Kolinda lažeš!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kolinda lažeš!
Očigledno i mozak. Mala i šiljasta glava i nije baš jamac za bilo što pametno. Naprotiv.Winter is coming wrote:vjerujem ti pametniji si,imas vecu glavu
Eroo- Posts : 79120
2016-07-22
da jebiga,ziva istina,sto konje ne salju uskolu i oni imaju vecu glavu i mozak?Eroo wrote:Očigledno i mozak. Mala i šiljasta glava i nije baš jamac za bilo što pametno. Naprotiv.Winter is coming wrote:vjerujem ti pametniji si,imas vecu glavu
Winter is coming-
2014-04-14
Winter is coming wrote:on ne pravi razliku
Pusti budalu. Ero je bosanac on ni nezna gdje živi.
Guest- Guest
Jebat ćemo van majku, kako god...Usne Stjepana Gnječa wrote:Winter is coming wrote:on ne pravi razliku
2016-07-22
Eroo wrote:Očigledno i mozak. Mala i šiljasta glava i nije baš jamac za bilo što pametno. Naprotiv.Winter is coming wrote:vjerujem ti pametniji si,imas vecu glavu
Đe's ba bosanac? Tvoja je glava a i mozak ko armirani beton.
Guest- Guest
Eroo wrote:Jebat ćemo van majku, kako god...Usne Stjepana Gnječa wrote:Winter is coming wrote:on ne pravi razliku
Jebat ćeš ti vlastitu majku ja ti se kunem da hoćeš.
Guest- Guest
Par tisuća ercegovaca su van vr' glave...Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Očigledno i mozak. Mala i šiljasta glava i nije baš jamac za bilo što pametno. Naprotiv.Winter is coming wrote:vjerujem ti pametniji si,imas vecu glavu
Đe's ba bosanac? Tvoja je glava a i mozak ko armirani beton.
2016-07-22
Ma vi ste p. dim...Par tisuća mojih vas srede dok si reko Šešelj.Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Jebat ćemo van majku, kako god...Usne Stjepana Gnječa wrote:Winter is coming wrote:on ne pravi razliku
2016-07-22
ADMINI DA NE BI BILO OPET PREFERENCIJALNOG BANIRANJA, ako banirate mene morate i Era Bosančera.
Mislim da je sve jasno i ne treba ponavljati.
Guest- Guest
Eroo wrote:Ma vi ste p. dim...Par tisuća mojih vas srede dok si reko Šešelj.Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Jebat ćemo van majku, kako god...Usne Stjepana Gnječa wrote:Winter is coming wrote:on ne pravi razliku
Ma sataremo vam rod i porod bosančero.
Guest- Guest
Ere nije moguće banirati, blento...Sučin se ovaj čovik bavi...Usne Stjepana Gnječa wrote:ADMINI DA NE BI BILO OPET PREFERENCIJALNOG BANIRANJA, ako banirate mene morate i Era Bosančera.
Last edited by Eroo on Sun 28 Aug - 1:13; edited 1 time in total
2016-07-22
Vi ste nulla di nulla, bili i ostat ćete. Nisi reka čiji si ti rod? Ne usudiš se? Se bojiš? Zbog čega?Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Ma vi ste p. dim...Par tisuća mojih vas srede dok si reko Šešelj.Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Jebat ćemo van majku, kako god...Usne Stjepana Gnječa wrote:
2016-07-22
Eroo wrote:Vi ste nulla di nulla, bili i ostat ćete. Nisi reka čiji si ti rod? Ne usudiš se? Se bojiš? Zbog čega?Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Ma vi ste p. dim...Par tisuća mojih vas srede dok si reko Šešelj.Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:
Jebat ćemo van majku, kako god...
Nisi ni ti reka čiji si ti rod. Ne usudiš se? Se bojiš? Zbog čega?
Guest- Guest
PS:
Upravo sam se vratio iz Hercegovine.
U jednom razgovoru su mu objasnili da kod njih uopće nije bilo ovog zadnjeg rata.
Znate li zašto?
U jednom razgovoru su mu objasnili da kod njih uopće nije bilo ovog zadnjeg rata.
Znate li zašto?
Eroo wrote:PS:
Znate li zašto?
Kojeg rata? Nitko nikome nije službeno objavio rat znači rata nije bilo.
Guest- Guest
Ero.Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Vi ste nulla di nulla, bili i ostat ćete. Nisi reka čiji si ti rod? Ne usudiš se? Se bojiš? Zbog čega?Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Ma vi ste p. dim...Par tisuća mojih vas srede dok si reko Šešelj.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Nisi ni ti reka čiji si ti rod. Ne usudiš se? Se bojiš? Zbog čega?
Ne ide kraće.
2016-07-22
Eroo wrote:Ere nije moguće banirati, blento...Sučin se ovaj čovik bavi...Usne Stjepana Gnječa wrote:ADMINI DA NE BI BILO OPET PREFERENCIJALNOG BANIRANJA, ako banirate mene morate i Era Bosančera.
Jesi podmitio Kica? Koliko ga plaćaš da nesmetano možeš trollati po forumu stari prdonjo?
Guest- Guest
Mi vas možemo pratiti samo ako pišete.Dakle, baniranje je greška...Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Ere nije moguće banirati, blento...Sučin se ovaj čovik bavi...Usne Stjepana Gnječa wrote:ADMINI DA NE BI BILO OPET PREFERENCIJALNOG BANIRANJA, ako banirate mene morate i Era Bosančera.
Jesi podmitio Kica? Koliko ga plaćaš da nesmetano možeš trollati po forumu stari prdonjo?
2016-07-22
ne moze jebati zenu pa dolazi srati po forumu,pateticno,vjerovatno mu drugi jebu zenu
2014-04-14
Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:PS:
Znate li zašto?
Kojeg rata? Nitko nikome nije službeno objavio rat znači rata nije bilo.
Undan ništa...
2016-07-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PRIJENOS UŽIVO SDP-ovac Boži Petrovu: Lažeš Božo, lažeš
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Juričan:Kome ti lažeš Bero?Tvoj dobar prijtelj je imao kućicu na adventu
» Kolinda
» Kolinda low IQ
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Juričan:Kome ti lažeš Bero?Tvoj dobar prijtelj je imao kućicu na adventu