ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

To bi bilo neozbiljno

Go down

To bi bilo neozbiljno Empty To bi bilo neozbiljno

Post by Yehudi Tue 23 Aug - 22:11

"Bilo bi neozbiljno od Kolinde da izbjegne susret samnom"

Na najave premijera Oreškovića da će ga uhititi ako uđe u Hrvatsku Šešelj odgovara: "Taj vaš premijer je već odavno bivši i njegove riječi nemaju nikakvu težinu"

To bi bilo neozbiljno Dba1caff355a7fccc71b

Nakon što je na društvenoj mreži objavio kako je dobio diplomatsku putovnicu te da uskoro dolazi u Hrvatsku, Vojislav Šešelj je za RTL kazao kako će u Zagreb doći za 10-ak dana te će održati konferenciju za novinare. 
- Susrest ću se s istaknutim političarima koji će htjeti sa mnom se susresti. Vjerojatno ću se naći i sa svojim haškim supatnicima, primjerice, s generalom Mladenom Markačem - rekao je 'četnički vojvoda' i dodao kako će napeti odnosi Zagreba i Beograda biti tema njegove konferencije.
Na najave premijera Oreškovića da će ga uhititi ako uđe u Hrvatsku Šešelj odgovara: "Taj vaš premijer je već odavno bivši i njegove riječi nemaju nikakvu težinu. Znam da je određeni državni organ donio odluku da mi se zabrani ulazak u Hrvatsku 20 godina. Ali, to se odnosi samo na običnog građanina, a ne na nosioca diplomatske putovnice. Jer da Hrvatska sad nešto pokuša protiv nosioca srpske diplomatske putovnice, to bi odmah inciralo progon hrvatskog veleposlanika iz Beograda. Tako vam je to u diplomaciji".
Nada se i susretu s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

A drug Ero neka gleda :^0 drunken
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

To bi bilo neozbiljno Empty Re: To bi bilo neozbiljno

Post by darth_vader Tue 23 Aug - 23:18

Nekako su sve ovo naši političari zaslužili...neka sad jedu govna, drago mi je da ih ovaj prca....
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics