Boris Tadić:"Aktualna srpska vlada samo simulira politiku pomirenja"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Boris Tadić:"Aktualna srpska vlada samo simulira politiku pomirenja"
Po toj je logici tebi Bakir životni partner.epikur37 wrote:Dobro vucino koga sad vise volis Boria ilu Aleksandra......ja mislim da ti je Aca ipak drazi, tko se tuce taj se voli
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Dok je ovaca, neće falit vune.dzmrdz wrote:dzango wrote:I tamo i ovamo simuliraju loše a ne dobre odnose. U suštinu im odgovara da zamajavaju glupu narodnu masu sitnim zajedljivostima. Daju im govna da jedu i da ne dižu glavu.
Ja isto to mislim. Oni koji vode ovu igru su veci zlocinci od onih koji su u ratu nekoga ubili ali i jedni i drugi su zlocinci svakako.
Aktualna srpska vlada zvana saka jada svaki dan gleda u dvorište hrvatske i komentira bilo kakvu pojavu ; spomenike, izjave, praznike i vrijeme.
Kada im se odgovori onda trče plakati i tužiti u Brisel.
Kada im Brisel ne odgovori onda opet kukaju da nitko ne reagira.
A sve pod čudnovatim motom i plaćnim glasom " ne dirajte nas molim vas , šmrc, mi vas ne diramo!
Sto je jos zanimljivije drugi kandidat za premijera, plenki briselska glista ne reagira uopće na svakodnevne uvrede od njihove strane jer on ima važniju temu, svoju mamu. O kojoj priča zadnjih 5 dana. Jer on se kandidira za predsjednika dječjeg vrtića valjda.
Kada im se odgovori onda trče plakati i tužiti u Brisel.
Kada im Brisel ne odgovori onda opet kukaju da nitko ne reagira.
A sve pod čudnovatim motom i plaćnim glasom " ne dirajte nas molim vas , šmrc, mi vas ne diramo!
Sto je jos zanimljivije drugi kandidat za premijera, plenki briselska glista ne reagira uopće na svakodnevne uvrede od njihove strane jer on ima važniju temu, svoju mamu. O kojoj priča zadnjih 5 dana. Jer on se kandidira za predsjednika dječjeg vrtića valjda.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa Milošević baš i ne,ali Mladića su mnogi simpatizirali. Ero ga je na onom rahmetli forumu,više puta nazivao gospodinom.Regoč wrote:Omiljeni srbski političari među Hrvatima su Milošević i, uskoro, Mladić, a i drugima želimo da ih što prije zavolimo.pizzon wrote:cudno )
omiljeni srpski pol. medju hrvatima
u srbiji su na nivou oko cenzusa )
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jbga, Mladić je tebi drug, a meni gospodin....Prvo je znak pripadnosti, a drugo kućnog odgoja i opće kulture.jastreb wrote:Pa Milošević baš i ne,ali Mladića su mnogi simpatizirali. Ero ga je na onom rahmetli forumu,više puta nazivao gospodinom.Regoč wrote:Omiljeni srbski političari među Hrvatima su Milošević i, uskoro, Mladić, a i drugima želimo da ih što prije zavolimo.pizzon wrote:cudno )
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
Erooo,naj me zajebavati. U trenucima zanosa oko srpsko-hrvatske sprege Mladića si zvao gospodinom,a Dodika carom. Dobro,tad si bio u toj fazi.Eroo wrote:Jbga, Mladić je tebi drug, a meni gospodin....Prvo je znak pripadnosti, a drugo kućnog odgoja i opće kulture.jastreb wrote:Pa Milošević baš i ne,ali Mladića su mnogi simpatizirali. Ero ga je na onom rahmetli forumu,više puta nazivao gospodinom.Regoč wrote:Omiljeni srbski političari među Hrvatima su Milošević i, uskoro, Mladić, a i drugima želimo da ih što prije zavolimo.pizzon wrote:cudno )
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nisi skužio. Pitaj dedu iz Akhanđelovca da ti objasni.jastreb wrote:Pa Milošević baš i ne,ali Mladića su mnogi simpatizirali. Ero ga je na onom rahmetli forumu,više puta nazivao gospodinom.Regoč wrote:Omiljeni srbski političari među Hrvatima su Milošević i, uskoro, Mladić, a i drugima želimo da ih što prije zavolimo.pizzon wrote:cudno )
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Nova srpska Vlada: SPISAK
» Zbog Brexita se raspada britanska vlada, i Boris Johnson podnio ostavku
» Plenkovic suvereno vlada HDZ-om samo iz tri razloga!
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Nova srpska Vlada: SPISAK
» Zbog Brexita se raspada britanska vlada, i Boris Johnson podnio ostavku
» Plenkovic suvereno vlada HDZ-om samo iz tri razloga!
Page 3 of 3