Ako su ovo pisali Srbi ...
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ako su ovo pisali Srbi ...
Već je i strjeljački vod raspoređen u formaciju.Starhemberg wrote:Ne brinem. Osim ako presuda već nije donešena?n_razbojnik wrote:Ja? Pa ja plaćam porez da se organi bave takvim stvarima...Bi'ćeš ispitan ne briniStarhemberg wrote:Nema problema. Hoćeš ti ispitivati?n_razbojnik wrote:Ja ne znam da nije asila pisao...s obzirom kad popije da pravi haos prvo neka se njega ispita...onda Glavaša i čitavu gardu mu
a onda Starhija
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ovo su možda pisali srbi kako bi se onda činilo da su pisali hrvati a najvjerojatnije sve na nagovor udbe i kosa i zato nama treba lustracija :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Imam ljude koji prate grafitersku scenu
2014-04-15
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbi sad prisvajaju Teslu,a nekad su o njemu pisali kao ludjaku i sramoti
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
Page 4 of 4