ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 30 of 50 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 30 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 8/5/2015, 23:54

Koji tip mi je danas u radnju ušao......puuuuuuuh! 
Smedj,plave oci,istetoviran,u sportskom na sebi i crvenim starkama na nogama,sportski građen ...lici na onog zatvorenika sto je sad model postao...jedva sam se skulurala i iskasirala ga...:D

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 30 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 8/5/2015, 23:56

Gledam Mad Maxa,kak je Mel Gibson bio mlad....i dobar...

Novi će isto sigurno biti dobar....mislim film...,
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2015, 05:37

betty.boop wrote:najgore je otic spavat sa stresom, zato cu vam dat jedan savjet sto napraviti prije spavanja

ledjima se naslonit na zid, spustiti se u sjedeci polozaj, kao da sjedite na nevidljivoj stolici

dakle ledja-bedra-listovi su bas pod 90 stupnjeva 

uzmite u svaku ruku po bocu vode, ruke takodjer u polozaju pod 90

ostanete tako nekoliko sekundi, koliko mozete izdrzati i svaki dan pokusate bit u tom polozaju vise od prethodnog dana

javite rezultate ;)
Jebes mi sve ovo cu ja probat. Jeli bitno koliko l ima boca? I koliko prije spavanja se izvodi?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2015, 05:51

Znam da je svima dosta mojih pjesama žalosti, ali ja vise ne mogu izdržati. Uostalom lakse mi je na forumu izbacit bijes i tugu, uživo sam zatvorena, nit pričam o problemima, nit plačem.

Ne mogu vjerovat koliko je moj brat bezobrazna osoba. Taj izvrijeđa i majku i oca i mene čim stigne. Ne mogu ga smislit vise. Uvijek mi je zao pa popustim, al brate ne mogu. Ne mogu ja noćima ne spavat jer me on ubije. Ne mogu funkcionirat ovako vise ja sam sva zakurac postala. Doslovno zakurac. Tijelo mi ne funkcionira nula posto. Yebo mu pas mater govnu! Jebeni isfrustrirani student medicine koji misli da svi svijet vrti oko njega, da je najpametniji, najbolji. Uz njega šaljem i ocu pozdrav koji redovito spusta majku i mene riječima da nikoga od nas nije trebao upoznat ni imat i da smo glupace.

Svaki jebeni dan kad sam u ovom stanu je briga za preživljavanje. Jednostavno ne mogu doma bit jer osjećam anksioznost. Ne mogu. Čak i sada kada mi treba potpora ja je nemam. Od nikoga! 
Kada prođe ovaj semestar Morat cu zamrznuti godinu jer moji nemaju novaca da mi Plate dalje godinu. Statistiku ne mogu proći tako da cu to prenijet u drugu godinu i onda se to plaća... Bitno da mogu druge stvari platit.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2015, 05:53

Čak i da znaju da sinoć nisam spavala i da sada uđem u kuhinju bi me mrko gledali i bili nadrkani tako da moram ostati zatvorena u sobi do 8h
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 9/5/2015, 07:08

snakebite wrote:ja ne znam što je stres?!

ne znam ni ja :D i bolje da je tako ... mislim da gundjavi ljudi manje nakupe stresa jer ga svakodnevno izbacuju :p

ajme sta te lipo vidit ode :)
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2015, 08:23

betty.boop wrote:
snakebite wrote:ja ne znam što je stres?!

ne znam ni ja :D i bolje da je tako ... mislim da gundjavi ljudi manje nakupe stresa jer ga svakodnevno izbacuju :p

ajme sta te lipo vidit ode :)

pa da, lijepo se riješim svih sranja što mi se nakupe i miran sam i to je super...

lijepo me vidjeti svugdje, hehe
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 9/5/2015, 09:13

moj nutribullet je bademe, chia i lanene sjemenke smiksao u kremuuu! jea! to sam čekala
+ zelena, matovilac, pola jabuke, pola banane, pola naranče, pola limuna

love
UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 30 <a href=UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 30 20150512" />

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2015, 10:46

Lady ne znam sta da ti kažem...ja sam otisla od kuće sa 17...prvo stricu u Split i onda u Beč...u becu sam svašta radila ali nikome nisam polagala račune,bila sam samostalna i to mi je jedino bilo bitno...sretna sam sto danas sto ne ovisim o svojima i to mi je jako bitna stavka,o nikome u životu ne ovisiti ni malo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2015, 11:01

