Kolinda odjebala Pupovca
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kolinda odjebala Pupovca
Vučičev pijun dobio odjeb jer mu je gazda opet ponovio da mu se kao fol nije problem sastat s Kolindom ali da to nemjenja činjenicu da je više protjeranih Srba nego Hrvata i Pupovac dobio pedalu šta je i red
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1017791
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1017791
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kolinda odjebala Pupovca
Kolinda nije došla na prijem povodom proslave pravoslavnog Božića, Pupovac nezadovoljan
PRIJE 26 MIN |
NAKON primanja u povodu proslave pravoslavnog Božića, predsjednik hrvatske vlade Andrej Plenković i predsjednik Srpskog narodnog vijeća (SNV) Milorad Pupovac izrazili su uvjerenje da će zajednički rješavati probleme koje u Hrvatskoj imaju pripadnici srpske nacionalne manjine.
''Politika koju vodi moja vlada i politika HDZ-a kao glavnog partnera u parlamentarnoj većini je da želimo da manjine budu uz vladu, uz nas, da na široko prihvaćenoj političkoj platformi zajednički rješavamo pitanja koja su važna za sve naše građane'', rekao je Plenković u izjavi novinarima.
Plenković drži da ustavnopravni okvir u Hrvatskoj jamči velika prava svim manjinama i da se dosadašnja suradnja pokazala dobrom te da će se i nastaviti.
Upitan kako komentira to što na primanje, koje organizira Srpsko narodno vijeće, nitko nije došao iz Ureda predsjednice RH iako je predsjednica bila pozvana, Plenković je rekao da on nije komentator te da je on bio pozvan pa je došao. Na daljnje pitanje misli li da je to dobra poruka, rekao je da svatko mora odgovarati za svoje pozivnice i da on ne može odgovarati za pozivnice drugih ljudi.
Pupovac: Voljeli bismo da je predsjednica bila s nama
Na primanje su, rekao je Pupovac odgovarajući na isto pitanje, pozvali sve za koje misle da su trebali biti s njima, od predstavnika državnog vrha i vjerskih zajednica do političkih stranaka, sindikata i nevladinih organizacija.
''Mnogi su se odazvali, drugi su sigurno imali za sebe ili za nas opravdane razloge da ne budu danas s nama'', rekao je Pupovac.
Rekao je kako bi voljeli da je predsjednica bila s njima, ili da je "bila u nekoj drugoj osobi", ali budući da nije bila, oni će to prihvatiti kao nešto na što ne mogu utjecati.
Odgovarajući na pitanje vjeruje li da će biti ispunjena obećanja Plenkovića o rješavanju problema manjina koje su u nekim područjima bez struje, Pupovac je rekao da je krajem prošle godine dogovoreno da ova godina bude godina finalizacije tih krupnih zaostataka koji stvaraju nepravdu među građanima Hrvatske i loše tretiraju naselja i područja u kojima žive Srbi pa onda i same Srbe.
Pupovac je rekao kako je uvjeren da će to riješiti u ovoj godini jer bi drugačije bilo teško za vladu i predstavnike srpske manjine da na bilo koji način to opravdavaju ljudima koji više od desetljeća čekaju da im kuće budu ponovno priključene na struju i da imaju vodu u domovima.
2014-04-11
:) porfirija je malo ponijela atmosfera
Ali vidi se da otvara usta onako... jebiga kad sam vec tu kao idem pjevati da ne budem Marsovac na zemlji..
Ali vidi se da otvara usta onako... jebiga kad sam vec tu kao idem pjevati da ne budem Marsovac na zemlji..
Last edited by kaja on 6/1/2018, 17:02; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
porfirije je tražio da se to pjevakaja wrote::) porfirija je malo ponijela atmosfera
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Joj je, nisam vidjela početak :)tre wrote:porfirije je tražio da se to pjevakaja wrote::) porfirija je malo ponijela atmosfera
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
;))kaja wrote:Joj je, nisam vidjela početak :)tre wrote:porfirije je tražio da se to pjevakaja wrote::) porfirija je malo ponijela atmosfera
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ne ovih danajastreb wrote:Tre,ideš šta u Mustang?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
A inače?tre wrote:ne ovih danajastreb wrote:Tre,ideš šta u Mustang?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Čedama je u Hrvatskoj odzvonilo
https://croative.net/hrvatska-pravoslavna-crkva-o-spc-u-o-boze-moj-o-boze-moj-pomozi-nam-da-nadvladamo-sljedbenike-oca-lazi/
https://croative.net/hrvatska-pravoslavna-crkva-o-spc-u-o-boze-moj-o-boze-moj-pomozi-nam-da-nadvladamo-sljedbenike-oca-lazi/
2014-04-11
A ,vidim,Srbi sve bježe ondje. Osim toga "vijest" je stara godinu dana.RayMabus wrote:Čedama je u Hrvatskoj odzvonilo
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
imam dosta posla pa rijetko svratimjastreb wrote:A inače?tre wrote:ne ovih danajastreb wrote:Tre,ideš šta u Mustang?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
RH ce propasti prije nego netko shvati da je domaci lopovluk,bezakonje,nered po svim levelima,hitnija stvar,nego ebeni Srbi..
Guest- Guest
Ta me logika baš ne prisiljavaju na to da trpim četnike u Hrvatskojpismejker wrote:RH ce propasti prije nego netko shvati da je domaci lopovluk,bezakonje,nered po svim levelima,hitnija stvar,nego ebeni Srbi..
Smisli nešto bolje
2014-04-11
RayMabus wrote:Ta me logika baš ne prisiljavaju na to da trpim četnike u Hrvatskojpismejker wrote:RH ce propasti prije nego netko shvati da je domaci lopovluk,bezakonje,nered po svim levelima,hitnija stvar,nego ebeni Srbi..
Smisli nešto bolje
Ubo si ko Pis u Rujku!
Regoč-
2015-08-21
Da budem jasniji...Prvo rjesite drzavu kao takvu u svim spomenutim segmentima,a onda ce se sve ostale stvari same od sebea srediti..RayMabus wrote:Ta me logika baš ne prisiljavaju na to da trpim četnike u Hrvatskojpismejker wrote:RH ce propasti prije nego netko shvati da je domaci lopovluk,bezakonje,nered po svim levelima,hitnija stvar,nego ebeni Srbi..
Smisli nešto bolje
Gubite energiju i vrijeme na srbske provokacije
Guest- Guest
ma pusti, balkanska posla :Dpismejker wrote:Da budem jasniji...Prvo rjesite drzavu kao takvu u svim spomenutim segmentima,a onda ce se sve ostale stvari same od sebea srediti..RayMabus wrote:Ta me logika baš ne prisiljavaju na to da trpim četnike u Hrvatskojpismejker wrote:RH ce propasti prije nego netko shvati da je domaci lopovluk,bezakonje,nered po svim levelima,hitnija stvar,nego ebeni Srbi..
Smisli nešto bolje
Treba rješavati istodobno da nam štogod ne promakne. Kao što ne možeš riešiti samo školstvo, a ne taknuti zdravstvo, poreze, sudstvo, privrjedu... tako i četnike treba srediti u istom valu.pismejker wrote:Da budem jasniji...Prvo rjesite drzavu kao takvu u svim spomenutim segmentima,a onda ce se sve ostale stvari same od sebea srediti..RayMabus wrote:Ta me logika baš ne prisiljavaju na to da trpim četnike u Hrvatskojpismejker wrote:RH ce propasti prije nego netko shvati da je domaci lopovluk,bezakonje,nered po svim levelima,hitnija stvar,nego ebeni Srbi..
Smisli nešto bolje
Kolinda ima stav...ako nekog ne voli ne voli i sto bi isla tamo da je mrko gledaju i ona njih...nije dosla ovako sretna ona sretni i ovi..ni ja ne idem negdje sto mi se ne svidja...ne znaci to da ne voli pravoslavce...vec dernek koji organizira pupovac i ta ekipa...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda odjebala Imbex
» Kolinda našamarala pupovca
» Kolinda opet izbjegla prijem kod Pupovca,a Premijer upitan
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» EK odjebala Bakira
» Kolinda našamarala pupovca
» Kolinda opet izbjegla prijem kod Pupovca,a Premijer upitan
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena