UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Ništa seksualno, ajme smo je to još falilo :^0
saznala sam da mi stari ima srednje ime među ostalim
saznala sam da mi stari ima srednje ime među ostalim
medication- Posts : 5689
2014-04-14
danas predvečer je poginuo sedmogodišnji dječak iz mog mjesta u obližnjem mjestu gdje je išao nekome u posjetu.. zamislite ovo, pao je s bicikla i udario u putni most..
sestra mi je učiteljica njegovoj sestri
poznajem mu tetu..
a tata danas stavlja nećaka na trešnju i ovaj stoji tamo skoro 10 minuta
popizdila sam! zar je to bilo neophodno? mislim, ne razumijem :S
mama mi je maloprije kad smo saznale za ovo prvi put rekla da imam pravo u vezi toga što ne želim djecu.
van sebe sam... al to je ono zbog čega ja uvijek strepim, ja sam svjesna da se u najbezazlenijem trenutku može desit tragedija.. eto, to je to
i ja sebi ne mogu pomoć, bit ću do kraja života teška paničarka koja nikad neće moć živjet punim plućima..
sestra mi je učiteljica njegovoj sestri
poznajem mu tetu..
a tata danas stavlja nećaka na trešnju i ovaj stoji tamo skoro 10 minuta
popizdila sam! zar je to bilo neophodno? mislim, ne razumijem :S
mama mi je maloprije kad smo saznale za ovo prvi put rekla da imam pravo u vezi toga što ne želim djecu.
van sebe sam... al to je ono zbog čega ja uvijek strepim, ja sam svjesna da se u najbezazlenijem trenutku može desit tragedija.. eto, to je to
i ja sebi ne mogu pomoć, bit ću do kraja života teška paničarka koja nikad neće moć živjet punim plućima..
Čitam taman o tome. Jadno dijete i familija njegova :(((
2014-04-14
nda... i kako sad nakon toga..
ja bi se sad odma ubila, evo! još zbog svega sa tetom, svi smo u nekej depri, jadni.. i onda kad saznam ovako nešto, prisjedne mi sve, sve fuj
sad mi mali neće smjet prić biciklu bez kacige
prije desetak dana također u jednom mjestu nedaleko poginula curica, 10 godina, isto na biciklu, auto ju udario..
noćas neću spavat, stvarno mi je slabo od svega, baš neko zasićenje od svega, i ne vidiš smisao ičega uopće
ja bi se sad odma ubila, evo! još zbog svega sa tetom, svi smo u nekej depri, jadni.. i onda kad saznam ovako nešto, prisjedne mi sve, sve fuj
sad mi mali neće smjet prić biciklu bez kacige
prije desetak dana također u jednom mjestu nedaleko poginula curica, 10 godina, isto na biciklu, auto ju udario..
noćas neću spavat, stvarno mi je slabo od svega, baš neko zasićenje od svega, i ne vidiš smisao ičega uopće
Ja sam opuštena kao mama,ali mi djeca uvijek imaju sigurnosne kacige,nikad se ne voze u autu bez sjedalice i ne idu jos nikud sami...Marca puštam do sestre samo samog biciklom,stazom...
Djeca se moraju udarit,past,razvit koljeno,al glava se pazi...
Djeca se moraju udarit,past,razvit koljeno,al glava se pazi...
Guest- Guest
od nekih stvari se ne moze pobjec, a previse straha unistava zivot
treba bit oprezan i razuman
ja sam prije govorila da necu imat djecu jer bi me previse strah bilo da im se nesto dogodi, pa kako cu ja to prezivjet, bla bla
al to je cista glupost, mora se zivjet
ja sam prije govorila da necu imat djecu jer bi me previse strah bilo da im se nesto dogodi, pa kako cu ja to prezivjet, bla bla
betty.boop-
2015-01-23
ono kada imas toliko glupu temu za seminarski rad da samo trkeljas i kenjas i glumis filozofa :matrix:
Guest- Guest
betty.boop wrote:od nekih stvari se ne moze pobjec, a previse straha unistava zivot
baš to! jedna prokleta sekunda i to je to... koliko god pazili i bili oprezni
i utrkivali su se, a još je nizbrdica, onda možemo zamislit koji je to udarac mogao bit
svejedno, da je bio pad pri najmanjoj brzini, i na skroz ravnom, ako je to taj tren, ta sekunda... jbg
bila mi sestra sad kod njih, u šoku je.. sad mi je još lošije kad sam saznala neke stvari, al to su njihove privatne
ah
no ipak, djeca - ne, hvala
jel vi znate da kad čujem auto u ovoj mojoj uličici, ja se paraliziram, svaki put ako je nećak ovdje
izlazim van sva napeta i izbezumljena, tražim malog, gutam knedlu... :\
ne mogu shvatit koliko ti moji susjedi (a nema ih puno do kraja ulice) nabijaju gaščinu, iako su vjerojatno svjesni da svaka druga kuća ima dijete ili više njih? pa i ti isti susjedi imaju djecu ili unučad
to mi recimo nije jasno!?
izlazim van sva napeta i izbezumljena, tražim malog, gutam knedlu... :\
ne mogu shvatit koliko ti moji susjedi (a nema ih puno do kraja ulice) nabijaju gaščinu, iako su vjerojatno svjesni da svaka druga kuća ima dijete ili više njih? pa i ti isti susjedi imaju djecu ili unučad
to mi recimo nije jasno!?
Modra biti ću iskren, ti si totalno u kurcu, trebaš potražiti stručnu pomoć
Guest- Guest
Vruće je.
Kupila sam kupaći.
Idem popodne na piće sa svojom i mamom od dragog. To će im bit prvo upoznavanje.
Kupila sam kupaći.
Idem popodne na piće sa svojom i mamom od dragog. To će im bit prvo upoznavanje.
2014-04-14
to je dobro za zenu, manje prica
betty.boop-
2015-01-23
nemoj da ti beki pokaze kako je musko
betty.boop-
2015-01-23
Dobro za ženu, lose za muskarca.
Koj dan neki. Sva sam u nekim sivim oblacima. Mrzim strah, neizvjesnost. Sljedeći tjedan pun obaveza.
Napisala jutros 1000 strana seminara. 1000 more to go.
Čekaju me napeti i neizvjesni mjeseci u svim poljima mog života pa se nadam mirnom moru.
Koj dan neki. Sva sam u nekim sivim oblacima. Mrzim strah, neizvjesnost. Sljedeći tjedan pun obaveza.
Napisala jutros 1000 strana seminara. 1000 more to go.
Čekaju me napeti i neizvjesni mjeseci u svim poljima mog života pa se nadam mirnom moru.
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)