UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Koji stresan dan. Naravno da sam opet morala trčat na posao.
Al bila sam s prijom malo večeras, pa je bolje..
medication- Posts : 5689
2014-04-14
E da, danas mi je onako premorenoj i gladnoj ispala neka čokoladica koju sam taman otpakirala na pod u trgovini ispred ljudi i sve.
Jednostavno sam je podignula i nastavila jest.
Eto, osobno dno tjedna.
Neugodno mi je malo to ispričat, ali I regret nothing.
Jednostavno sam je podignula i nastavila jest.
Eto, osobno dno tjedna.
Neugodno mi je malo to ispričat, ali I regret nothing.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
najjaca si :D
kad se vi forumasi dizete ujutro na posao inace ?
betty.boop-
2015-01-23
kako ste simpaticni, svatko kao da sam sebi prica kada gledam zadnje postove :D
modra uletila ko padobranac! :)
e pa...kupila sam tikvice...i zalim jer su iz italije :S a nije im jos ni vrijeme
jagode iz spanjolske i kastavce ignoriram... zna se da je GMO...bljuc...
modra uletila ko padobranac! :)
e pa...kupila sam tikvice...i zalim jer su iz italije :S a nije im jos ni vrijeme
jagode iz spanjolske i kastavce ignoriram... zna se da je GMO...bljuc...
Guest- Guest
ja na faks oko 6.15... u 7.10 moram na bus...betty.boop wrote:najjaca si :D
a treba mi dok se ustanem, obucem, doruckujem, operem zubalo, stignem do busne, nasminkam, natocim bocu vode, blabla
Guest- Guest
modra uvijek ulijece
a mozda ne bi bilo lose da njoj nesto uleti ... :D
ja navijem sat u petipo i onda ga snuzam do iznemoglosti
mislim da se cak i susjedi iznerviraju i probude od tog mog alarma svakih devet minuta i to po uru vrimena
redovito kasnim na posao, ali samo zato sto mogu
ne ponosim se time
ja navijem sat u petipo i onda ga snuzam do iznemoglosti
mislim da se cak i susjedi iznerviraju i probude od tog mog alarma svakih devet minuta i to po uru vrimena
redovito kasnim na posao, ali samo zato sto mogu
ne ponosim se time
betty.boop-
2015-01-23
Dobro jutro!
A zasto se ne bi dizalo s poda? Kao da je na podu drugi svijet bakterija nego oko nas? Cak sam i u nekoj reportaži gledala,bacili su kruh na ulicu i onda pod mikroskop...nista drugačije nisu našli nego sto nalaze na uobičajenim stvarima oko nas...znaci da nije uopce štetno,društveno zgražanje je nešto drugo....ja to uzimam opušteno,ne volim sterilnosti...
Kad radim prvu ustajem u 5:50,pola sata za kavu,onda spremam djeci jauzu,oni odlaze u 6:45,ja se spremam i hvatam bus u 7:26 da bih u 7:35 bila na poslu,otvaram u 8....kad radim drugu navijam sat u 10 da ne prespavam...lijena sam i opet legnem u krevet kad djeca odu....
A zasto se ne bi dizalo s poda? Kao da je na podu drugi svijet bakterija nego oko nas? Cak sam i u nekoj reportaži gledala,bacili su kruh na ulicu i onda pod mikroskop...nista drugačije nisu našli nego sto nalaze na uobičajenim stvarima oko nas...znaci da nije uopce štetno,društveno zgražanje je nešto drugo....ja to uzimam opušteno,ne volim sterilnosti...
Kad radim prvu ustajem u 5:50,pola sata za kavu,onda spremam djeci jauzu,oni odlaze u 6:45,ja se spremam i hvatam bus u 7:26 da bih u 7:35 bila na poslu,otvaram u 8....kad radim drugu navijam sat u 10 da ne prespavam...lijena sam i opet legnem u krevet kad djeca odu....
Guest- Guest
zagy nisi lijena nego ti fali odmora
dan ti je stvarno krcat, radis od jutra do sutra :(
to meni smeta...sto imam po 7 sati u komadu, pa dva sata pauze pa jos tri sata... onda nisam doma do 5...a budes iscrpljen ko pas...
sad mi je nesto laksse kada su mi omogucili da dolazim na predavanja kako mi pase, zbog zdravstevnog stanja... bas su mi izasli u susret i to me iznenadilo..
lijepse mi je sa vanrednima... oni imaju od 17 do 20 popodne... ujutro stignes ucit, obavit sto treba i popodne ides...
danas bi mi trebali nalazi doc i tako me strah :S
navecer bi trebali u kino, ali tko zna... :P
dan ti je stvarno krcat, radis od jutra do sutra :(
to meni smeta...sto imam po 7 sati u komadu, pa dva sata pauze pa jos tri sata... onda nisam doma do 5...a budes iscrpljen ko pas...
sad mi je nesto laksse kada su mi omogucili da dolazim na predavanja kako mi pase, zbog zdravstevnog stanja... bas su mi izasli u susret i to me iznenadilo..
lijepse mi je sa vanrednima... oni imaju od 17 do 20 popodne... ujutro stignes ucit, obavit sto treba i popodne ides...
danas bi mi trebali nalazi doc i tako me strah :S
navecer bi trebali u kino, ali tko zna... :P
Guest- Guest
Ma ja jednostavno nisam ranoranioc,a voljela bih da jesam...kad radim prvu vise od dana imam,iako mrzim ustati...radim do 2,odem u kupovinu,napravim večeru i dočekam svoje sa toplim obrokom pijuci kavu u vrtu...
Guest- Guest
Bacija se covik na rivajvanje klana
Ili je jednoj napravio dijete i otisao Ladno ,napustio kao kurvu koju nije ni platio
ili je drugoj napravio ,a glupaci ostavio da se brine o kopiletu dok ide na fukodrome po jarunu
Either way saske je konacno postao car ^^
Ili je jednoj napravio dijete i otisao Ladno ,napustio kao kurvu koju nije ni platio
ili je drugoj napravio ,a glupaci ostavio da se brine o kopiletu dok ide na fukodrome po jarunu
Either way saske je konacno postao car ^^
Guest- Guest
betty.boop wrote:modra uvijek ulijece
šta je bilo pitanje, kad se budimo?
pa otkad sam promijenila radno mjesto, nije baš sila da dolazim u sedam nulanula :D a i takvog je tipa posao, terenski, da ne moraš bit zabit u firmi stalno.. recimo kolega jedan dolazi oko 10 fino :D
samo što je meni bolje kad imam određeno
ovako nikad ne znam kad se kreće, otac odlučuje jer putujemo zajedno.. do pola 8 krećemo uvijek uglavnom
kad sam dežurna onda radim od 7
a buđenje je oko pola 7 sad.. oko 6 kad sam dežurna.
hvala.
http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/nisu-mi-celjust-operirali-zbog-ljepote-nisam-mogao-pricati-416249
wow, drugi čovjek
wow, drugi čovjek
7 DVD-a ; 60 gigabajta .... GTA V !!!!!!!
Bilo je lijepo poznavati vas
Bilo je lijepo poznavati vas
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)