VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
Page 25 of 28
Page 25 of 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Re: VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
pizzon wrote:pizzon wrote:normalno, mi necemo sebi dozvoliti sli. ponasanje,
osnovni razlog, zato sto nemamo emotivnih problema
vezano za hrvate. sigurno ne mi srbi iz srbije.
nemate neki istureni znacaj da bismo sebi dozvoli
da dotaknemo civil. dno.
jednostavno vas ne osecamo bitnim, niti da svojom
postojanjem gusite nas identitet.
verovatno smo zbog toga zgranuti hrvatima,
zaprepasceni !
na tvom mjestu ja s njima više nikad ni riječ ne bih razmijenila..kako usmenu, tako i pismenu.
a ti pišeš na hrvatskom forumu s hrvatima. očaj!
Guest- Guest
Ti si van ove kategorije o kojoj pišem, sa takvim ljudima kao ti iako se ne slažem u mnogo čemu nemam problema ni popiti cugu niti se općenito podružiti sa njima, problem je u kuvanju iz srbije i pokušaj jebačkog relativiziranja svega što se dogodilo u zadnjih 25 godina a da dalje od toga ne idemo.dzmrdz wrote:tre911 wrote:Boli šamaranje prika, boli sve više i više iako godine prolaze i to je jedini razlog zašto stoka ovdje dolazi liječiti frustracijeveber wrote:i nije mi jasna jedna stvar, većinom ekipa i nema ništa protiv srba. pogotovo ne na ovom forumu. uvijek postoji otklon. netko se pojavi.
ajd mi vi srbi objasnite što radite na nekom mračnom ustaškom forumu.
osim zvezdan forum, gdje downaulodam ili uploadam knjige, nikada nisam bio na srpskom forumu.
ne zanima me, ne idem na vijesti, čim skužim adresu ne linkam.
čemu taj mazohizam?
Mene vuce nostalgija, jbg priznajem!
Guest- Guest
tre911 wrote:
Pa nije to neuobičajno u SPC, tamo je leglo veliosrpskog nacionaliza i imperijalizma, SPC nema veze ni sa Kristom niti sa Kristovim naukom.u novije doba samo treeba pogledati porfirija koji stoluje u zagrebu i sve će biti jasno a da o ostaloj velikosrpskoj stoci koja šalje pozdrave za Božić i Uskrs lici, dalmaciji, slavoniji, baniji i kordunu i HRVATSKOJ svim pravoslavnim vjernicima. Onog majmuna vulina trpimo u jadovnom itd. Brale moj u RH mi više nikada od te stoke ne bi smio prismrditi a od ostatka ko bi progovorio na način sličan ovima dobio bi pratnju do granice i nogom u guzicu preko iste.
istina! Ja se čudim kako to da se oni ne počnu sramiti što su Srbi i dožive katarzu, već jednom.
crvenkasti-
2014-04-17
možeš reći... nitko ti ne brani.... samo uglavnom je bolje kad niš ne govoriš... viš pizdića kak se uneredi...red wolf wrote:Mogu reći da je Milanović istjerao na čistac sve one u Hrvatskoj, ali i u ostalim zemljama bivše Juge...
2015-08-08
Gle opet ti kažem da si sam izvukao nešto što u njenim postovima ne postoji.dzango wrote:Vodi se ovde ko je stoka. Sama se javlja i dokazuje u postovima. Ne treba ništa dodavati i oduzimati.tre911 wrote:Na četničku stoku a to što si ti utrpao djecu u to nije ničiji problem.dzango wrote:Oni su bili na traktorima. Ne znam na koga bi drugog mislila.kaja_333 wrote:Nije ni mislila njih, misli pretpostavljam na takve kojima je to i rekla. Ali da, srpska posla, jao, Denosajd, deca.dzango wrote:
Izbegla deca na traktorima su ti govna? Sram te bilo.
Guest- Guest
dzrmrz je u stvari naš igrač... al ne forsira to na glas...tre911 wrote:Ti si van ove kategorije o kojoj pišem, sa takvim ljudima kao ti iako se ne slažem u mnogo čemu nemam problema ni popiti cugu niti se općenito podružiti sa njima, problem je u kuvanju iz srbije i pokušaj jebačkog relativiziranja svega što se dogodilo u zadnjih 25 godina a da dalje od toga ne idemo.dzmrdz wrote:tre911 wrote:Boli šamaranje prika, boli sve više i više iako godine prolaze i to je jedini razlog zašto stoka ovdje dolazi liječiti frustracijeveber wrote:i nije mi jasna jedna stvar, većinom ekipa i nema ništa protiv srba. pogotovo ne na ovom forumu. uvijek postoji otklon. netko se pojavi.
osim zvezdan forum, gdje downaulodam ili uploadam knjige, nikada nisam bio na srpskom forumu.
