Psihopatije
Page 4 of 20
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Psihopatije
dzango wrote:Jebeš kabrio i imidž. I treba da je preveliko. Ovo je za dušu, jebeš koliko košta održavanje.marcellus wrote:a i ne sviđa mi se image bembura
jelda, i ovako me globilo soma kuna za svjećice i petaka za kuplung kad je crko...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Stanojko, ovo kad vozis moras obuci odijelo krojeno po mjeri u Savile Rowu, cisto da ga ispostujes.
Guest- Guest
kolerik wrote:Seljacine, ovo je auto:
pa dobro ja sam imao fetiš na astone dok nisu počeli radit aute za bogate arape...
oni stari su ikone stila, novi su lijepi, cool, ali nekako to više nije to. DB11 je jednostavno preizdizajniran izvana i iznutra da bi imao onaj minimalistički stil starih astona.
2014-04-16
Jebeš to. Nema dušu. To je za fudbalere.kolerik wrote:Seljacine, ovo je auto:
Kad je za dušu, ne pita se koliko košta.marcellus wrote:dzango wrote:Jebeš kabrio i imidž. I treba da je preveliko. Ovo je za dušu, jebeš koliko košta održavanje.marcellus wrote:a i ne sviđa mi se image bembura
jelda, i ovako me globilo soma kuna za svjećice i petaka za kuplung kad je crko...
Usput, ovom svećice ne prelaze 5 evra po komadu.
dzango wrote:Jebeš to. Nema dušu. To je za fudbalere.kolerik wrote:Seljacine, ovo je auto:
Aston Martin Vanquish nema dusu i za fudbalere je?!! Pa oni ni ne znaju sta je Aston Martin.
Zato bembare imaju dusu, a fudbaleri ih zaobilaze u sirokom luku...
Guest- Guest
kolerik wrote:dzango wrote:Jebeš to. Nema dušu. To je za fudbalere.kolerik wrote:Seljacine, ovo je auto:
Aston Martin Vanquish nema dusu i za fudbalere je?!! Pa oni ni ne znaju sta je Aston Martin.
pa dobro bolje aston nego bembura, ali oni su napravili 10.000 auta ukupno u prvih 75 godina postojanja kompanije, a sad rade 6.000 godišnje. To više nije to.
Aston Martin - respect... Ali ja sam vise za old schoolkolerik wrote:Stanojko, ovo kad vozis moras obuci odijelo krojeno po mjeri u Savile Rowu, cisto da ga ispostujes.
Aha...kolerik wrote:dzango wrote:Jebeš to. Nema dušu. To je za fudbalere.kolerik wrote:Seljacine, ovo je auto:
a fudbaleri nimalo ne zaobilaze astone. Nekad su koštali kišu isusovu para a na ulici su izgledali decentno i nenametljivo i nikad nitko tko ne zna što je to ne bi pomislio da su skuplji od rollsa.
danas koštaju koliko i usporediv merc ili bimmer... a izgledaju luksuzno, skupo i pomalo razmetljivo.
Ima danas i diskretnijih ponuda.
danas koštaju koliko i usporediv merc ili bimmer... a izgledaju luksuzno, skupo i pomalo razmetljivo.
Ne bilo koja bembara. Pogledajte sliku jebote.marcellus wrote:kolerik wrote:dzango wrote:Jebeš to. Nema dušu. To je za fudbalere.kolerik wrote:Seljacine, ovo je auto:
pa dobro bolje aston nego bembura, ali oni su napravili 10.000 auta ukupno u prvih 75 godina postojanja kompanije, a sad rade 6.000 godišnje. To više nije to.
To ti je sve za indijance sa puno para kojima stilisti savetuju koji auto da kupe kako bi bili u fazonu, Ovaj moj je 1987. i ne košta puno. Samo ga treba naći.
A,da pricate malo o sebi,dosta vise o vasim autima :D
2014-04-12
koleriče, nekad su astoni bili skupi, bili su ikona britanskog ručno rađenog auta (što će reći, izrada je realno bila na razini ruske lade), s karoserijom ručno tučenom u drvenom kalupu (jer su serije bile premale za preše), lakirani u 26 slojeva, s lucasovom elektrikom koja nije radila, i uvijek su bili pomalo razočaravajući što se tiče vožnje, u usporedbi s duplo jeftinijim ferrarijima. Farovi su bili od jeftinog hillmana a kvake na vratima od frižidera, jer im nitko nije htio raditi tako male serije dijelova. Kasnije su prednji farovi bili s audija a stražnji s VW-a. Ali stil je bio neusporediv s bilo čime na planeti. Govorim o stilu, ne dizajnu i obliku. Aristokratski, diskretan auto koji su arapi i nogometaši izbjegavali jer ništa na njemu nije govorilo "novac". vozili su ga bond, britanska aristokracija, par bogatih američkih zubara i kirurga i to je otprilike to. I da, bili su brži od bilo čega, bar u ravnoj liniji. Imali su 500 konja kad je ferrari imao niti 300.
današnji su kvalitetni, posve su na razini bilo čega drugog, odlični za vožnju, prekrasan dizajn, ali to je danas šminkerski auto. Stari astoni nisu bili šminkerski auti. Bili su cool, rađeni za ljude koje jednostavno boli ona stvar za to što će tko misliti, ali nisu htjeli voziti ono što voze arapski šeici i maharadže.
današnji su kvalitetni, posve su na razini bilo čega drugog, odlični za vožnju, prekrasan dizajn, ali to je danas šminkerski auto. Stari astoni nisu bili šminkerski auti. Bili su cool, rađeni za ljude koje jednostavno boli ona stvar za to što će tko misliti, ali nisu htjeli voziti ono što voze arapski šeici i maharadže.
Last edited by marcellus on 29/8/2016, 13:22; edited 1 time in total
Ili jos bolje, o tebi?maggie13 wrote:A,da pricate malo o sebi,dosta vise o vasim autima :D
marcellus wrote:a fudbaleri nimalo ne zaobilaze astone. Nekad su koštali kišu isusovu para a na ulici su izgledali decentno i nenametljivo i nikad nitko tko ne zna što je to ne bi pomislio da su skuplji od rollsa.
Vanquish je puno manje nametljiv od starih db-ica.
Lijepo je da otfuras auto ulicom, a da se ne kurcis kako imas para. Ali i nije neki osjecaj da ljudi oko tebe misle da vozis sportsku verziju Saab-a.
Vanquish ima natprirodne vozne sposobnosti, posebno kad ga voze ljudi koji znaju voziti, i koji znaju voziti Aston Martin.
To vrijedi i za Ferrari GTC, to ne moze svatko voziti da dobije puninu ugodjaja. Dobro, stariji tipovi su bili zahtjevniji, ali zahtjevniji u smislu ''sjebat ces osovinu ak me bus znal furat kak treba'', a onda placas zapravo dva auta - jedan jer si htjel Ferrarija, a drugi jer si tutlek koji ga ne zna voziti.
Dobro, ima to svoje cari, priznajem :)
Guest- Guest
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Page 4 of 20