Bez malog poduzetništva nema ništa
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bez malog poduzetništva nema ništa
Dacic je Srbin..jastreb wrote:Od Desimira.maggie13 wrote:kojih?jastreb wrote:
Vjerovali ili ne,ali i on je jedan od njih.
2014-04-12
Da,ali njegov otac je Desimir.maggie13 wrote:Dacic je Srbin..jastreb wrote:Od Desimira.maggie13 wrote:kojih?jastreb wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
[size=30]Ivica Dačić[/size]
Bivši Predsjednik Vlade Republike Srbije
Ivica Dačić, je bivši predsjednik Vlade Republike Srbije i aktualni ministar vanjskih poslova i prvi potpredsjednik Vlade Republike Srbije .Wikipedia
Rođenje: 1. siječnja 1966. (dob 50), Prizren
Supruga: Sanja Dačić
Obrazovanje: Sveučilište u Beogradu (1989.)
Djeca: Andrea Dačić, Luka Dačić
Roditelji: Jelisaveta Dačić, Desimir Dačić
Braća i sestre: Emica Dačić
Bivši Predsjednik Vlade Republike Srbije
Ivica Dačić, je bivši predsjednik Vlade Republike Srbije i aktualni ministar vanjskih poslova i prvi potpredsjednik Vlade Republike Srbije .Wikipedia
Rođenje: 1. siječnja 1966. (dob 50), Prizren
Supruga: Sanja Dačić
Obrazovanje: Sveučilište u Beogradu (1989.)
Djeca: Andrea Dačić, Luka Dačić
Roditelji: Jelisaveta Dačić, Desimir Dačić
Braća i sestre: Emica Dačić
2014-04-22
maggie13 wrote:Dacic je Srbin..jastreb wrote:Od Desimira.maggie13 wrote:kojih?jastreb wrote:
On je očito Srbin kao i Haso Hrvat, ono ja sam tako odlučio.
Guest- Guest
Moram li reci da necemo bit Srbi..neka svatko bude sto hoce ;)
2014-04-12
Pa eto Haso izabral bit Hrvat iako mu babin babo poturčeni Srbin iz Užica.
Guest- Guest
Osjecaji se ne biraju..zato se kaze nacionalni osjecaj..B-)
2014-04-12
Bas u vezi turcenja i sl, imam kolegicu koja je iz Sarajeva, Bosnjakinja a njeni su iz Posavine, Orasja tacnije. Po ocevoj strani. Medjutim rece mi da su njeni u stavri iz Uzica i da su nekada imali pola Zlatibora u svom vlasnistvu.
Neko je spominjao, cini mi se jastreb nesto o selidbi Srba Muslimana u Posavinu?
Neko je spominjao, cini mi se jastreb nesto o selidbi Srba Muslimana u Posavinu?
Guest- Guest
maggie13 wrote:Moram li reci da necemo bit Srbi..neka svatko bude sto hoce ;)
U pravu si. Nakupilo se svega tu pa samo problemi
Guest- Guest
htjela sam reci da su Srbi skloni svojatanju pripadnika drugih naroda..neka Hrvati ne budu..:)dzmrdz wrote:maggie13 wrote:Moram li reci da necemo bit Srbi..neka svatko bude sto hoce ;)
U pravu si. Nakupilo se svega tu pa samo problemi
2014-04-12
Da. Iz Beograda,Užica,šapca i još par mjesta u Srbiji preselili su nakon Karađorđeva ustanka u Posavinu. U Orašje i Bosanski Šamac,odnosno u Gornju i Donju Aziziju kako se to zvalo.dzmrdz wrote:Bas u vezi turcenja i sl, imam kolegicu koja je iz Sarajeva, Bosnjakinja a njeni su iz Posavine, Orasja tacnije. Po ocevoj strani. Medjutim rece mi da su njeni u stavri iz Uzica i da su nekada imali pola Zlatibora u svom vlasnistvu.
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=44169
Evo na ovoj stranici sve piše.
2014-04-22
Slagao sam, iz Samca su njeni. Ja sam pobrkao jer mi je Orasje najblize. Ja sam joj i rekao cak da je najverovatnije posle Karadjordja to bilo. Nije mi jasno da li su on bili pokrsteni Srbi tj poturceni?
Guest- Guest
Tko se, u relativnom broju, više turčio, Hrvati ili Srbi?
Guest- Guest
neki od tih imucnijih Bosnjaka znaju tocno porijeklo..dzmrdz wrote:Slagao sam, iz Samca su njeni. Ja sam pobrkao jer mi je Orasje najblize. Ja sam joj i rekao cak da je najverovatnije posle Karadjordja to bilo. Nije mi jasno da li su on bili pokrsteni Srbi tj poturceni?
2014-04-12
maggie13 wrote:neki od tih imucnijih Bosnjaka znaju tocno porijeklo..dzmrdz wrote:Slagao sam, iz Samca su njeni. Ja sam pobrkao jer mi je Orasje najblize. Ja sam joj i rekao cak da je najverovatnije posle Karadjordja to bilo. Nije mi jasno da li su on bili pokrsteni Srbi tj poturceni?
Da, pa rekla mi je ona za to da su posedovali Zlatibor tj dobar deo. Naravno, kako su dosli u posed istog?
Guest- Guest
Pitaj Taru.dzmrdz wrote:
Da, pa rekla mi je ona za to da su posedovali Zlatibor tj dobar deo. Naravno, kako su dosli u posed istog?
2014-04-22
sto je nisi pitao..zvuci zanimljiva prica..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:neki od tih imucnijih Bosnjaka znaju tocno porijeklo..dzmrdz wrote:Slagao sam, iz Samca su njeni. Ja sam pobrkao jer mi je Orasje najblize. Ja sam joj i rekao cak da je najverovatnije posle Karadjordja to bilo. Nije mi jasno da li su on bili pokrsteni Srbi tj poturceni?
2014-04-12
Pa poenta je da su verovatno ti Srbi nad kojima su ovi bili gospodari isto tako bili vekovima eksploatisani a Srbi su mozda pre toga eksploatisali neke druge a ovi neki drugi neke trece. Dok jednom ne smrkne drugom ne svane na Balkanu, nazalost.
Ja u niciju istoriju ne verujem ovde. Jedino verujem da je se trebao resiti za svagda jer nas nikuda ne vodi. Svi narodi slavenskog porekla na ovim prostorima imaju dovoljno zemlje a premalo ljudi. Treba se uspostaviti jedan trajni mir jer ce nas izbaciti neki treci tamo..to garantujem!
Ja u niciju istoriju ne verujem ovde. Jedino verujem da je se trebao resiti za svagda jer nas nikuda ne vodi. Svi narodi slavenskog porekla na ovim prostorima imaju dovoljno zemlje a premalo ljudi. Treba se uspostaviti jedan trajni mir jer ce nas izbaciti neki treci tamo..to garantujem!
Guest- Guest
To je vec na djelu, nema nam spasa...to je jasno..B-/
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» BIH: Vehabija ubio dva vojnika, Srbina i Bošnjaka
» Raif Dizdarević: Od kukanja nema ništa, moramo mijenjati BiH
» Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa
» Dodik: Nema ništa od žičane ograde na granici sa Srbijom
» U Vilajetu sve po starom, nema ništa što nebi i prije znali
» Raif Dizdarević: Od kukanja nema ništa, moramo mijenjati BiH