Dinamo u Ligi prvaka
Page 5 of 22
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: Dinamo u Ligi prvaka
kolerik wrote:A ko im jebe mater, ajd nek prodju bijednici.debotoijusto wrote:na kvatricu sam osjetio kako se tribine tresu...
ne meci mi se u bile mlika ti materina
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
U sad pljuste golovi na svim tekmama. Pa da, Sibencani i Dubrovcani navijaju za Dinamo.jastreb wrote:Tako nekako. Dinamovaca je bilo,ali malo.kolerik wrote:
Hoces rec, bilo je manje-vise svega, osim Dinama, a dans je pod firmom Reke.
Pa to je bila i moja poanta.
No još ih je manje u Splitu.
A u Šibeniku ili Dubrovniku ih ima ka pljeve! Kako to? A Dalmatinci.
Guest- Guest
Ja znam masu Hrvata iz Bosne koji su bili žestoki partizanovci,ali Hrvata Zvezdaša sam u životu sreo možda dva-tri.kolerik wrote:To ti je Jastrebe, kao kad ja dodjem u Tomislavgrad. Pred rat, ako nisu navijali za Dinamo, onda su navijali za Velez. Danas se prave da Velez ne postoji, navijaju za Zrinjski, a u Hrvatskoj za Dinamo, makar ih ima koji navijaju za Hajduk.
Srbina Dinamovca? Nisam upoznao niti jednog.
Čuo sam za nekog starog u BG da je bio žestoki Dinamovac. prije par g. je umro i Dinamo mu je na sahranu poslao delegaciju koju je predvodio Marko Mlinarić,bivši as Dinama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
debotoijusto wrote:kolerik wrote:A ko im jebe mater, ajd nek prodju bijednici.debotoijusto wrote:na kvatricu sam osjetio kako se tribine tresu...
ne meci mi se u bile mlika ti materina
Gospe sacuvaj, ja samo prenosin numere, e :)
Guest- Guest
Slovenci su navijali za sva 4 kluba velike četvorke.
Znao sam ih iz sva 4 tabora.
Mislim na prave janeze,ne na Čefurje,Ere in Sul-je.
Znao sam ih iz sva 4 tabora.
Mislim na prave janeze,ne na Čefurje,Ere in Sul-je.
2014-04-22
jastreb wrote:Ja znam masu Hrvata iz Bosne koji su bili žestoki partizanovci,ali Hrvata Zvezdaša sam u životu sreo možda dva-tri.kolerik wrote:To ti je Jastrebe, kao kad ja dodjem u Tomislavgrad. Pred rat, ako nisu navijali za Dinamo, onda su navijali za Velez. Danas se prave da Velez ne postoji, navijaju za Zrinjski, a u Hrvatskoj za Dinamo, makar ih ima koji navijaju za Hajduk.
Srbina Dinamovca? Nisam upoznao niti jednog.
Čuo sam za nekog starog u BG da je bio žestoki Dinamovac. prije par g. je umro i Dinamo mu je na sahranu poslao delegaciju koju je predvodio Marko Mlinarić,bivši as Dinama.
Cijela Banovina je prije rata navijala za Dinamo, mozda pred sam rat su Srbi poceli navijati za Zvezdu. Inace su desetljecima navijali za Dinamo. Sad navijaju za Zvezdu, ali ima smisla, puno su blize Marakani nego Maksimiru.
Guest- Guest
O bokte kada purger krene ovako o hajdukukolerik wrote:A ko im jebe mater, ajd nek prodju bijednici.debotoijusto wrote:na kvatricu sam osjetio kako se tribine tresu...
Hrvatska pomirba na djelu, lisena patetike.Riplex wrote:O bokte kada purger krene ovako o hajdukukolerik wrote:A ko im jebe mater, ajd nek prodju bijednici.debotoijusto wrote:na kvatricu sam osjetio kako se tribine tresu...
Guest- Guest
Zlobnici će reći da Bilić nema pojma...
2014-04-15
kolerik wrote:Hrvatska pomirba na djelu, lisena patetike.Riplex wrote:O bokte kada purger krene ovako o hajdukukolerik wrote:A ko im jebe mater, ajd nek prodju bijednici.debotoijusto wrote:na kvatricu sam osjetio kako se tribine tresu...
Čestitam momak
Hajduk ispao na penale ili sta?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Da pucali su ko idioti, 2 put promašen cili gol i jedno pucanu po podu po srid gola?!?! Jebem ti četriboga jadaSerbinho-3 wrote:Hajduk ispao na penale ili sta?
I tribaju dati Lovri srce hajdučko umisto priskaknja ove godine
....ko ih je birao jos su dobri ....di ces bolje..koliko para toliko muzike...jos su dobro i igrali..naravno opet dolazimo do ishodista problema....obecana im lova za premije 400 000 eura...dakle ipak ej sve u lovi a ne...'iz jubavi i dispeta'...majek ti mile umjesto jednostavno da se prepuste danasnjim nogometnim trendovima oni pokusavaju izmisljat toplu voduRiplex wrote:Da pucali su ko idioti, 2 put promašen cili gol i jedno pucanu po podu po srid gola?!?! Jebem ti četriboga jadaSerbinho-3 wrote:Hajduk ispao na penale ili sta?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....ja bi dao upravi i pomozi boze udruzi 'nas vas hajduk'..to su genijalci..nema takih u svijetu...sa nesto sitnog oni bi stvorili 'mega momcad'...Riplex wrote:I tribaju dati Lovri srce hajdučko umisto priskaknja ove godine
2015-09-08
.....osobno sam znao da hajduk nece u regularnom dijelu izgubiti i da ce mozda pobjediti...da ce igraci makar limitirani gristi....nije bilo to tesko pogoditi a najveci razlog za motiviranost među ostalim je bilo obecanje o 400 000 eura za premije ako se prođe.....no limitiranost se pokazala na jedanaestercima....sad ako ovim redikulima u upravi i oko njih sasma nije jasno nakon ovog da je novac br 1 motiv kod igraca ne samo u hajduku onda en znam da li ce im to ikad postati jasno...a pogotovo to treba biti jasno predsjedniku uprave kosu koji ako vec dolazi iz svijeta gospodarstav to bi trebao prvi znati....no problem u hajduku sto osim kos-a mahom u upravi i nadzornom odboru sjede ljudi cak ne iz sportske sfere i zivota vec kazalisni redatelji,profesori filozofije,lijecnici i kojekakvi udrugasi koji ne dolaze iz te sfere gospodarstva i koji su navikli uzimati ali en i stavarti sto se tice ekonomije..i koji pojma elem nemaju o nogometu i sportu elem o ekonomiji i trzisnim vrijednostima i koji su menatlno zaglibljeni jos u sedamdeset i osamdesete 20 stoljeca....i kao sto rece u jednom prosvjednom pismu u slobodnoj dalmaciji od nekidan jedan dugogodisnji pretplatnik hajduka da mu ej neshvatiljivo da uprava polaze racune nekim 16-godisnjacima koji ni nos ne znaju obrisati....izvor svih problema je hajduka upravo to..polagat racune debilima kojima je prvi cilj napraviti nerede i biti 'faca' u ekipi...
2015-09-08
....dok naivni navijaci traze od igraca koji ih kao slusaju i 'postivaju'...'igrajte za ponos,jubav i dispet'..oni za to vrijeme mislim igraci cackaju uho prstima i klimaju glavom misleci..'aha..da...svakako..svakako...sve je ok..samo kad bi uz jubav,dispet..ponudili opipljivu pinku...'
2015-09-08
To za ljubav i dišpet,kao i za domoljublje u modernom nogometu ,ne prolazi.vuksadinare wrote:....dok naivni navijaci traze od igraca koji ih kao slusaju i 'postivaju'...'igrajte za ponos,jubav i dispet'..oni za to vrijeme mislim igraci cackaju uho prstima i klimaju glavom misleci..'aha..da...svakako..svakako...sve je ok..samo kad bi uz jubav,dispet..ponudili opipljivu pinku...'
Inače bi Hrvatska bila prvak svijeta.
To zajebi.
2014-04-22
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Similar topics
» Hrvatska u uefinoj Ligi nacija u prvoj ligi sa velikanima poput Njemačke,Italije,Engleske,Šapnjolske a Srbija u trečoj ligi u društvu Albanije,Crne Gore,Slovenije
» Srbadijo Pantelija je ziv evo ga u NBA ligi
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» UEFA zabranila Komšiću da u Ligi nacija igra sa Kosovom
» liga prvaka
» Srbadijo Pantelija je ziv evo ga u NBA ligi
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» UEFA zabranila Komšiću da u Ligi nacija igra sa Kosovom
» liga prvaka
Page 5 of 22