Dinamo u Ligi prvaka
Page 9 of 22
Page 9 of 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Re: Dinamo u Ligi prvaka
MaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:Ti si gledao Gudelja, Vujovica i Sliškovića u polufinalu Kupa UEFE barem
jesam dosta tih razocarenja pohodio
lik s kmana nabavi karte za HSV , aktivan rezultat a ovi top momcad tog doba jos mu mater radila u neki od zenskih giganata proizvodnje pa donio bile trlise za sve a skola zaprijetila ukorom ako se ode sa satova
pa sad ti ne idi gledat
i zaklanog pivca vidio ...i jos poneke utakmice generacije ...sliskovica slaviji eee
S HSV-a imam kod kuce onu sjedalicu sto su bile poklon s kupljenom kartom :) . Na rasklapanje kao. Stari i pokojni rodjak bili na toj utakmici. To ostade kao uspomena.
ne spominjem se sjedalice uz kartu ...nije u to doba bilo uobicajno privlacit navijace poklonima
kao kobasa+2l zuje s po litre gratis
no kao sto vec rekoh nisam bio sportski tip pa moguce da mi takav detalj promakao
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:Ti si gledao Gudelja, Vujovica i Sliškovića u polufinalu Kupa UEFE barem
lik s kmana nabavi karte za HSV , aktivan rezultat a ovi top momcad tog doba jos mu mater radila u neki od zenskih giganata proizvodnje pa donio bile trlise za sve a skola zaprijetila ukorom ako se ode sa satova
pa sad ti ne idi gledat
i zaklanog pivca vidio ...i jos poneke utakmice generacije ...sliskovica slaviji eee
S HSV-a imam kod kuce onu sjedalicu sto su bile poklon s kupljenom kartom :) . Na rasklapanje kao. Stari i pokojni rodjak bili na toj utakmici. To ostade kao uspomena.
ne spominjem se sjedalice uz kartu ...nije u to doba bilo uobicajno privlacit navijace poklonima
no kao sto vec rekoh nisam bio sportski tip pa moguce da mi takav detalj promakao
A ima tih stvari dosta. Stari je skupljao to tada. Razne stvari su ostale.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:Ti si gledao Gudelja, Vujovica i Sliškovića u polufinalu Kupa UEFE barem
pa sad ti ne idi gledat
A ima tih stvari dosta. Stari je skupljao to tada. Razne stvari su ostale.
znam za privjesak-figuricu bili , baca malo na crnca bozemiprosti
i zuti jugoplastike sto svaka postena tezacka kuca imala na hladnjaku
2014-04-12
Ovoga se sjećam. Kao i onih kožnih novčanika.debotoijusto wrote:
Ovakvi su se prodavali po štandovima janjevaca. Imali su i grbove Zvezde,Dinama i Partizana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ajme ovo sad se sjetih , preteca pederuse
nisam siguran da je to sluzbeno izdanje hajduka , kao i danas autorska prava nisu bila poznanica za pazar
2014-04-12
Ma to su Janjevci i Cigići prodavali po štandovima.debotoijusto wrote:
ajme ovo sad se sjetih , preteca pederuse
nisam siguran da je to sluzbeno izdanje hajduka , kao i danas autorska prava nisu bila poznanica za pazar
Kao i one zastavice. Sjećaš li se gumene lopte sa likovima igrača. Mislim da je bila ona šampionska generacija sa Šurjakom,Holcerom,Džonijem. Pokušat ću je naći na int.
Evo je:
2014-04-22
kako ne ...to je mislim jugoplastika radila
kad bolje razmislim bilo je tih stvari i onda samo ne agresivno ka danas
kad bolje razmislim bilo je tih stvari i onda samo ne agresivno ka danas
2014-04-12
Ja kod kuće još od tih starudija imam ovaj album.
Kao i ovo:
Kao i ovo:
2014-04-22
jesi igro i sportsku prognozu?
2014-04-14
panini scenu sam slabo pratio a ove almanahe ne vidjeh nikada
2014-04-12
jastreb wrote:Ja kod kuće još od tih starudija imam ovaj album.
Kao i ovo:
Bravo jastrebe.
Khm-khm, molim pronadjite na gornjoj slici sve klubove koji su u grbu imali sahovnicu. Oh, samo je jedan?
Ajde dobro...
Guest- Guest
Winter is coming wrote:jesi igro i sportsku prognozu?
i nervozno cupkao uz tranzistor nedjeljom popodne ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:
znam za privjesak-figuricu bili , baca malo na crnca bozemiprosti
Navijestili dolazak Ohandze... :)
Guest- Guest
Inace, najranija utakmica koje se sjecam je bila nasa tekma sa Jamajkom na SP 1998...Prosinecki me navukao na nogomet onim polunabacivanjem, polulobom, sta je ono bilo ne znam, ali ispalo je genijalno, ko i sve sto je on radio u kopackama
I od tada sam pratio nogomet, iako sam sam se izredao na 10-ak sportova sto se tice treniranja, jedino valjda na nogometu nisam.
Na Maksimiru sam bio sigurno i prije, ali se sjecam tekme protiv Manchester Utd.
I od tada sam pratio nogomet, iako sam sam se izredao na 10-ak sportova sto se tice treniranja, jedino valjda na nogometu nisam.
Na Maksimiru sam bio sigurno i prije, ali se sjecam tekme protiv Manchester Utd.
Guest- Guest
kolerik wrote:jastreb wrote:Ja kod kuće još od tih starudija imam ovaj album.
Kao i ovo:
Bravo jastrebe.
Khm-khm, molim pronadjite na gornjoj slici sve klubove koji su u grbu imali sahovnicu. Oh, samo je jedan?
Ajde dobro...
A sad navedite sve koji su u vise navrata mijenjali ime. Oh samo je jedan?
Ajde dobro...
:)
Guest- Guest
Nisam. Na žalost. A imao sam tada odličnan pregled u glavi o snazi pojedinog tima. Ko ne igra,ko ima kartone itd.Winter is coming wrote:jesi igro i sportsku prognozu?
Znam da sam 1991. u razredu zaradio odlične pare. Zvezda je igrala u Minhenu protiv Bajerna i davali smo određen iznos za rezultat i jedini sam ja pogodio da će biti 2:1 za CZ.
2014-04-22
Riječki Orijent je uvijek imao šahovnicu.kolerik wrote:
Ajde dobro...
2014-04-22
Taj Orijent bi danas tukao više od pola 1.HNL.
Igrali su u međurepubličkoj ligi protiv jakih klubova iz Slovenije,Hrvatske i Ćopićeve Bosne.
Stadion uvijek pun. Više nego danas na Rujevici.
Igrali su u međurepubličkoj ligi protiv jakih klubova iz Slovenije,Hrvatske i Ćopićeve Bosne.
2014-04-22
OFK Beograd ti je nekadašnji BSK. Rijeka se u osnutku zvala Kvarner.MaximusDecimusMiridije wrote:
A sad navedite sve koji su u vise navrata mijenjali ime. Oh samo je jedan?
Ajde dobro...
:)
No najviše me iživciralo u rukometu kada je RK Partizan,prvak Evrope,90/91. promijenio ime u NK Bjelovar,pljunuvši tako na kompletnu povijest.
2014-04-22
jastreb wrote:Riječki Orijent je uvijek imao šahovnicu.kolerik wrote:
Ajde dobro...
Dobro evolucija grbova kod klubova opcenito je takva da su se mjenjali. Dinamo je 14-15 puta radio modifikacije grba. Svi klubovi manje vise to rade. Dinamo isto nije stalno imao šahovnicu. Mjenjale su se te stvari kroz povijest. Mada ja se duboko nadam da se kod nas ne krenu događati sranja ko vani. Kad je Red Bull kupio Salzburg doslovno su rekli ovo je sad novi klub...i vodi se da je klub nastao 2005-e ili tako nesto. Slicno se dogadja vani s nekim klubovima. Kupi budala klub i radi sto hoce...boli ih qrac. Neke zemlje to ne dopuste ali kako gdje. Lik je jedan kupio Nottingham Forrest...promjenio grb,imena tribina...htio promjeniti ime kluba u Sherwood Forrest :D . Pa ona budala isto egipcanih kupio Hull City FC...pa hoce promjeniti u Hull Tigers...itd.
Guest- Guest
jastreb wrote:Taj Orijent bi danas tukao više od pola 1.HNL.
Dobro tada su opcenito stadioni bili puni jebiga svugdje.
Guest- Guest
Page 9 of 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Similar topics
» Hrvatska u uefinoj Ligi nacija u prvoj ligi sa velikanima poput Njemačke,Italije,Engleske,Šapnjolske a Srbija u trečoj ligi u društvu Albanije,Crne Gore,Slovenije
» Srbadijo Pantelija je ziv evo ga u NBA ligi
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» UEFA zabranila Komšiću da u Ligi nacija igra sa Kosovom
» liga prvaka
» Srbadijo Pantelija je ziv evo ga u NBA ligi
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» UEFA zabranila Komšiću da u Ligi nacija igra sa Kosovom
» liga prvaka
Page 9 of 22