Topic za glupa pitanja
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Topic za glupa pitanja
Npr. pitala sam se zasto je govance bas smede boje i onda nam je od kolegice mama koja je doktorica objasnila :D
i takva slicna pitanja
mene zanima dali svecenici smiju mastrubirat? :D
znam da brakovi i seks su zabranjeni.... al kako se onda "olaksavaju" da ne polude :P
i takva slicna pitanja
mene zanima dali svecenici smiju mastrubirat? :D
znam da brakovi i seks su zabranjeni.... al kako se onda "olaksavaju" da ne polude :P
Guest- Guest
Re: Topic za glupa pitanja
ja bi dodala pravilo da se ne smije postavit drugo glupo pitanje dok se ne odgovori na prethodno
i ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori :p
i ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori :p
betty.boop-
2015-01-23
pa vojnici uzimaju brom mislim, ili im se nešto slično ubacuje u hranu kako ne bi masturbirali okolo..
imam audio kabel koji mi ide iz kucnog kina, a ne moze u tv
kako spojit kucno s tv-om ? tako da mi se tv cuje na zvucnike od kucnog
sljaka kad gledam dvd i preko usb, ali ne i sam tv
hm
hm
betty.boop-
2015-01-23
nista od toga :D
mislim da ovaj qrcic nije bio utikan nigdje
dio koji ide u kucno je dupli crveno bijeli, a drugi extremitet samo crni, onaj s jednim pipkom kao za slusalice, znas ?
dio koji ide u kucno je dupli crveno bijeli, a drugi extremitet samo crni, onaj s jednim pipkom kao za slusalice, znas ?
betty.boop-
2015-01-23
nemam pojma ovako bez gledanja iskreno, vidi koje sve ulaze/izlaze imaš na ta dva uređaja i nađi match :Dbetty.boop wrote:nista od toga :D
Svećenici ne smiju masturbirati....oni su duhovno iznad tih tjelesnih sranja....:p
Guest- Guest
Zasto se toliko bojimo? pogotovo oko stvari koje se ne mogu promijeniti? Zasto ih covjek ne prihvati i krene dalje? Strah te ionako samo sputava, nemos se ,mrdnut dalje od tocke.
Guest- Guest
covjek se boji nepoznatog, izmedju ostalog
betty.boop-
2015-01-23
invalid user, please replace user...betty.boop wrote:imam audio kabel koji mi ide iz kucnog kina, a ne moze u tv
hm
Guest- Guest
Strah je u nama urodjen...strah od nepoznatoga i strah od poznatoga sto nas je vec uplašilo...treba ga nadvladati,ohrabrivati sam sebe...ja sama sebe u mislima ubjedjujem...isto radim i sa nepotrebnim ponosom,natjeram sama sebe da se ispričam ako sam pogriješila....prije sam imala velik problem s tim...
Navodim nekad sama sebi primjere,Sjećaš se tad i tad,nadvladala si strah i isplatilo se...
Guest- Guest
E sada...
Imam par muskica oko sebe koji imaju dvadesetak, neki i 30 godina i nisu imali spolni odnos. Primjetila sam da ih to dosta psihički promijeni. Zasto to na muskarca tako utječe?
Imam par muskica oko sebe koji imaju dvadesetak, neki i 30 godina i nisu imali spolni odnos. Primjetila sam da ih to dosta psihički promijeni. Zasto to na muskarca tako utječe?
Guest- Guest
Seks opcenito jako na muškog utječe...međutim zasto do te mjere?
Guest- Guest
Kako misliš utječe?
Ti nisu normalni koji odnos nisu imali...zasto nisu imali?
Ti nisu normalni koji odnos nisu imali...zasto nisu imali?
Guest- Guest
Nisu imali jer nikome navodno nisu lijepi niti imaju dovoljno love.
Jedan je jako, jako nervozan, brzoplet, hoce bilo kakvu zensku samo da neku ima. opija se, gulmata da je nesto sto niti priblizno nije, svaku pokusava sarmirat.
Drugi je pak jako depresivan i zapustio se. Uz to se na njega vezala hrpa dodatnih problema.
jednostavno vidim i osjecam da to na muskarce snazno utjece...
Jedan je jako, jako nervozan, brzoplet, hoce bilo kakvu zensku samo da neku ima. opija se, gulmata da je nesto sto niti priblizno nije, svaku pokusava sarmirat.
Drugi je pak jako depresivan i zapustio se. Uz to se na njega vezala hrpa dodatnih problema.
jednostavno vidim i osjecam da to na muskarce snazno utjece...
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» glupa ko kurac
» KRAVO GLUPA ČETNIČKA!
» ..jemeriko i Bogu si...glupa...
» lepa glupa i mrtva
» "Ja sam radikalna aktivistica... i strahovito sam glupa"
» KRAVO GLUPA ČETNIČKA!
» ..jemeriko i Bogu si...glupa...
» lepa glupa i mrtva
» "Ja sam radikalna aktivistica... i strahovito sam glupa"