Srpska mafija seli u Hrvatskoj: sigurnije je
Page 1 of 1
Srpska mafija seli u Hrvatskoj: sigurnije je
http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/spaseni-smo-nase-glavne-razbojnicke-skupine-bjeze-iz-srbije-odlaze-u-eu-i-hrvatsku/4652777/
Kermit-
2014-04-17
Re: Srpska mafija seli u Hrvatskoj: sigurnije je
Ovdje ce stršati kao ..nešto na nečemu...
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne znam hoce li se pridrhuziti askovoj cepinskoj mafiji:)
dijagram-
2015-08-09
Konačno se u RH-NDH vraća strani kapital i ulaganja...procvjetat će gospodarstvo, zaposlenje, evo pogrebna poduzeća već trljaju ruke bit će mrtv...odnosno posla pun kurac, drvna industrija prebacuje se na proizvodnju lijesova, kamenoklesari i prodavači mermera svi sretni, proizvodnja svijeća i grobnih rekvizita u porastu....
Guest- Guest
gnječ je u stvari krpa
https://www.youtube.com/watch?v=6b5sR7XDLjc
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:gnječ je u stvari krpa
Jadna ti majka...
Guest- Guest
Ma samo da intedant bude Blazevic, ostalo cemo lako.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Konačno se u RH-NDH vraća strani kapital i ulaganja...procvjetat će gospodarstvo, zaposlenje, evo pogrebna poduzeća već trljaju ruke bit će mrtv...odnosno posla pun kurac, drvna industrija prebacuje se na proizvodnju lijesova, kamenoklesari i prodavači mermera svi sretni, proizvodnja svijeća i grobnih rekvizita u porastu....
Investitori su mili ma od kud bili.
Guest- Guest
Kad su već Turci odjebali HR, a takav bujrum su imali u HNK.
Guest- Guest
nemaju ni srpski kriminalci bas posla tu...danas opljackat banku je skoro ravno ubojstvu...trziste droge drze mrski im neprijatelji albanci....sva vaznija ulaganja i drzanje nekretnina drze hrvatski krimosi....a i hrvatski krimosi sigurno nece dati i dobar dio kolaca sa svercanjem imigranata....jedino sto mogu srpske krimose skrivati za dobru pinku..i to je to....trziste kriminala je postalo skuceno....morat ce srpski krimosi po onom principu...'saljem dalje'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:nemaju ni srpski kriminalci bas posla tu...danas opljackat banku je skoro ravno ubojstvu...trziste droge drze mrski im neprijatelji albanci....sva vaznija ulaganja i drzanje nekretnina drze hrvatski krimosi....a i hrvatski krimosi sigurno nece dati i dobar dio kolaca sa svercanjem imigranata....jedino sto mogu srpske krimose skrivati za dobru pinku..i to je to....trziste kriminala je postalo skuceno....morat ce srpski krimosi po onom principu...'saljem dalje'
Konkurencija je poželjna i dobra pa nismo više u omraženoj ti SFRJ jel tako ustašo? Tako je. Danas smo u kapitalizmu i slobodnoj neovisnoj Rvackoj a privatno poduzetništvo takve vrste je kamen temeljac neovisne ti i slobodne Rvacke.
Guest- Guest
Similar topics
» SRPSKA' COCA-COLA U HRVATSKOJ Splitski kupci uznemireni
» Najpoznatija srpska starleta: U ratu u Hrvatskoj ubili su mi oca i zapalili kuću
» Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
» Gjenero:Srpska politika siri lazi!U Srbiji mnogi jos vjeruju kako ih je neduzne bombardirao NATO a poricu stradanja u Hrvatskoj,BiH i na Kosovu
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Najpoznatija srpska starleta: U ratu u Hrvatskoj ubili su mi oca i zapalili kuću
» Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
» Gjenero:Srpska politika siri lazi!U Srbiji mnogi jos vjeruju kako ih je neduzne bombardirao NATO a poricu stradanja u Hrvatskoj,BiH i na Kosovu
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
Page 1 of 1