UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
betty.boop wrote:
ako bi mene i tebe bi :)
nije me strah, nekako imam feeling da nema velikoga...
Guest- Guest
ne znam, 190 visok ... ne moze bit bas ... ono ...
idem lec, ajte u qrac
idem lec, ajte u qrac
betty.boop-
2015-01-23
kic wrote:
a ček av je gif? uuu
kad ćemo kod cigana, ergo u srbiju? :^^
ma je , samo se ne vidi
znaš da je odgovor nikad , osim ako ne misliš na svoje rodno mjesto i prebivalište
i povuci fegotu sve što si rekao, netko će još pomisliti da nisam zao
Guest- Guest
Ma vi ste svi balavi i neozbiljni, jedini koji znamo kako se rade neke stvari smo aben i ja.
Trinity-
2014-04-17
betty.boop wrote:ne znam, 190 visok ... ne moze bit bas ... ono ...
idem lec, ajte u qrac
nemoj kic popia si, nemoj kic to me boli...
Guest- Guest
Mici bi bio-moj brat. Dosta mu ovako slici, načinom komunikacije. Tvrd, često težak. Mici je ipak donekle blaži od njega.
Zagy- e pa Zagy se oduvijek divim. Moja majka je dosta zapuštena i u strahovima. Zagy pak ima troje djece i uvijek je u akciji. Izađe, putuje, radi, sva je poletna. Superwoman. I koliko god bila stroga nekada na djecu, vidi se da ih obožavaš, a i oni to osjećaju.
Iskreno voljela bih jednog dana kada dođu djeca, računi, posao, brige biti kao ti. Jer sve rijesavas.
Modra-ona bi mi baka mogla bit. Inace imam baku koja je previše strasljiva. inace mi je modra super. Posebna biljka koja svojim postom, kojeg moram pročitati bar tri puta da pohvatam sve, nekako razvedri osobu. Inace ja i ona se znamo već nekih 6 godina...jedna od prvih osoba sa kojima sam komunicirala...
Betty-starija sestra totalno otkačena. Budi u tebi divlju stranu.
Med-tetka. Brižna, ali stalozena. Osoba kojoj ideš po iskren savjet, životni, jer se kuži u dosta stvari. Zanimanje joj pase sa osobnošću :D
KIC- muž. Zbilja. Jedna potpuna, normalna muška osoba. Otkačen, opušten, dobronamjeran, staložen, sa nogama čvrsto na zemlji. Niche mi je bio sličan, samo Way more silly. KIC je malo manje munjen. :D
Veg-mozda sestrična. Totalno različita od mene, a opet se kužimo nekako. Mirna biljcica.
Zagy- e pa Zagy se oduvijek divim. Moja majka je dosta zapuštena i u strahovima. Zagy pak ima troje djece i uvijek je u akciji. Izađe, putuje, radi, sva je poletna. Superwoman. I koliko god bila stroga nekada na djecu, vidi se da ih obožavaš, a i oni to osjećaju.
Iskreno voljela bih jednog dana kada dođu djeca, računi, posao, brige biti kao ti. Jer sve rijesavas.
Modra-ona bi mi baka mogla bit. Inace imam baku koja je previše strasljiva. inace mi je modra super. Posebna biljka koja svojim postom, kojeg moram pročitati bar tri puta da pohvatam sve, nekako razvedri osobu. Inace ja i ona se znamo već nekih 6 godina...jedna od prvih osoba sa kojima sam komunicirala...
Betty-starija sestra totalno otkačena. Budi u tebi divlju stranu.
Med-tetka. Brižna, ali stalozena. Osoba kojoj ideš po iskren savjet, životni, jer se kuži u dosta stvari. Zanimanje joj pase sa osobnošću :D
KIC- muž. Zbilja. Jedna potpuna, normalna muška osoba. Otkačen, opušten, dobronamjeran, staložen, sa nogama čvrsto na zemlji. Niche mi je bio sličan, samo Way more silly. KIC je malo manje munjen. :D
Veg-mozda sestrična. Totalno različita od mene, a opet se kužimo nekako. Mirna biljcica.
Guest- Guest
Trinity je mamina kolegica iz otoka. To vam je mjesto kraj Vinkovaca. Godine joj ne znaš, ali u dusi je uvijek mladolika.
Guest- Guest
Lady_D wrote:Mici bi bio-moj brat. Dosta mu ovako slici, načinom komunikacije. Tvrd, često težak. Mici je ipak donekle blaži od njega.
vidi se da uopće ništa ne kužiš o meni
ovdje bi manje više svi htjeli biti sa mnom u rodu prvo zagonetna, pa kic, sad i ti
Guest- Guest
opasne konkluze se ovdje bacaju, tak mi i treba :^^^^betty.boop wrote:snakebite wrote:kic wrote:njemu bih isto dao dozu, da se opustite!! :pTrinity wrote:kic wrote:i zaboravio sam trinity, mislim da bi trebala kod beti na dozu
Kakvu dozu ? Šta meni fali?
A moj aben? ah...on je predoziran...
dal bi ih jebao božemiprosti?!
ako bi mene i tebe bi :)
A zbilja sam puno napisala o tebi pa možeš skužiti dali te znam ili ne :D
Ne bih bas htjela bit u rodu s tobom, ali ličiš mi na nekoga tko ubrzo dolazi kući sa svog medicinskog faksa... I zanimanje vam je slično.
Težak si, ali si blaži od mojeg brata. Gotovo sam 100% uvjerena da je tako...
A mos mislit kakav mi je brat onda, ak si ti težak. :D
Ne bih bas htjela bit u rodu s tobom, ali ličiš mi na nekoga tko ubrzo dolazi kući sa svog medicinskog faksa... I zanimanje vam je slično.
Guest- Guest
ne moraju svi odmah znati da si logički ledenjak.M3tzTli wrote:kic wrote:
a ček av je gif? uuu
kad ćemo kod cigana, ergo u srbiju? :^^
ma je , samo se ne vidi
znaš da je odgovor nikad , osim ako ne misliš na svoje rodno mjesto i prebivalište
i povuci fegotu sve što si rekao, netko će još pomisliti da nisam zao
M3tzTli wrote:Zagy wrote:
Meci je moj strogi otac s kojim se vecinom loše slažem i vecinom je nadrkan...:D
Niti sam strog , niti sam nadrkan
zanimljivo da si mene stavila na prvo mjesto
u kicovom stilu
A ne znam...prvi si mi pao na pamet u usporedbi...:D
Guest- Guest
Lady_D wrote:A zbilja sam puno napisala o tebi pa možeš skužiti dali te znam ili ne :D
O čem ti briješ , kakav bogovi fakultet ? i kakvi brzi dolasci :D ?
moje zanimanje jest nezanimanje :^^
nisam uopće težak, racionalan sam, problem je što je većini danas problem sagledati činjenice i prihvatiti ih :)
Guest- Guest
kic wrote:
ne moraju svi odmah znati da si logički ledenjak.
uništio si mi sa svojom revelacijom godine truda i stvaranje imaginarnoga forumskog alter ega (jednoga od njih nekoliko)
Guest- Guest
/čitam i pratim, iako ne stignem piskarati/
žena koja je voljela haljine i mirna biljčica... može.
Guest- Guest
Zagy wrote:
A ne znam...prvi si mi pao na pamet u usporedbi...:D
Neka ostane na tome, bolje za tebe, a i za mene u jednu ruku noćne more su zadnje što mi treba
Guest- Guest
Vegvísir wrote:
Pamuk
Guest- Guest
E da SHENELL bi mi bila druga tetka. Nju i med vidim skupa. :D dvije zrele tetke koje bi te na pametna način bez uljepšavanja i bez vike naučile stvarima potrebnim u životu.
Guest- Guest
žene su ionak skužile da si dobar, uostalom da si stvarno dobar bio bi dosadan, kao ja, ali sad me više brine beki, moja beskrvna analiza je toliko ubedirala da je morala ić spavat - nadam se ne pod tabletama! :^^^^0M3tzTli wrote:kic wrote:
ne moraju svi odmah znati da si logički ledenjak.
uništio si mi sa svojom revelacijom godine truda i stvaranje imaginarnoga forumskog alter ega (jednoga od njih nekoliko)
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 20 of 50