UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Lejduša wrote:Taman za uvalit kituBraćala wrote:Moxy wrote:Dobro jutro!
Dobar ti muž med....
Za ovo s lošim zadahom bih mogla knjigu napisati...nevjerovatno kako se starijim ljudima užasno osjeti iz usta ...ustajali već valjda.... ko te tvoje smokve med....
ne vec ne vode racuna o higijeni. u taj klub gde idem petkom ugl. radi jedna konobarica kojoj uzasno smrdi iz usta-tako da molim boga da me ona ne sluzi...
ja mislim kada bi ga njoj uparkirao u usta da ne bih mogao ni vijagrom da ga dignem...
Guest- Guest
Lejduša wrote:Smrdi tebi, smrdi njoj... Taman
meni ne smrdi nista, ne plasi se...
Guest- Guest
JimmieJohnsoon wrote:et vidis i sama da znas osim slaganja crnjaka za crnjakom ...reci i nesto pozitivno ...i da imas i humora i nasalit se znasIthildin wrote:JimmieJohnsoon wrote:jel mozemo ostat samo frendovi ...slike vesa posla bi samo modroj ...nekako si mi previse dark ...no hart feelingsIthildin wrote:Pa vazno je imati jak um, a i misice nisu naodmet. Bez ves-masine, ali s dvije snazne ruke.. Fiju.JimmieJohnsoon wrote:znao sam ...bit ce opet za konkretne primejre sevdo uzdaj se u svoje dvije ruke sto zaradis i ulozis ...al vazno je da smo duhovno jaki
Od srca ti se zahvaljujem sto ce me fotke tvog rublja zaobici. :D
Ma čekaj malo... nadovezala se na Kica i tebe i ja sam ta koja slaže crnjak za crnjakom? Bla, bla, truć. :p
Guest- Guest
knjiga je velika, 500 str svega..
stripoketarnice su zemlje čudesa, živio bi tam <3
stripoketarnice su zemlje čudesa, živio bi tam <3
otišla tisućica zbog brze vožnje
ograničenje je 50, a ja ili tata vozili 80 ili 90
ali ali.. tad sam ja bila na godišnjem, i nešto sumnjam da sam bila taj ponedjeljak na poslu jer si ponedjeljke obavezno ostavim slobodne... a teško da sam išla nešto samo zbog sebe do grada
a on opet zna da tamo znaju lovit, a i smirio se s ludom vožnjom.. pa opet ne vjerujem da je toliko iznad vozio
kad on stalno jaši po mom autu i sad sam možda, a vjerojatno, dio njegove kazne platila!!!
ograničenje je 50, a ja ili tata vozili 80 ili 90
ali ali.. tad sam ja bila na godišnjem, i nešto sumnjam da sam bila taj ponedjeljak na poslu jer si ponedjeljke obavezno ostavim slobodne... a teško da sam išla nešto samo zbog sebe do grada
a on opet zna da tamo znaju lovit, a i smirio se s ludom vožnjom.. pa opet ne vjerujem da je toliko iznad vozio
kad on stalno jaši po mom autu i sad sam možda, a vjerojatno, dio njegove kazne platila!!!
znam! potražit ću svoj post ovdje od 4.7., možda sam se žalila što sam išla radit taj dan
ili u porukama svugdje negdje.. dadada..
ili u porukama svugdje negdje.. dadada..
i onda kada ja vozim po autocesti preko dvije glave sam manijak, a ti u naseljenom mjestu voziš duplo...
2014-12-30
modra-
2014-04-17
Oooo himen ^^
A gle mozes iako ja vise cijenim bocu dobrog viskija
A gle mozes iako ja vise cijenim bocu dobrog viskija
modra-
2014-04-17
ah glete :D i da 50 vozim, tu ne moš ništa... kad trči iz kanala/šanca pogotovo.. nije da ih tražim i vozim za njima dok ih ne pregazim :D
jednom sam ju skužila, al sam ostala pribrana, ona se samo zabila u bočni dio mog vozila :D
jednom sam ju skužila, al sam ostala pribrana, ona se samo zabila u bočni dio mog vozila :D
Ah malo skeletor mudrosti
Moj osobni favorit
Moj osobni favorit
modra-
2014-04-17
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)