Boris Tadić:"Aktualna srpska vlada samo simulira politiku pomirenja"
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Boris Tadić:"Aktualna srpska vlada samo simulira politiku pomirenja"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bivsi-srpski-predsjednik-aktualna-srpska-vlada-samo-simulira-politiku-pomirenja/916117.aspx
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Re: Boris Tadić:"Aktualna srpska vlada samo simulira politiku pomirenja"
pizzon na aparatima....omiljeni mu predsjednik izrekao ruznu istinu...
2015-09-08
cudno )
omiljeni srpski pol. medju hrvatima
u srbiji su na nivou oko cenzusa )
Guest- Guest
to je tboj najomiljeniji politicar..nemoj da ti sad tu stavljamo postove o hvalospjevima o tadicu...toliko morbidno ej to bilo...da ti se smucilopizzon wrote:cudno )
2015-09-08
nema nista nadalje od tadica.
on je svoje " odplesao "
nakon, vucica, kad za to dodje trenutak,
bice neko nov, mladji politicar, nema vracanja.
vucic ce verovatno kasnije biti pred. srbije,
kad dodje vreme.
on je svoje " odplesao "
nakon, vucica, kad za to dodje trenutak,
bice neko nov, mladji politicar, nema vracanja.
vucic ce verovatno kasnije biti pred. srbije,
kad dodje vreme.
Last edited by pizzon on 30/8/2016, 11:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
Imao je svietlih trenutakah, recimo isprika kod Stankovića, ali je sve zagovnao donošenjem pretiska velikosrbskoga Zenita. Iako tu velik dio krivnje snosi Josipović koji je to uopće primio, a sad se odriče Zoke jer je rekao istinu.
da, tacno !vuksadinare wrote:to je tboj najomiljeniji politicar..nemoj da ti sad tu stavljamo postove o hvalospjevima o tadicu...toliko morbidno ej to bilo...da ti se smucilopizzon wrote:cudno )
kao i s.m.
ja sam uvek uz vladu srbije i njenog predsednika van srbije.
jedino si to zaboravio da napises.
Guest- Guest
dobro, daj da vucic izadje na govornicu i rekne istinu o hrvatima.Regoč wrote:Imao je svietlih trenutakah, recimo isprika kod Stankovića, ali je sve zagovnao donošenjem pretiska velikosrbskoga Zenita. Iako tu velik dio krivnje snosi Josipović koji je to uopće primio, a sad se odriče Zoke jer je rekao istinu.
prvo, el to normalno, to je sve samo ne normalno.
to mogu ja, ali ne i pred.vlade.
Guest- Guest
Omiljeni srbski političari među Hrvatima su Milošević i, uskoro, Mladić, a i drugima želimo da ih što prije zavolimo.pizzon wrote:cudno )
Regoč wrote:Omiljeni srbski političari među Hrvatima su Milošević i, uskoro, Mladić, a i drugima želimo da ih što prije zavolimo.pizzon wrote:cudno )
pa to ,mi to znamo, zato i kenjate ovako zestoko.
ne mozete da prihvatite realnost,
kao i to, da nece biti reprize
to vas tlaci i yebe.
Last edited by pizzon on 30/8/2016, 11:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa nek priča koliko smo divni i krasni, nama istina ne smeta.pizzon wrote:dobro, daj da vucic izadje na govornicu i rekne istinu o hrvatima.Regoč wrote:Imao je svietlih trenutakah, recimo isprika kod Stankovića, ali je sve zagovnao donošenjem pretiska velikosrbskoga Zenita. Iako tu velik dio krivnje snosi Josipović koji je to uopće primio, a sad se odriče Zoke jer je rekao istinu.
za u divni i krasni QRegoč wrote:Pa nek priča koliko smo divni i krasni, nama istina ne smeta.pizzon wrote:dobro, daj da vucic izadje na govornicu i rekne istinu o hrvatima.Regoč wrote:Imao je svietlih trenutakah, recimo isprika kod Stankovića, ali je sve zagovnao donošenjem pretiska velikosrbskoga Zenita. Iako tu velik dio krivnje snosi Josipović koji je to uopće primio, a sad se odriče Zoke jer je rekao istinu.
Guest- Guest
Ako neće biti ponovke velikosrbske agresije, mi smo zadovoljni, možemo odmah vojsku raspustiti ili poslati u Macedoniju da razvlači žicu.pizzon wrote:Regoč wrote:Omiljeni srbski političari među Hrvatima su Milošević i, uskoro, Mladić, a i drugima želimo da ih što prije zavolimo.pizzon wrote:cudno )
to vas tlaci i yebe.
Hajde, hajde, zlato moje, ne budi ljubomoran.pizzon wrote:za u divni i krasni QRegoč wrote:Pa nek priča koliko smo divni i krasni, nama istina ne smeta.pizzon wrote:dobro, daj da vucic izadje na govornicu i rekne istinu o hrvatima.Regoč wrote:Imao je svietlih trenutakah, recimo isprika kod Stankovića, ali je sve zagovnao donošenjem pretiska velikosrbskoga Zenita. Iako tu velik dio krivnje snosi Josipović koji je to uopće primio, a sad se odriče Zoke jer je rekao istinu.
agresija nije ni postojala, i normalno da je nece biti.Regoč wrote:Ako neće biti ponovke velikosrbske agresije, mi smo zadovoljni, možemo odmah vojsku raspustiti ili poslati u Macedoniju da razvlači žicu.pizzon wrote:Regoč wrote:Omiljeni srbski političari među Hrvatima su Milošević i, uskoro, Mladić, a i drugima želimo da ih što prije zavolimo.pizzon wrote:cudno )
to vas tlaci i yebe.
bice, jedino odbrana srbije i srpske, i evenutalno
c.gore od upada u njen prostor, sa istoka ili zapada.
normalno, ako to bude mimo volje parlamenta i vlade c.g.
Last edited by pizzon on 30/8/2016, 11:16; edited 2 times in total
Guest- Guest
I tamo i ovamo simuliraju loše a ne dobre odnose. U suštinu im odgovara da zamajavaju glupu narodnu masu sitnim zajedljivostima. Daju im govna da jedu i da ne dižu glavu.
Da, uništenje Vukovara, škabrnje, Ćelijah, Petrinje... dio je velikomacedonske agresije.
I ćoravi đango ponekad zrno nađe :Pdzango wrote:I tamo i ovamo simuliraju loše a ne dobre odnose. U suštinu im odgovara da zamajavaju glupu narodnu masu sitnim zajedljivostima. Daju im govna da jedu i da ne dižu glavu.
U Hrvatskoj na zadnjim izborima na vlast možda nije došo sve sam go povampireni ustaša, ali svakako su se pod Karamrletovim blagoslovom takvi uvelike osokolili. I onda je ta vlada pala. Čiča - miča ... :)
U Srbiji je pak već neko vrijeme, a bez ikakvog 'izvini, oprosti, ali pardon', na vlasti sam go povampireni četnik, o tome nema nikakve dvojbe. Dakle Hrvatska je šaka jada, a Srbija je još jadniji jad od jadne šake jada. Ako nam je to u Hrvatskoj nekakva utjeha ;)
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
U Srbiji na vlasti nisu četnici nego europejci. Puleni EU i Amerike. Četnici su u opoziciji.Of.Fender wrote:I ćoravi đango ponekad zrno nađe :Pdzango wrote:I tamo i ovamo simuliraju loše a ne dobre odnose. U suštinu im odgovara da zamajavaju glupu narodnu masu sitnim zajedljivostima. Daju im govna da jedu i da ne dižu glavu.
U Hrvatskoj na zadnjim izborima na vlast možda nije došo sve sam go povampireni ustaša, ali svakako su se pod Karamrletovim blagoslovom takvi uvelike osokolili. I onda je ta vlada pala. Čiča - miča ... :)
U Srbiji je pak već neko vrijeme, a bez ikakvog 'izvini, oprosti, ali pardon', na vlasti sam go povampireni četnik, o tome nema nikakve dvojbe. Dakle Hrvatska je šaka jada, a Srbija je još jadniji jad od jadne šake jada. Ako nam je to u Hrvatskoj nekakva utjeha ;)
Ne mogu mene Vulin, Dačić, Vučić i glupavi Toma da ubede da se bore za išta drugo do za svoje dupe. Takav im karakter.
Regoč wrote:Da, uništenje Vukovara, škabrnje, Ćelijah, Petrinje... dio je velikomacedonske agresije.
Blokirali JNA kasarnu, kasnije napali JNA u Vukovaru.
Zasto nisu napali Osijek ili Vinkovce?
JNA se odmah povukla iz Vukovara.
Vasi da su pustili JNA da se mirno povuce, nista se ne bi desilo.
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Nova srpska Vlada: SPISAK
» Zbog Brexita se raspada britanska vlada, i Boris Johnson podnio ostavku
» Plenkovic suvereno vlada HDZ-om samo iz tri razloga!
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Nova srpska Vlada: SPISAK
» Zbog Brexita se raspada britanska vlada, i Boris Johnson podnio ostavku
» Plenkovic suvereno vlada HDZ-om samo iz tri razloga!
Page 1 of 3