Ja sam puno puta razmisljala da odem. Medutim ja nemam gdje ni kako, niti ne znam kako... Planirala sam kod bake se preselit, ali ona zivi nedaleko i pocela bi mi solit pamet da je moj tata najbolji tata na svijetu (njen sin) i tako dalje. Tako da sam prakticki vezana uz ovo mjesto. Nemam niti nikoga u drugom gradu. 
A i bojim se poduzimat ista riskantno zbog zdravlja. Koje je sigurno psihicki dodatno unisteno. Ma sigurna sam 100%. Mislim to i ptice na grani vec znaju.
A pokusavam se vratiti u dobro stanje koje ni ne znam kako izgleda, al pokusavam...

Onako...ako doktorica zna sto se meni dogada i dogadalo se doma pa me pita kako sam onda mozes mislit...
Ona me savjetovala da zamrznem godinu i pokusam naci makar neki lagani poslic tipa na kiosku prodavati novine ili prodavat suvenire, slagat papire nekome pa da se maknem od doma i zaradim si nesto...makar 3 000 pa da unajmim neku garsonjeru od 25 kvadrata...

A istina je da sam si sama kriva za sve jer sve shvacam duboko i jako, a opet nisam kriva sto su me takvu napravili...

nemam volje pricati sa njima, biti kraj njih, vidjeti ih...
nije da su me tukli i nije da ih mrzim...

jednostavno ne shvacam koliko oni glumataju i kakvi su.
brat me je neki dan izblatio pred mojima. govori da nista ne ucim roditeljima, a oni to shvacaju ozbiljno... a ucim svako jebeno jutro od 12h do 15h plus navecer ponavljam... ne zapamtim nista, ali bome se potrudim dobrano! i sa vrtoglavicama i sa mucninama...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2015, 11:29

Nisam ni ja pobjegla svjesno,vec sam uhvatila prvu priliku i otisla čuvati djecu....

Nemoj kod familije,isti je to klinac sve...;)

Odo se spremati za posao...brdo šminke me danas čeka da raspremim...greenstars
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 9/5/2015, 14:17

Bilo je super sinoć...

Jedino sam na putu prema kuglani planirala skrenut kraj neke zgrade da skratim put, zaustave me dva policajca i zamole da idem drugm putem. Na kraju saznam da se netko bacio sa zgrade...
Hvala policajcima, to nije prizor koji želiš zateć.

Jutros se planirali ić sunčat, ali dragog ukočila leđa.

vruće je

chillat ću doma
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by betty.boop 9/5/2015, 14:20

ajme, strahota
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by medication 9/5/2015, 17:37

S obzirom da je od današnjih +30 stupnjeva vrijeme evoluiralo u kišu, preuredit ću malo sobu i riješit se odjeće koju ne nosim više od 2 godine.
Ružno rublje je prvo na redu.

:sex
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Arwen 9/5/2015, 18:05

Uh med sta bi ja dala da sam na tvom mjestu :D
obozavam kuglati i bas me ide..nisam sad bila koliko sam trudna ali bit ce prilike opet kad malo porastu djecica.

Inace ja sam u bolnici i nadam se sutra kuci. Bar mi je rekla doktorica da trazim ujutro u viziti da me puste kada produ 24 sata sto sam ovdje.
Dosla jutros s trudovima,i odjednom prestali!
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2015, 18:30

Znam Zagy da... Mah nadam se da ce se nesto po pitanju odlaska od kuće razvit... Vidjet cemo.

SHENELL danas sam mislila na tebe dali si otišla roditi :)

I kod mene se netko bio bacio sa zgrade kada sam bila mala. I sa susjedne. 
Užasno. Jednom je mama vidjela čovjeka na betonu koji se bacio sa četvrtog Kata i koliko se sjećam pričala je da se malo rasprsnuo... Zamisli iz neke veće zgrade. Pokoj im dusi...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 9/5/2015, 19:09

i ja sam se pitala jesi li isla rodit :)
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2015, 19:23

Beti sta ti radis
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2015, 19:24

Blago se Zagi ima posao među parfemima i šminkom :x:hekla
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2015, 19:25

ne žalim se...:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 9/5/2015, 19:27

sta radim ?

gusim se doma od mirisa piture, stan mi je u radovima :D

sve otvoreno, ali opet smrducka
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 30 of 50 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics