Bez malog poduzetništva nema ništa
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bez malog poduzetništva nema ništa
To je vec na djelu, nema nam spasa...to je jasno..B-/
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:To je vec na djelu, nema nam spasa...to je jasno..B-/
Ja ne vidim problem niti veliku kulturolosku razliku izmedju Srba i Hrvata da mi ne mozemo ziviti jedni pored drugih ili jedni sa drugima. belci, hriscani, jezik identican, navike i mnogo drugih stvari. Veca je regionalna razlika nego nacionalna. London mi je otvorio oci da vidim koliko u stavri smo mi slicni naspram ovog amelja ovde i kakve oni imaju obicaje i sklonosti koje su kao sa druge planete..nama samo treba zera tolerancije i pameti dve lopate
Guest- Guest
slazem se s tobom u potpunosti..nazalost, vecina ne misli tako..s razlikom sto Hrvati gunđaju,a Srbi djeluju..:( Nadajmo se promjenama svijesti..vec smo prinuđeni, opiranje nas je i dovelo tu gdje jesmo..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:To je vec na djelu, nema nam spasa...to je jasno..B-/
Ja ne vidim problem niti veliku kulturolosku razliku izmedju Srba i Hrvata da mi ne mozemo ziviti jedni pored drugih ili jedni sa drugima. belci, hriscani, jezik identican, navike i mnogo drugih stvari. Veca je regionalna razlika nego nacionalna. London mi je otvorio oci da vidim koliko u stavri smo mi slicni naspram ovog amelja ovde i kakve oni imaju obicaje i sklonosti koje su kao sa druge planete..nama samo treba zera tolerancije i pameti dve lopate
2014-04-12
maggie13 wrote:slazem se s tobom u potpunosti..nazalost, vecina ne misli tako..s razlikom sto Hrvati gunđaju,a Srbi djeluju..:( Nadajmo se promjenama svijesti..vec smo prinuđeni, opiranje nas je i dovelo tu gdje jesmo..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:To je vec na djelu, nema nam spasa...to je jasno..B-/
ne razumem kako to srbi deluju? Mislis na ove izjave politicara i to ili nesto drugo?
Guest- Guest
U Londonistanu si? Pa kak ti je tam? U kojem kvartu živiš ak ni tajna?
Guest- Guest
Eva wrote:U Londonistanu si? Pa kak ti je tam? U kojem kvartu živiš ak ni tajna?
Nije tajna, zivim kod Stratforda. East End
Guest- Guest
mislim da ste, kao narod, ratoborniji, ostrasceniji, agresivniji..Hrvati su "pusti me stat'"..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:slazem se s tobom u potpunosti..nazalost, vecina ne misli tako..s razlikom sto Hrvati gunđaju,a Srbi djeluju..:( Nadajmo se promjenama svijesti..vec smo prinuđeni, opiranje nas je i dovelo tu gdje jesmo..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:To je vec na djelu, nema nam spasa...to je jasno..B-/
ne razumem kako to srbi deluju? Mislis na ove izjave politicara i to ili nesto drugo?
2014-04-12
Pa meni je dobro sto se samog grada tice, jako je interesantan i nakon svih ovih godina zaprepastim se koliko je pun iznenadjenja, dovoljno je samo jednu malu ulicicu da ne posetis a propustis potencijalno mnogo. Parkova ima vise nego igde na svetu i to kakvih, arhitektura je toliko raznovrsna da ti citav zivot nije dovoljan da obidjes sve sto je interesantno. Svaki kvart je prica za sebe, jedan ulica sacuvaj Boze a u drugoj vec zines u cudu od lepote..
Guest- Guest
dzmrdz wrote:Eva wrote:U Londonistanu si? Pa kak ti je tam? U kojem kvartu živiš ak ni tajna?
Nije tajna, zivim kod Stratforda. East End
A kakvi su ti susjedi. Ja sam živjela dva mjeseca u Cricklewoodu i nije neki kvart, ali bila sam mlada i bilo je relativno sigurnije.
Guest- Guest
dzmrdz wrote:Pa meni je dobro sto se samog grada tice, jako je interesantan i nakon svih ovih godina zaprepastim se koliko je pun iznenadjenja, dovoljno je samo jednu malu ulicicu da ne posetis a propustis potencijalno mnogo. Parkova ima vise nego igde na svetu i to kakvih, arhitektura je toliko raznovrsna da ti citav zivot nije dovoljan da obidjes sve sto je interesantno. Svaki kvart je prica za sebe, jedan ulica sacuvaj Boze a u drugoj vec zines u cudu od lepote..
Da, to je točno. Meni danas prijateljica iz djetinjstva živi u Harrowu s obitelji.
Guest- Guest
maggie13 wrote:mislim da ste, kao narod, ratoborniji, ostrasceniji, agresivniji..Hrvati su "pusti me stat'"..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:slazem se s tobom u potpunosti..nazalost, vecina ne misli tako..s razlikom sto Hrvati gunđaju,a Srbi djeluju..:( Nadajmo se promjenama svijesti..vec smo prinuđeni, opiranje nas je i dovelo tu gdje jesmo..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:To je vec na djelu, nema nam spasa...to je jasno..B-/
Ha, vidis i Srbi to misle za HRvate. bas identicno misljenje. Kod nas je uvek prica kao..e Hrvati znaju drzat do svojeg i znaju svoje postivat a mi Srbi, ovo ono..
Mi smo trenutno zaludjeni i ne daju nam doci sebi. Kao na ringispilu smo i sve nam se vrti i stapa u okolisu..dezorjentisani, samo je pitanje hocemo li uspeti sesti na travu i doci sebi ili cemo naletiti na neku banderu u tom bavuljanju.
jedino je istina da smo toliko lud narod da nas moras ubiti 3 puta..znas onu..Srbin je lud, Srbin je proklet, ubij ga jednom on hoce opet.
Ja bi da to menjam malo..osli smo u 3pm s tom logikom
Guest- Guest
Eva wrote:dzmrdz wrote:Pa meni je dobro sto se samog grada tice, jako je interesantan i nakon svih ovih godina zaprepastim se koliko je pun iznenadjenja, dovoljno je samo jednu malu ulicicu da ne posetis a propustis potencijalno mnogo. Parkova ima vise nego igde na svetu i to kakvih, arhitektura je toliko raznovrsna da ti citav zivot nije dovoljan da obidjes sve sto je interesantno. Svaki kvart je prica za sebe, jedan ulica sacuvaj Boze a u drugoj vec zines u cudu od lepote..
Da, to je točno. Meni danas prijateljica iz djetinjstva živi u Harrowu s obitelji.
to je na severu, zidovski kraj...imam dosta prijatelja tu ovih nasih ..sta ja znam. tesko ces za nekoliko meseci upoznati London. ja bas zujim na bajku non stop i posao mi je izmedju Soho-a i Marble Archa i na severu do Baker St sto znaci centar centra a opet se osecam da ne znam puno
Guest- Guest
Moj favorite spot je Regent Canal i sve usput, uglavnom od Victoria Parka do Limehouse Lock-a uz kanal, predivno. East London je cudo, mislim gradi se nenormalno (citav London se gradi) i bukvalno se krajolik menja tom brzinom da nije normalno.
Oko Stratforda se isto jako puno gradi, medjutim ima svega..Nije za sciji stomak, ja se licno nekad osecam kao da se davim. Onda kad dodjem u Hr samo kosim travu u dvoristu i veci sam seljak od svakog seljaka..
Oko Stratforda se isto jako puno gradi, medjutim ima svega..Nije za sciji stomak, ja se licno nekad osecam kao da se davim. Onda kad dodjem u Hr samo kosim travu u dvoristu i veci sam seljak od svakog seljaka..
Guest- Guest
nije to moje subjektivno misljenje..to je rekao moj profa iz jezika, Ceh po nacionalnosti..i to prije zadnjeg rata, koji je,na opcu zalost pametnih, to i dokazao..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:mislim da ste, kao narod, ratoborniji, ostrasceniji, agresivniji..Hrvati su "pusti me stat'"..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:slazem se s tobom u potpunosti..nazalost, vecina ne misli tako..s razlikom sto Hrvati gunđaju,a Srbi djeluju..:( Nadajmo se promjenama svijesti..vec smo prinuđeni, opiranje nas je i dovelo tu gdje jesmo..dzmrdz wrote:
Ha, vidis i Srbi to misle za HRvate. bas identicno misljenje. Kod nas je uvek prica kao..e Hrvati znaju drzat do svojeg i znaju svoje postivat a mi Srbi, ovo ono..
Mi smo trenutno zaludjeni i ne daju nam doci sebi. Kao na ringispilu smo i sve nam se vrti i stapa u okolisu..dezorjentisani, samo je pitanje hocemo li uspeti sesti na travu i doci sebi ili cemo naletiti na neku banderu u tom bavuljanju.
jedino je istina da smo toliko lud narod da nas moras ubiti 3 puta..znas onu..Srbin je lud, Srbin je proklet, ubij ga jednom on hoce opet.
Hrvati nece nikad napast Srbiju, to je sigurno..ne postoje takve snage..Samo treba Srbin odustat od te s/m politike, i sve ce bit 5..
2014-04-12
maggie13 wrote:nije to moje subjektivno misljenje..to je rekao moj profa iz jezika, Ceh po nacionalnosti..i to prije zadnjeg rata, koji je,na opcu zalost pametnih, to i dokazao..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:mislim da ste, kao narod, ratoborniji, ostrasceniji, agresivniji..Hrvati su "pusti me stat'"..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:
slazem se s tobom u potpunosti..nazalost, vecina ne misli tako..s razlikom sto Hrvati gunđaju,a Srbi djeluju..:( Nadajmo se promjenama svijesti..vec smo prinuđeni, opiranje nas je i dovelo tu gdje jesmo..
Hrvati nece nikad napast Srbiju, to je sigurno..ne postoje takve snage..Samo treba Srbin odustat od te s/m politike, i sve ce bit 5..
Ma nece ni Srbija napasti Hrvatsku, ovo u zadnjem ratu je bila borba da vladajuca klika zadrzi fotelje po svaku cenu pa su iskoristili Srbe i imputirali nam Veliku Srbiju. U Hrvatskoj i te kako postoje ljudi koji bi volili da vide Hrvatsku do Zemuna ali ne mogu a da mogu rado bi se pridruzili tom poduhvatu.
ja se ne slazem sa mnogo tog sto dolazi iz Srbije ali moras shvatiti da je to za unutarnju upotrebu. Ekonomija je u ku... i moraju narod nekako smutiti. Obicni ljudi ne da nisu za rat nego nisu absolutno za rat.
U Hr se redovno prikazuju smao najgore stvari iz srpske politike i u Srbiji najgore iz Hrvatske. Postoji ta sirova srpska retorika i postoji ona hrvatska prefinjena i nadmena koja Srbe oslovljava sa opancari, trofazni, cigosi i sl. Svaka nosi negativnu energiju i nailazi na plodno tlo.
Ja imam jedan uvid u stavri koji ti nemas, ja vidim i jedne i druge, ja sma bio i u srpsko i u hrvatskoj vojsci. Ja sam Srbin iz Hrvatske koji dobro poznaje i jedne i druge.
Pitaj se zasto se Srbi nisu nakon toliko vekova integrisali u Hr? Da li je samo to radi Srba ili je i Hrvatska propustila da uradi neke stavri?
Guest- Guest
Postoje krugovi koje ne zele da vide mir ovde i nas koriste kao idelano sredstvo.
Guest- Guest
Duzna sam ti odgovor kasnije.
S nekim tezama se ne mogu slozit.
S nekim tezama se ne mogu slozit.
2014-04-12
dzmrdz wrote:maggie13 wrote:To je vec na djelu, nema nam spasa...to je jasno..B-/
meni su oči otvorili rijeliti šovovi na telki... sve isto...
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
u Hrvatskoj ne postoji i nikad nije postojala politicka struja ili stranka koja je zagovarala agresiju na Srbiju..ako mislis da mozes skupit u drzavi sto budala koje pijane izricu takve bajke,to nista meritorno ne znaci..naslo bi ih se puno vise koji bi pobili sve macke,ili sl.dzmrdz wrote:maggie13 wrote:nije to moje subjektivno misljenje..to je rekao moj profa iz jezika, Ceh po nacionalnosti..i to prije zadnjeg rata, koji je,na opcu zalost pametnih, to i dokazao..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:mislim da ste, kao narod, ratoborniji, ostrasceniji, agresivniji..Hrvati su "pusti me stat'"..dzmrdz wrote:
Ma nece ni Srbija napasti Hrvatsku, ovo u zadnjem ratu je bila borba da vladajuca klika zadrzi fotelje po svaku cenu pa su iskoristili Srbe i imputirali nam Veliku Srbiju. U Hrvatskoj i te kako postoje ljudi koji bi volili da vide Hrvatsku do Zemuna ali ne mogu a da mogu rado bi se pridruzili tom poduhvatu.
ja se ne slazem sa mnogo tog sto dolazi iz Srbije ali moras shvatiti da je to za unutarnju upotrebu. Ekonomija je u ku... i moraju narod nekako smutiti. Obicni ljudi ne da nisu za rat nego nisu absolutno za rat.
U Hr se redovno prikazuju smao najgore stvari iz srpske politike i u Srbiji najgore iz Hrvatske. Postoji ta sirova srpska retorika i postoji ona hrvatska prefinjena i nadmena koja Srbe oslovljava sa opancari, trofazni, cigosi i sl. Svaka nosi negativnu energiju i nailazi na plodno tlo.
Ja imam jedan uvid u stavri koji ti nemas, ja vidim i jedne i druge, ja sma bio i u srpsko i u hrvatskoj vojsci. Ja sam Srbin iz Hrvatske koji dobro poznaje i jedne i druge.
Pitaj se zasto se Srbi nisu nakon toliko vekova integrisali u Hr? Da li je samo to radi Srba ili je i Hrvatska propustila da uradi neke stavri?
Moj stav o tom i drugim ratovima je jasan,ali ste se nekako lako dali navuci na njega..mislim,ako vam je samo podvaljena velikosrpska ideja. Nisam zivjela u Srbiji, ali citam vase medije. Ipak je puno vise huskackih i uvredljivih naslova i tekstova s vase strane. Ustvari, neka retorika koju tamo citam, ovdje ne postoji.
Shvacam da si hrvatski Srbin otisao iz Hrvatske u Srbiju pa dalje, samo ne znam koliko te bas to cini objektivnijim.
I, nije istina da se Srbi nisu odlicno integrirali u Hrvatskoj. Dokaz je i nasa prosla vlada i moji frendovi. Zive jednako kao i ja, nitko nije ugrozen.
Nego,kako sam pisala na starom forumu, za mene postoje samo mi i oni. Pritom smo mi mali ljudi, a oni 'elita'. Sve neovisno o naciji.
Vrijeme je da Srbija krene naprijed.Najveci zlocin je trovanje mladih i neiskupljenje, a zajednicki neprijatelj pred vratima.
2014-04-12
jbt tko ce otvoriti firmu kada imas porez na ime , koje placas 2000kn godišnje.. rofl. daj neka ukinu to sranje, neda mi se davati 2000kn, nema šanse.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» BIH: Vehabija ubio dva vojnika, Srbina i Bošnjaka
» Raif Dizdarević: Od kukanja nema ništa, moramo mijenjati BiH
» Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa
» Dodik: Nema ništa od žičane ograde na granici sa Srbijom
» U Vilajetu sve po starom, nema ništa što nebi i prije znali
» Raif Dizdarević: Od kukanja nema ništa, moramo mijenjati BiH
» Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa
» Dodik: Nema ništa od žičane ograde na granici sa Srbijom
» U Vilajetu sve po starom, nema ništa što nebi i prije znali