Milanović ne posustaje, pošten svijet na aparatima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milanović ne posustaje, pošten svijet na aparatima
Pa i Tito je uradio slično 1948-me.Iknar je gay wrote:Ne znam jeli to mislio za ozbiljno,ali to što je rekao Milanović,mnogi misle,ali se on jedini usudio izgovoriti.Izgleda da je Milanović doista jedina prava hrvatska a ne jugoslavenska ljevica,nakon one koju su ustaše poubijali u Kerestincu.
Nakon razlaza sa Rusima započeo je kampanju protiv istih,a Jugoslavenski komunisti voljeli su ruski narod više od svega.
Ali,ako pukne ljubav,gotovo je. nema više.
I što imamo sad? Da odnose sa Srbima moraju popravljati ustašoidi Klem i slični.
Mi i Srbi jesmo braća. To stoji. No to ne znači da ne smijemo Srbiji pokazati zube kada to zatreba.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
abraham wrote:Je, ja kupio vino i na njemu pise kvalitetno. Zubi ljubicasti dva tjedna. Tako je i sa postenim u DNRH. Pise ali ????????
ne rokaj čisto
Guest- Guest
I zbog ovog Pupavac će otrčati Plenkiju u zagrljaj.Milanović kao da se trudi da ne osvoji vlast.Rastjerat će svoje biračko tijelo a neće uzeti glasove onih,kojima podilazi ovakvom retorikom.jastreb wrote:Pa i Tito je uradio slično 1948-me.Iknar je gay wrote:Ne znam jeli to mislio za ozbiljno,ali to što je rekao Milanović,mnogi misle,ali se on jedini usudio izgovoriti.Izgleda da je Milanović doista jedina prava hrvatska a ne jugoslavenska ljevica,nakon one koju su ustaše poubijali u Kerestincu.
Nakon razlaza sa Rusima započeo je kampanju protiv istih,a Jugoslavenski komunisti voljeli su ruski narod više od svega.
I što imamo sad? Da odnose sa Srbima moraju popravljati ustašoidi Klem i slični.
Mi i Srbi jesmo braća. To stoji. No to ne znači da ne smijemo Srbiji pokazati zube kada to zatreba.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nisam sigurna, moj glas je dobio. Sora neka glasa za plenkija.Iknar je gay wrote:I zbog ovog Pupavac će otrčati Plenkiju u zagrljaj.Milanović kao da se trudi da ne osvoji vlast.Rastjerat će svoje biračko tijelo a neće uzeti glasove onih,kojima podilazi ovakvom retorikom.jastreb wrote:Pa i Tito je uradio slično 1948-me.Iknar je gay wrote:Ne znam jeli to mislio za ozbiljno,ali to što je rekao Milanović,mnogi misle,ali se on jedini usudio izgovoriti.Izgleda da je Milanović doista jedina prava hrvatska a ne jugoslavenska ljevica,nakon one koju su ustaše poubijali u Kerestincu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
muškarci ne mjenjaju stranu tako kao žene koje čim vide da je netko jači i snažniji odmah skaču na njegakaja_333 wrote:
Nisam sigurna, moj glas je dobio. Sora neka glasa za plenkija.
Guest- Guest
Zašto?...Meni pozicioniranje SDP čvrsto u centar, čak malo i desno od centra, ne smeta. Dapače.Iknar je gay wrote:
I zbog ovog Pupavac će otrčati Plenkiju u zagrljaj.Milanović kao da se trudi da ne osvoji vlast.Rastjerat će svoje biračko tijelo a neće uzeti glasove onih,kojima podilazi ovakvom retorikom.
red wolf-
2016-02-10
Neki dan zaposlili novu curu,Mlatka 22 godine,kao ima decka,nekom qrcu studira,ali kad je vidil cime zreli tigrovi raspolazu,e kako je postala fina pristupacna..deda gulenist wrote:muškarci ne mjenjaju stranu tako kao žene koje čim vide da je netko jači i snažniji odmah skaču na njegakaja_333 wrote:
Guest- Guest
kaja_333 wrote:
yes!!! onda znači, ipak ideš na glasovanje
Guest- Guest
Nemoj nas uzimat, mi smo stranačka vojska i glasamo za SDP čak i kad Milanović pjeva u duetu s Thompsonom "Gradišku Staru". Isto tako ovi branitelji s kojima je razgovarao neće za njega taman da s Thompsonom otpjeva "Maxove crnce". 10 godina mu stavljaju na leđa da obnavlja Jugoslaviju, sad će glasat za njega. Radi se o onim neodlučnima, lagano lijevima ili centru koji se ne pale na jebavanje matere Srbima nego na broj dana godišnjeg u Zakonu o radu.red wolf wrote:Zašto?...Meni pozicioniranje SDP čvrsto u centar, čak malo i desno od centra, ne smeta. Dapače.Iknar je gay wrote:
I zbog ovog Pupavac će otrčati Plenkiju u zagrljaj.Milanović kao da se trudi da ne osvoji vlast.Rastjerat će svoje biračko tijelo a neće uzeti glasove onih,kojima podilazi ovakvom retorikom.
Oh, nekome sam i nedostajao ovdje...bogomdani wrote:O vidi Ezeka..vratijo nam se...
red wolf-
2016-02-10
Zoki u ovom slučaju ima pravo.
Nešto slično sam napisao u članku, ne znajući što je ispalio.
Zna on zna što je rekao...On je takav. Nikada nije čitao svoje govore. Sve je išlo iz njegove glave.marcellus wrote:Zoki u ovom slučaju ima pravo.
red wolf-
2016-02-10
kaja_333 wrote:Nisam sigurna, moj glas je dobio. Sora neka glasa za plenkija.Iknar je gay wrote:I zbog ovog Pupavac će otrčati Plenkiju u zagrljaj.Milanović kao da se trudi da ne osvoji vlast.Rastjerat će svoje biračko tijelo a neće uzeti glasove onih,kojima podilazi ovakvom retorikom.jastreb wrote:Pa i Tito je uradio slično 1948-me.Iknar je gay wrote:Ne znam jeli to mislio za ozbiljno,ali to što je rekao Milanović,mnogi misle,ali se on jedini usudio izgovoriti.Izgleda da je Milanović doista jedina prava hrvatska a ne jugoslavenska ljevica,nakon one koju su ustaše poubijali u Kerestincu.
pa ja sam mislio glasat za plenkyja jer mi se HDZ zgadio nakon čerečenja karamarka i kad su ovog besprizornog ljigavca i pobegulju doveli na čelo stranke, ono njima za inat, predomišljao se znajući tko je mad zox, ali sad bih baš mogao. Opet, ne jer vjerujem zokiju, nego mi se plenky dodatno zgadio svojom izjavom. Stvar je nacionalnog interesa da se jedinstveno stane iza nekih stvari, a ne da se predizborno gadi milanovića, mislim sad su u HDZ-u maltene veći jugosi od pupovca. Ma fuj.
@marcelluse, ja se čudim tebi kao vrsnom novinaru da nisi uvidio da Milanović završava posao koji je započeo još pokojni Račan --> pozicioniranje SDP-a u politički centar.
red wolf-
2016-02-10
udba wrote:Nemoj nas uzimat, mi smo stranačka vojska i glasamo za SDP čak i kad Milanović pjeva u duetu s Thompsonom "Gradišku Staru". Isto tako ovi branitelji s kojima je razgovarao neće za njega taman da s Thompsonom otpjeva "Maxove crnce". 10 godina mu stavljaju na leđa da obnavlja Jugoslaviju, sad će glasat za njega. Radi se o onim neodlučnima, lagano lijevima ili centru koji se ne pale na jebavanje matere Srbima nego na broj dana godišnjeg u Zakonu o radu.red wolf wrote:Zašto?...Meni pozicioniranje SDP čvrsto u centar, čak malo i desno od centra, ne smeta. Dapače.Iknar je gay wrote:
Nikom više niš nije jasno. Ustaše u SDP-u, antifašisti i europejci u HDZ-u, branitelji traže razgovor s Vučićem, još samo da HSP stavi petokraku na logo i kapović počne pozdravljat sa ZDS...
kaja_333 wrote:Nisam sigurna, moj glas je dobio. Sora neka glasa za plenkija.Iknar je gay wrote:I zbog ovog Pupavac će otrčati Plenkiju u zagrljaj.Milanović kao da se trudi da ne osvoji vlast.Rastjerat će svoje biračko tijelo a neće uzeti glasove onih,kojima podilazi ovakvom retorikom.jastreb wrote:Pa i Tito je uradio slično 1948-me.Iknar je gay wrote:Ne znam jeli to mislio za ozbiljno,ali to što je rekao Milanović,mnogi misle,ali se on jedini usudio izgovoriti.Izgleda da je Milanović doista jedina prava hrvatska a ne jugoslavenska ljevica,nakon one koju su ustaše poubijali u Kerestincu.
i vedrana rudan
Vidiš @marcelluse, HDZ je bio najjači kad je bio čvrsto u centru. Tuđman je balansirao malo desno, malo lijevo. To je činio jer je bio izuzetan državnik. Da u tome nije bio uspješan, tko zna kako bi se stvari odvijale u njegovo vrijeme. Pokojni Račan je pokrenuo proces premještanja SDP-a ( upravo profilirajući SDP u socijaldemokratsku stranku ) prema centru. Milanović zavrašava taj proces. Istodobno, HDZ je imao obrnuti proces. Sve više se udaljavo od centra. Sad pokušavaju povratiti taj proces, ali, to će ići malo teže jer SDP već dvadeset godina strpljivo čini upravo to. U političkom centru je najveći bazen birača.
red wolf-
2016-02-10
o ezek,
ziv si
ja se zabrinuo za tebe,
neki tvrdili da si nasao curu i da ti brani ici na forum, al ja nisam vjerovao u te besmislice,
reko otiso momak na jadran ziher
ziv si
ja se zabrinuo za tebe,
neki tvrdili da si nasao curu i da ti brani ici na forum, al ja nisam vjerovao u te besmislice,
ja se zabrinuo za tebe,
red wolf-
2016-02-10
A ja?red wolf wrote:E ti si mi stvarno nedostajao...Leviathan2 wrote:o ezek,
ziv si
ja se zabrinuo za tebe,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vulin i Aca na aparatima: Milanović će Badnjak provesti na Kosovu s hrvatskim vojnicima
» Kako doznajemo SDP ne posustaje...:)
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Merkel ne posustaje, odbija ograničenja za useljavanje
» Bošnjački prikriveni fašizam (isilizam?) ne posustaje...:)
» Kako doznajemo SDP ne posustaje...:)
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Merkel ne posustaje, odbija ograničenja za useljavanje
» Bošnjački prikriveni fašizam (isilizam?) ne posustaje...:)
Page 2 of 3