čemu taj mazohizam?
2015-08-08
Ti si smiješan...Tvoje vrijeme je prošlo...Ali to još nisi shvatio...michaellcmacha wrote:možeš reći... nitko ti ne brani.... samo uglavnom je bolje kad niš ne govoriš... viš pizdića kak se uneredi...red wolf wrote:Mogu reći da je Milanović istjerao na čistac sve one u Hrvatskoj, ali i u ostalim zemljama bivše Juge...
red wolf-
2016-02-10
Reče geđžo sa državnicima na čelu države od kojih su svi do jednog bili četnici ili kreatori velikosrpske politike te ratova devedesetih. Idi se ubij led te jebo tako tulavog, ubij se i napravi svima uslugu.pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:to i kazem, to je vasa istina, a nas za vase istine savrseno boli QURACNoor wrote:pizzon wrote:
kakvi argumenti su potrebni da bi se z.m. komentarisao
on je tipican predstavnik bivseg srbina, to je pravilo
plus, svi kenjate da je rekao istina
ciju istinu, ustasku, hrvatsku, ok, to je isto, kapiram, opravdano.
pa i rekao je, samo se niste nadali to od njega, pa vas potrefilo
vidimo koliko vas boli, mediji su vam u kolapsu od vijesti
nismo mogli da verujemo da je hrvatsku vodio takav prostak
dno !
Guest- Guest
z.m. se poneo kao iskompeliksirana osoba kome smeta
status nikolica i vucica u okvirima m.z.
iz nemoci da to promeni izgubio je kontrolu nad svojim emocijama.
z.m. svojim primitivizmom sigurno nece to poremetiti.
Guest- Guest
prije ce biti smisljena reakcija sa ciljem dizanja popularnostipizzon wrote:z.m. se poneo kao iskompeliksirana osoba kome smeta
Winter is coming-
2014-04-14
Ne. Rekao vam je ono što vam je već trebalo reći odavno. Da konačno otvorite oči.pizzon wrote:z.m. se poneo kao iskompeliksirana osoba kome smeta
Last edited by red wolf on Fri 26 Aug - 21:22; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
svima vrijeme prolazi... tak da to o čemu tarlahaš po nepcu je nebitno.... a ovo gore komadu teletine ti je ostalo nedorečeno... naravno da ti toga i nadalje nisi svjestanred wolf wrote:Ti si smiješan...Tvoje vrijeme je prošlo...Ali to još nisi shvatio...michaellcmacha wrote:možeš reći... nitko ti ne brani.... samo uglavnom je bolje kad niš ne govoriš... viš pizdića kak se uneredi...red wolf wrote:Mogu reći da je Milanović istjerao na čistac sve one u Hrvatskoj, ali i u ostalim zemljama bivše Juge...
2015-08-08
tre911 wrote:Ti si van ove kategorije o kojoj pišem, sa takvim ljudima kao ti iako se ne slažem u mnogo čemu nemam problema ni popiti cugu niti se općenito podružiti sa njima, problem je u kuvanju iz srbije i pokušaj jebačkog relativiziranja svega što se dogodilo u zadnjih 25 godina a da dalje od toga ne idemo.dzmrdz wrote:tre911 wrote:Boli šamaranje prika, boli sve više i više iako godine prolaze i to je jedini razlog zašto stoka ovdje dolazi liječiti frustracijeveber wrote:i nije mi jasna jedna stvar, većinom ekipa i nema ništa protiv srba. pogotovo ne na ovom forumu. uvijek postoji otklon. netko se pojavi.
čemu taj mazohizam?
Problem je trosenje energije da se vredjaju ljudi koje nisi nikada vidio u zivotu. Iz tog razloga ja se u ovo ne ukljucujem. Nije da nemam svoje misljenje ali vidim da nedostaje strpljenja i mudrosti i razboritosti a rat je osetljiva tema i mislim da se ne treba potezati eto samo radi reda radi.Kakav god da je problem i neslaganje to se moze resiti jedino da se sedne za stol i ragovara, 100 godina, 100 godina. Rat ne treba nikome.
