Kolinda našamarala pupovca
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kolinda našamarala pupovca
Pa to ti može sjebati ne samo profesionalac,već i svaki malo bolji igrač,ako se ne znaš otvarat.Winter is coming wrote:najgore mi je kad igram sa nekim profesionalcom pa mi sjebe rohadu u prvih par poteza
recimo,meni rohadu teško da bi sjebao i Magnus Karlsen. Odigram je obično u 4. ili u 5. potezu i uz pravilno otvaranje nema šanse da te se sjebe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a cuj st ako on hoce mjenjat kraljicu a ja nemam sa cim jesti nego sa kraljem
2014-04-14
A dobro to je druga stvar,ali opet i mijenjanje kraljice možeš izbjeći pravilno postavljenim pješacima i konjem.Winter is coming wrote:a cuj st ako on hoce mjenjat kraljicu a ja nemam sa cim jesti nego sa kraljem
dakle ne daš da ti pojede pješaka pred kraljicom i štitiš ga drugim pješakom,i(li)konjem,a može i lovcem. Kombinacija ima beskonačno.
2014-04-22
jebiga lik sa kojim sam igrao je imao neku medalju u nekom gradu,znaci profi igrac a ja amater,od 50 partija bi dobio jednu
2014-04-14
A,to je druga stvar. Onda ti nisi ni amaterski igrač,nego onako odigraš po jednu-dvije partije u godini.Winter is coming wrote:jebiga lik sa kojim sam igrao je imao neku medalju u nekom gradu,znaci profi igrac a ja amater,od 50 partija bi dobio jednu
Ja sam igrao na dosta turnira. Obično budem na sredini tablice. Najveći uspjeh mi je jednom 2008. bio 4. od 25 igrača,a najgori sam bio 2013. od 30-tak igrača bio sam 21. No tu je bila masa klupskih igrača iz Slovenije,Bosne i Hrvatske.
2014-04-22
mozda jedno 5-6 u godini,ako ne i vise,nijesam valjda i ispod amatera,najveci uspjeh mi je bio sto sam neke naucio igrat shah
2014-04-14
Vidio sam da mi šah najbolje ide kad popijem 2-3 pive. Onda kao da imam najbolji pregled igre i dobre ideje.Winter is coming wrote:mozda jedno 5-6 u godini,ako ne i vise,nijesam valjda i ispod amatera,najveci uspjeh mi je bio sto sam neke naucio igrat shah
Ali ako popijem više od 3,onda ne valja.
2014-04-22
tako ja nekad pobjedim ove bolje,pustim ih da piju a ja se malo uzdrzim
2014-04-14
Nije li ovo pismo s početka godine? Pismo koje se početkom tjedna ili prošli tjedan komentiralo u reprizi Petoga dana?
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda odjebala Pupovca
» Kolinda opet izbjegla prijem kod Pupovca,a Premijer upitan
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Jadranka Kosor opet našamarala HDZ-ovce: "Izborom Hasanbegovića odrekli ste se Tuđmana"
» Đapić bi pojeo Pupovca
» Kolinda opet izbjegla prijem kod Pupovca,a Premijer upitan
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Jadranka Kosor opet našamarala HDZ-ovce: "Izborom Hasanbegovića odrekli ste se Tuđmana"
» Đapić bi pojeo Pupovca
Page 2 of 2