UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
da, al to sam i ja rekla da je prešao.. valjda nešto više zna?
ne znam što reć, ne želim vjerovat da je to to.. odvratno! ovo su mi oni dani kad je život besmislen..
ne znam što reć, ne želim vjerovat da je to to.. odvratno! ovo su mi oni dani kad je život besmislen..
modra- Posts : 7660
2014-04-17
Ako se hormon stitnjace ne titra/dozira dobro ides u hipo/hipertireozu sa svim popratim simptomima
Cak i da postoji rizik od uzimanja trebas (u)vidjeti cost benefit , je da...znam dosadno je cijeli zivot to uzimati ,ali alternativa ti sigurno nije prihvatljiva . Stitnjaca odnosno njeni hormoni imaju utjecaj na manje vise sve organske sustave ..tak da
@ metastaze su izuzetno los prognosticki faktor
e sad nisam iscitao sto je primarni maligni proces i jesu li metastaze solitarne ili multiple .malo sam hmm slomljen od posla i zaboravan sam
postoje slucajevi kada i takva uznapredovala bolest stane ..ali oni su iznimka koja potvrdjuje pravilo... bojim se da ti rodjakinja nece jos dugo . kada predju na kosti ljudi imaju agonalnu bol i cesto je za te ljude bolje da sto prije odu , jednostavno se spase
Cak i da postoji rizik od uzimanja trebas (u)vidjeti cost benefit , je da...znam dosadno je cijeli zivot to uzimati ,ali alternativa ti sigurno nije prihvatljiva . Stitnjaca odnosno njeni hormoni imaju utjecaj na manje vise sve organske sustave ..tak da
e sad nisam iscitao sto je primarni maligni proces i jesu li metastaze solitarne ili multiple .malo sam hmm slomljen od posla i zaboravan sam
postoje slucajevi kada i takva uznapredovala bolest stane ..ali oni su iznimka koja potvrdjuje pravilo... bojim se da ti rodjakinja nece jos dugo . kada predju na kosti ljudi imaju agonalnu bol i cesto je za te ljude bolje da sto prije odu , jednostavno se spase
Guest- Guest
Mici ja sam to uzimala jedno vrijeme, onda sam stala.
Strah me jer sam čula da eutyrox moze utjecati i na druge stvari u organizmu nakon vise godina uzimanja.
Samo me zato onako malo strah...
Inace moram sa time početi...
Strah me jer sam čula da eutyrox moze utjecati i na druge stvari u organizmu nakon vise godina uzimanja.
Samo me zato onako malo strah...
Inace moram sa time početi...
Guest- Guest
moja teta je imala primarni na dojci, zatim metastaza na kostima gdje su joj bile popucale skoro sve kosti se uspjesno zalijecila, ali onda je metastaziralo na mozak ...
draga modra, zelim ti da se naoruzas strpljenjem i snagom, trebat ce vam puno ... samo znaj da ako trebas pricat, tu sam ... zadnje dvije godine sam kroz to prolazila
draga modra, zelim ti da se naoruzas strpljenjem i snagom, trebat ce vam puno ... samo znaj da ako trebas pricat, tu sam ... zadnje dvije godine sam kroz to prolazila
betty.boop-
2015-01-23
hvala betić moja draga
žao mi je zbog tete.. užas
ne znam šta reć za te boleštine... jučer sam imala slučaj gdje čovjek nije imao uopće simtpome karcinoma nepca, tek mu je zubar skužio neku kvržicu naprijed, omg... a ovaj baš ništa nije osjetio, ništa ništa
i sad mu prešlo na pluća i još nešto, ruke je pokazivao nešto
ista stvar s jednim susjedom..
kako te jedna novotvorina na tijelu može uništit..
žao mi je zbog tete.. užas
ne znam šta reć za te boleštine... jučer sam imala slučaj gdje čovjek nije imao uopće simtpome karcinoma nepca, tek mu je zubar skužio neku kvržicu naprijed, omg... a ovaj baš ništa nije osjetio, ništa ništa
i sad mu prešlo na pluća i još nešto, ruke je pokazivao nešto
ista stvar s jednim susjedom..
kako te jedna novotvorina na tijelu može uništit..
M3tzTli wrote:
ne znam ni ja ništ, šta je, kakvo je..
još se čeka nešto, neki nalaz ili nešt slično, pa će nakon toga na liječenje
blah..
ma super duper, voditelj nam je javio da haraju lažne stranke u odijelima koje te ispitaju sve živo i neživo u vezi akcijskih proizvoda i onda se okrenu i odu
al tu gdje ja sjedim piše prijava šteta, prema tome šta oni znaju, ja sam na prijavama i ne mogu im odgovorit...
iako radim i jedno i drugo
al ja sam samo na štetama. i kraj :D
upsić, neće mi to proć, imamo slike u mejlu kraj imena gdje piše i radno mjesto
al tu gdje ja sjedim piše prijava šteta, prema tome šta oni znaju, ja sam na prijavama i ne mogu im odgovorit...
iako radim i jedno i drugo
al ja sam samo na štetama. i kraj :D
upsić, neće mi to proć, imamo slike u mejlu kraj imena gdje piše i radno mjesto
Last edited by modra on 15/5/2015, 16:30; edited 1 time in total
Počinje sortiranje šminke,slike slijede...:)
Jucer dobila kofer...
Jucer dobila kofer...
Guest- Guest
mene podsjeća na vrijeme kad sam se preselila u firmu radit... i tako to.. sav taj stres, al ipak pozitiva :D
u firmi stalno svira otvoreni, naime
______
sutra čišćenje kuće, žestoko
u firmi stalno svira otvoreni, naime
______
sutra čišćenje kuće, žestoko
Pijem campari orange i chillam uz gibu dok cure ne zaspu....umorna sam a imam jos posla.....:D
Guest- Guest
Bila malo s prijom, drago mi je da je radni tjedan završio...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Lady_D wrote:Ja sam mislila da nisi na pripravnickoj placi.
Ja sam si rekla kad krenem radit, ako ne bude bas nuzno, nuzo da potrosim svu placu, 500kn ce ici u kasicu.
kako mene ubija sto ne radim... tako bih rado posao...
Ma nemam se što žalit, bar nisam na 1600.
I trebaš imat takav plan, to je uglavnom i sasvim izvedivo. Prvih par mjeseci zajedničkog života ne baš jer ti svašta treba za kuću i to, al kasnije nije frka.
Vjerujem, ti si baš tip koji će procvjetat kad počne radit. Trebaš samo bit strpljiva.
2014-04-14
evo sad vidim da sam zaboravila maskaru stavit jutros
ne znam kako sam uopce budna dosla na posao
ne znam kako sam uopce budna dosla na posao
betty.boop-
2015-01-23
Od svih mojih odlazaka na selo, danas je bio daleko najčudniji...
2014-04-14
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)