da bi opisao religije koje potiču od prastare i zajedničke semitske tradicije, čiji sljedbenici se drže Ibrahima (na jevrejskom, אַבְרָהָם Avraham; na arapskom, ابراهيم, Ibrāhīm, "otac, vođa mnogih"), biblijskog partijarha prema hrišćanstvu, odnosno jednog od poslanika prema islamu, a čiji je život ispričan u Starom zavjetu i u Kur'anu (Qu'ran). Ovoj grupi pripadaju mnoge jednobožačke religije, među kojima su najpoznatije jevrejstvo, hrišćanstvo, islam i baha'i.
https://bs.wikipedia.org/wiki/Abrahamske_religije
Children of Lucifer
2014-04-11
RayMabus wrote:
nisi mi odgovorio..jesi rođen prije ili poslije 1978.?
Guest- Guest
Rođen sam davno prije tog doba .....inkarnirao se u ovom životu .....poslije 1978Noor wrote:
2014-04-11
Ovu temu, obzirom na to u što se pretvorila, treba prebaciti na forum Medicina, ako takav ovdje postoji.
mrincredible-
2014-04-16
RayMabus wrote:Rođen sam davno prije tog doba .....inkarnirao se u ovom životu .....poslije 1978Noor wrote:
ti si indigo
Guest- Guest
Indigo djeca ne postoje. U evoluciji ako je potomstvo dobro hranjeno i uči a šta je slucaj na zapadu svaka nova generacija ce biti pametnija od prethodne .....to je ono šta vi zovete indigo al to nije indigo nego evolucija.
2014-04-11
mrincredible wrote:Ovu temu, obzirom na to u što se pretvorila, treba prebaciti na forum Medicina, ako takav ovdje postoji.
Psihijatrija pdf nam je nužan. Tre nema ordinaciju a pune ruke posla ima.
Guest- Guest
Naslov baca na sotonizam i na Zrinku K. Mijenjaj.RayMabus wrote:Moja ekselencija.udba wrote:On je komandir, jebeni Oberšturmžan-luk-pikard, stariji Feldmaršal prve klase. Nakon testiranja njemu i daju prototip na uporabu.∞ wrote:misliš da je dovoljno visoko u hijerarhiji da su mu dali taj geđet?udba wrote:
DIgao sam se s razmišljanjem kako bi napisao neku knjigu al na engleski tako da je svi citaju ....zvala bi se : Djeca Lucifera a knjiga bi bila o religijama i ponata bi bila da su ovo sve djeca Lucifera.
Sviđa mi se činjenica da je sve više potencijalnih pisaca na ovom forumu.
Jastreb - knjiga o Torlacima, Morlocima, Eowima i ostalim rasama iz filma "Vremeplov", status:skuplja materiju
Vuksdinare - dogodovštine iz 1991, Boban, Maksimir, straža u Savskoj u Zagrebu, oko rata i tako. Status: traži lektora, svaki koji vidi tekst emigrira za Njemačku
RayMabus - Karavana kroz vaseljenu i borba brotiv Dirty Forces (sila nečistih, po imaćanskome - žena)
Udba - Joža Manolić - od nastanka mliječne staze do eksplodiranja sunca u crvenog diva.
Možeš cijeli planet tamo prebaciti jer se ja inace ovako ne izražavam i ponašam al kad vidim di sam onda jednostavno taktika : hebeš sve i hebem vam svima malter jer i onako ništa necete shvatit pa vas barem mogu sprdat i sprdat se s vama skupa.mrincredible wrote:Ovu temu, obzirom na to u što se pretvorila, treba prebaciti na forum Medicina, ako takav ovdje postoji.
Veseli pesimista.
2014-04-11
U knjigu bih ubacio i Desimire.udba wrote:
Jastreb - knjiga o Torlacima, Morlocima, Eowima i ostalim rasama iz filma "Vremeplov", status:skuplja materiju
2014-04-22
I cilj je? Da nas ta evolucija dovede do tog stadija da mozemo naselit druge planete jer ovoj ce doci kraj kad tad. Tu jedino vidim neki smisao postojanja inace cemu sav kujac palac kad ce se planet pretvorit u hladnu kamencinu. Ili ce evolucija pristan na kvantitet a ne kvalitet, znaci gomila neuhranjenih idiota koji polako ali sigurno idu u propast klanjajuci se visim bicima nesposobni da izvuku pouku o Nojevoj barci.RayMabus wrote:Indigo djeca ne postoje. U evoluciji ako je potomstvo dobro hranjeno i uči a šta je slucaj na zapadu svaka nova generacija ce biti pametnija od prethodne .....to je ono šta vi zovete indigo al to nije indigo nego evolucija.
Last edited by omni on 31/8/2016, 13:53; edited 3 times in total
omni-
2014-04-12
RayMabus wrote:Indigo djeca ne postoje. U evoluciji ako je potomstvo dobro hranjeno i uči a šta je slucaj na zapadu svaka nova generacija ce biti pametnija od prethodne .....to je ono šta vi zovete indigo al to nije indigo nego evolucija.
u periodu od 17 godina evolucijski se ništa značajno ne može dogoditi
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U Vučedolu pronašli ustško znakovlje staro preko 5 000 godina :)
» Ruski veleposlanik: 2017. je najbolja godina u povijesti rusko-hrvatskih odnosa
» Ukrajinski jezik je u zadnjih pet šest godina potpuno istisnuo ruski iz ukrajinskog medijskog prostora
» Astronomi našli bizarni objekt koji kruži oko zvijezde
» POTPUNO NOVE SPOZNAJE O OSOBINAMA KOJE KRASE INTELIGENTNE LJUDE
» Ruski veleposlanik: 2017. je najbolja godina u povijesti rusko-hrvatskih odnosa
» Ukrajinski jezik je u zadnjih pet šest godina potpuno istisnuo ruski iz ukrajinskog medijskog prostora
» Astronomi našli bizarni objekt koji kruži oko zvijezde
» POTPUNO NOVE SPOZNAJE O OSOBINAMA KOJE KRASE INTELIGENTNE LJUDE
Page 4 of 7