U medjuvremnu treba biti uvidjavan i birati reci, to vredi za sve ovde ali je do svakoga da odluci koji nacin komunikacije mu lezi najvise i koji nivo je sposoban da drzi u komunikaciji. Oko necega necemo moci nikada a to onda ne treba potencirati. U svakom slucaju nema nista od toga da se vredjamo. Ili cemo lepo il nikako, kako kazu Lale.
Ja imam jedan problem a to je da je jebeni som toliko mastan bio u Vrskama da sam mislio da su mi dali krmacinu sisu a ne ribu. Kaze konobar, ovo je pravi dunavski a ne "vatikanski"?! Sta mu to znaci, pojasni zemo?
Guest- Guest
Što je kukavelju, opet pokušavaš grickati iza leđa, tako si četnički predvidljiv da stojiš na kladuši 1,001.pizzon wrote:taj tre, obican ustaški smrad i nesvrseni covek, obican Golem !dzango wrote:Vodi se ovde ko je stoka. Sama se javlja i dokazuje u postovima. Ne treba ništa dodavati i oduzimati.tre911 wrote:Na četničku stoku a to što si ti utrpao djecu u to nije ničiji problem.dzango wrote:Oni su bili na traktorima. Ne znam na koga bi drugog mislila.kaja_333 wrote:
Nije ni mislila njih, misli pretpostavljam na takve kojima je to i rekla. Ali da, srpska posla, jao, Denosajd, deca.
Guest- Guest
hehehe, sitan je on da nas pomerired wolf wrote:Ne. Rekao vam je ono što vam je već trebalo reći odavno. Da konačno otvorite oči.pizzon wrote:z.m. se poneo kao iskompeliksirana osoba kome smeta
ne moramo ni da vas gledamo ni da nas gledate
z.m. ili bilo ko iz hrvatske ne moze da utice na srbe,
izuzetno ne na nas srbe iz srbije
Last edited by pizzon on Fri 26 Aug - 21:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
Tvoje je vrrijeme prošlo i možeš samo svirati neku svoju melodiju...michaellcmacha wrote:svima vrijeme prolazi... tak da to o čemu tarlahaš po nepcu je nebitno.... a ovo gore komadu teletine ti je ostalo nedorečeno... naravno da ti toga i nadalje nisi svjestanred wolf wrote:Ti si smiješan...Tvoje vrijeme je prošlo...Ali to još nisi shvatio...michaellcmacha wrote:možeš reći... nitko ti ne brani.... samo uglavnom je bolje kad niš ne govoriš... viš pizdića kak se uneredi...red wolf wrote:Mogu reći da je Milanović istjerao na čistac sve one u Hrvatskoj, ali i u ostalim zemljama bivše Juge...
Last edited by red wolf on Fri 26 Aug - 21:25; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
jedino su tebe poslali da izviđaš teren... ajde bre idi srči tisu...pizzon wrote:hehehe, sitan je on da nas pomerired wolf wrote:Ne. Rekao vam je ono što vam je već trebalo reći odavno. Da konačno otvorite oči.pizzon wrote:z.m. se poneo kao iskompeliksirana osoba kome smeta
ne moramo ni da vas gledamo ni da nas gledate
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
el si procitao tamo sta znaci Golem )tre911 wrote:Što je kukavelju, opet pokušavaš grickati iza leđa, tako si četnički predvidljiv da stojiš na kladuši 1,001.pizzon wrote:taj tre, obican ustaški smrad i nesvrseni covek, obican Golem !dzango wrote:Vodi se ovde ko je stoka. Sama se javlja i dokazuje u postovima. Ne treba ništa dodavati i oduzimati.tre911 wrote:Na četničku stoku a to što si ti utrpao djecu u to nije ničiji problem.dzango wrote:
Oni su bili na traktorima. Ne znam na koga bi drugog mislila.
Guest- Guest
http://forum.krstarica.com/showthread.php/765405-Tajni-snimci-Milanovi%C4%87a-i-branitelja-Srba-ima-%C5%A1aka-jada
2015-08-08
rojalista moderator... retko inteligentan srbin....michaellcmacha wrote:http://forum.krstarica.com/showthread.php/765405-Tajni-snimci-Milanovi%C4%87a-i-branitelja-Srba-ima-%C5%A1aka-jada
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ovo je lijepo, da jedan desničar mora ukazati na to što je jedan političar SDP-a rekao...hahahahahahahahahahahahahahahahahamichaellcmacha wrote:http://forum.krstarica.com/showthread.php/765405-Tajni-snimci-Milanovi%C4%87a-i-branitelja-Srba-ima-%C5%A1aka-jada
red wolf-
2016-02-10
Page 25 of 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Similar topics
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika