VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
Page 22 of 28
Page 22 of 28 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28
Re: VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
Naravno da nisi Hrvat, takvo smeće kao ti to niti može biti, ti si jedam mali isfrustrirani četnik kojemu bride obrazio od batina u zadnjem ratu i sad pokušava liječiti komplekse na ovom forumu.Braćala wrote:kaja_333 wrote:Da napravimo jos jednu, provocirate, izazivate i onda kad vas netko opandrci- jao, rekla nam da smo govna.Braćala wrote:dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:
kod nas toga gotovo da više i nema, do '95. sva su pobjegla u otadžbinu
da napravimo digresiju, neko te udari-polomi ti nos, a ti njemu opsujes majku-pa te ovaj sto te tukao sada ubedjuje kako je to sto si ti njemu opsovao majku gore od toga da je on tebi polomio nos...
Pa sto to nije nikad rekla nekom drugom Srbinu?
vidi, mene moze neko da opandrci-ali ce dobiti isto opandrkanje-ne plasi se.
ta nisam hrvat da kmecim...
Guest- Guest
mativka wrote:Khm, khm...što je rekao za nas iznutra?Noor wrote:
pa sve ti je rekao..i za one izvana i za one iznutra.
Razgovor
Guest- Guest
Ti uopće ne znaš koje je moje zvanje ili nivo obrazovanja no jasno je da sam daleko pametniji od takve četničke stoke kao ti koji je lud od batina zadobijenih u zadnjem ratu pa ovdje danonoćno vii i kmeči o tome kako su vas Hrvati izgenocidisali. Da imaš imalo časti i morala ti ovdje stoko četnička nikada ne bi ni prismrdio a kamoli nešto napisao o događajima o kojima pojma nemaš jer si zadojen i odgojen da misliš i radiš kao konj sa ularima na glavi. Nije ti za zamjeriti, više od toga ni ne možeš s obzirom u kakvom si šugavom okruženju rastao.Braćala wrote:maggie13 wrote:nije zrelo procjenjivat i ocjenjivat nekoga po formalnom obrazovanju u slobodnoj komunikaciji. Time otkrivas svoje slabosti i komplexe,a osoba,uvjetno receno,nizeg obrazovanja moze biti jednako ili vise nacitana i elokventna te sire opce kulture od nekoga s visokim formalnim obrazovanjem. :)Braćala wrote:al najjace od svega mi je kada dodje jedan nepismeni mamlaz poput trea, pa ti trubi o istoriji-a pritom nema trogodisnju skolu. ludilo jbt.
obrazovanje ti je zvanicno merilo znanja, nije nikakvo potcenjivanje.
a njegova svakodnevna komunikacija, vokabular i nacin izrazavanja govori o necijem (ne)obrazovanju.
Guest- Guest
Pa kad idete na finjaka, tu stoku treba izdegenečit da bi skužili poantu kao što su skužili tek kad su dobili nogom u ritnjak nakon četiri godine pljačka, silovanja, paleži, protjerivanja ...svega nesrpskog na teriotoriju kojega su pokušali oteti.Noor wrote:maggie13 wrote:nije zrelo procjenjivat i ocjenjivat nekoga po formalnom obrazovanju u slobodnoj komunikaciji. Time otkrivas svoje slabosti i komplexe,a osoba,uvjetno receno,nizeg obrazovanja moze biti jednako ili vise nacitana i elokventna te sire opce kulture od nekoga s visokim formalnim obrazovanjem. :)Braćala wrote:al najjace od svega mi je kada dodje jedan nepismeni mamlaz poput trea, pa ti trubi o istoriji-a pritom nema trogodisnju skolu. ludilo jbt.
preskoči megi....ionako neće shvatiti
Guest- Guest
seljačinaBraćala wrote:Noor wrote:Braćala wrote:dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:
kod nas toga gotovo da više i nema, do '95. sva su pobjegla u otadžbinu
da napravimo digresiju, neko te udari-polomi ti nos, a ti njemu opsujes majku-pa te ovaj sto te tukao sada ubedjuje kako je to sto si ti njemu opsovao majku gore od toga da je on tebi polomio nos...
pouka bi ti trebala biti.....drugi puta ne lomi noseve, pogotovo ne u mojoj kući, koja ti je pružila toplinu i dom!
pruzila, pruzila, zna se kako je pruzala...
Guest- Guest
Na četničku stoku a to što si ti utrpao djecu u to nije ničiji problem.dzango wrote:Oni su bili na traktorima. Ne znam na koga bi drugog mislila.kaja_333 wrote:Nije ni mislila njih, misli pretpostavljam na takve kojima je to i rekla. Ali da, srpska posla, jao, Denosajd, deca.dzango wrote:
Izbegla deca na traktorima su ti govna? Sram te bilo.
Guest- Guest
U to niko normalan i ne sumnjakaja_333 wrote:Dobro, onda je RS genocidna.Braćala wrote:veber wrote:i ti si pravnik?Braćala wrote:Noor wrote:
ne, govorimo o manjem dijelu pripadnika naroda, naime ima ih koji su i ostali živjeti ovdje, jer se nisu osjećali ugroženima, a ne osjećaju se ni danas.
statisticka greska...
daj malo pročitaj od antonina pia, što si trebao, jer je temelj zapadnog prava.
imam izvorni, na latinskom, ali ti mogu poslat na engleskom prijevod
kakve to veze ima sto su srbi od 12% u hr sada na nekih 3.5%, tj. vise od 4x manje.
to ti se u medjunarodnom krivicnom pravu naziva genocid, tatek.
Guest- Guest
Boli šamaranje prika, boli sve više i više iako godine prolaze i to je jedini razlog zašto stoka ovdje dolazi liječiti frustracijeveber wrote:i nije mi jasna jedna stvar, većinom ekipa i nema ništa protiv srba. pogotovo ne na ovom forumu. uvijek postoji otklon. netko se pojavi.
ajd mi vi srbi objasnite što radite na nekom mračnom ustaškom forumu.
osim zvezdan forum, gdje downaulodam ili uploadam knjige, nikada nisam bio na srpskom forumu.
ne zanima me, ne idem na vijesti, čim skužim adresu ne linkam.
čemu taj mazohizam?
Guest- Guest
Je je, avioni gusjeničari bili. Dobro jel si ti toliko glup čak i nakon toliko puta što sam te našamaro u vezi te kolone gdje su i sami srbi svjedočili da su njihovi tenkovi pregazili vlastitu kolonu?dzango wrote:Onu koju ste u izbegličkoj koloni bombardovali avionima. Ne treba ni puno da shvatim o čemu se piše pa se posle vade fleke.Noor wrote:dzango wrote:Izbegla deca na traktorima su ti govna? Sram te bilo.Noor wrote:dzango wrote:
Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.
ne, govorimo o manjem dijelu pripadnika naroda, naime ima ih koji su i ostali živjeti ovdje, jer se nisu osjećali ugroženima, a ne osjećaju se ni danas.
jel misliš na onu koju ste povaljali tenkovima?!
a ne, ne pričam ja o njima. kaja ti je objasnila na kakve mislim, njoj ne treba puno da skuži.
Guest- Guest
tre911 wrote:Boli šamaranje prika, boli sve više i više iako godine prolaze i to je jedini razlog zašto stoka ovdje dolazi liječiti frustracijeveber wrote:i nije mi jasna jedna stvar, većinom ekipa i nema ništa protiv srba. pogotovo ne na ovom forumu. uvijek postoji otklon. netko se pojavi.
ajd mi vi srbi objasnite što radite na nekom mračnom ustaškom forumu.
osim zvezdan forum, gdje downaulodam ili uploadam knjige, nikada nisam bio na srpskom forumu.
ne zanima me, ne idem na vijesti, čim skužim adresu ne linkam.
čemu taj mazohizam?
Mene vuce nostalgija, jbg priznajem!
Guest- Guest
ti si očiti primjer togaBraćala wrote:Noor wrote:dzango wrote:Izbegla deca na traktorima su ti govna? Sram te bilo.Noor wrote:dzango wrote:
Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.
tebe neka je sram, tvoji su ih pregazili tenkovima, a ne moji.
nije bolest sve sto boli...
Guest- Guest
provocator wrote:Budalo blesava... ja nikada nisam bio ustaša niti ću biti. Mi nismo napali sopstvenu zemlju već smo na osnovu i temlju Ustava zatražili svoje pravo na samoopredjeljenje. Sjeti se... Nakon moratorija na priznanje Badinterova komisija nama je dala za pravo. Zdravo!pizzon wrote:pa vi ste svi bili ustase, pa nista.
napali ste sopstevnu drzavu, pa nista.
samo ste se preimenovali u neke domoljube.
nebitno je sta ti, ili svi hrvati misle o njima,
bitno je ono sto se relano dogadja sa srbijom
i nasom vladom u svetu.
A tko je u stvari napao, ili digao bunu protiv, kak ti veliš, sopstvene zemlje? Dio Srba u Hrvatskoj koja je bila međunarodno priznata. Zdravo!
Hrvatska je po Ustavu iz 1974.-te bila definirana kao država a i ta država u sastavu koje je bila Hrvatska bila je savezna što joj je i u imenu stajalo... Osim ako si ti malo glup pa ne znaš protumačiti što je značilo SFRJ.
to bre kod vas zaraza, to neka infekcija vas navatala.
yebi se, tako sa caletom kenjaj
Guest- Guest
pizzon wrote:provocator wrote:Budalo blesava... ja nikada nisam bio ustaša niti ću biti. Mi nismo napali sopstvenu zemlju već smo na osnovu i temlju Ustava zatražili svoje pravo na samoopredjeljenje. Sjeti se... Nakon moratorija na priznanje Badinterova komisija nama je dala za pravo. Zdravo!pizzon wrote:pa vi ste svi bili ustase, pa nista.
napali ste sopstevnu drzavu, pa nista.
samo ste se preimenovali u neke domoljube.
nebitno je sta ti, ili svi hrvati misle o njima,
bitno je ono sto se relano dogadja sa srbijom
i nasom vladom u svetu.
A tko je u stvari napao, ili digao bunu protiv, kak ti veliš, sopstvene zemlje? Dio Srba u Hrvatskoj koja je bila međunarodno priznata. Zdravo!
Hrvatska je po Ustavu iz 1974.-te bila definirana kao država a i ta država u sastavu koje je bila Hrvatska bila je savezna što joj je i u imenu stajalo... Osim ako si ti malo glup pa ne znaš protumačiti što je značilo SFRJ.
to bre kod vas zaraza, to neka infekcija vas navatala.
yebi se, tako sa caletom kenjaj
ti nemaš jednog jedinog posta bez te odvratne riječi...užas
Guest- Guest
Ma nema čovjek argumenata i to je ono što njega jebe.
Ako želi neka samo kaže i možemo se šamarati argumentima do jutra ako ih ima.
njegove konstrukte je često nemoguće razumjeti. gomila nabacanih riječi bez smisla.provocator wrote:Ma nema čovjek argumenata i to je ono što njega jebe.
Guest- Guest
provocator wrote:Ma nema čovjek argumenata i to je ono što njega jebe.
kakvi argumenti su potrebni da bi se z.m. komentarisao
on je tipican predstavnik bivseg srbina, to je pravilo
plus, svi kenjate da je rekao istina
ciju istinu, ustasku, hrvatsku, ok, to je isto, kapiram, opravdano.
Guest- Guest
Noor wrote:njegove konstrukte je često nemoguće razumjeti. gomila nabacanih riječi bez smisla.provocator wrote:Ma nema čovjek argumenata i to je ono što njega jebe.
yebiga, za vecinu je previse smisleno
Guest- Guest
a takvi su ti daruvarski krdžani oduvijek bili... sad još kako je oteko skroz se pogubio....Noor wrote:njegove konstrukte je često nemoguće razumjeti. gomila nabacanih riječi bez smisla.provocator wrote:Ma nema čovjek argumenata i to je ono što njega jebe.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pizzon wrote:provocator wrote:Ma nema čovjek argumenata i to je ono što njega jebe.
kakvi argumenti su potrebni da bi se z.m. komentarisao
on je tipican predstavnik bivseg srbina, to je pravilo
plus, svi kenjate da je rekao istina
ciju istinu, ustasku, hrvatsku, ok, to je isto, kapiram, opravdano.
pa i rekao je, samo se niste nadali to od njega, pa vas potrefilo
Guest- Guest
Bivseg Srbina?! ;P
2014-04-11
Page 22 of 28 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28
Similar topics
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo