Ako su ovo pisali Srbi ...
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ako su ovo pisali Srbi ...
eto Starhi znao, snimao sve, ne promakne njemu tko što po Osijeku radi
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Dobro. Ne znam ni ja, ali znam da je ovo prvi takav grafit u Osijeku, i još užasno loše napisan.abraham wrote:JA ne znam tko je.
Last edited by Starhemberg on 20/8/2016, 20:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nadam se da će istraga otkriti vinovnike,ali po mom mišljenju,a ja imam nos za takve stvari,ovo mi se čini prilično derivatski.Starhemberg wrote:Onaj koji bi to išao tako nešto pisati vladao bi srpskom gramatikom sigurno. Ovo je prvi grafit takve vrste u Osijeku, osječki Srbi ne šaraju takve stvari po zidovima. Vukovar i okolica da, no Osijek ne.Regoč wrote:Zašto mislite da osječki Srbin nužno dobro vlada ćirilicom i srbijanskom gramatikom?
Viđao sam autentične srpske grafite po Lici i po Kordunu i odmah prepoznaš onaj srpski stil. Delije,PFC, Krajina, Vratićemo se kad vam zatreba pameti, Zvezda....
Ovo mi se jednostavno ne uklapa u to.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nemam pojma što se u Osijeku radi. Živim 500 km od Osijeka i ne znam nijednu ulicu....n_razbojnik wrote:eto Starhi znao, snimao sve, ne promakne njemu tko što po Osijeku radi
Guest- Guest
Ja ne znam da nije asila pisao...s obzirom kad popije da pravi haos prvo neka se njega ispita...onda Glavaša i čitavu gardu mu
a onda Starhija
a onda Starhija
2014-04-15
Ako zvuči četnički, ako izgleda četnički, onda je sigurno Hrvat pisao.
Uopće,niti zvuči,niti izgleda četnički.Regoč wrote:Ako zvuči četnički, ako izgleda četnički, onda je sigurno Hrvat pisao.
Mislim da ni sam Šešelj ne bi prihvatio odgovornost za ovakvu lakrdiju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nema problema. Hoćeš ti ispitivati?n_razbojnik wrote:Ja ne znam da nije asila pisao...s obzirom kad popije da pravi haos prvo neka se njega ispita...onda Glavaša i čitavu gardu mu
a onda Starhija
Guest- Guest
Treba uvesti ćirilicu u škole, da se ne sramotimo više.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja? Pa ja plaćam porez da se organi bave takvim stvarima...Bi'ćeš ispitan ne briniStarhemberg wrote:Nema problema. Hoćeš ti ispitivati?n_razbojnik wrote:Ja ne znam da nije asila pisao...s obzirom kad popije da pravi haos prvo neka se njega ispita...onda Glavaša i čitavu gardu mu
a onda Starhija
2014-04-15
Tocno, nevjerojatna je naivnost kojom se "pouzdano zna " kako to nije napisao ovaj ili onaj ,a onda sigurno jest onaj ili ovaj:)abraham wrote:Majko Bozja, evo cijeli forum "zna" tko nije napisao. Dobro je vama jos uvijek, jako dobro cak...
dijagram-
2015-08-09
Da sam Srbin i zelim nesto ovakvo pisati svakako bih se potrudio da me sami Hrvati oslobode i prije istrage:)
Strava
Strava
dijagram-
2015-08-09
Ne brinem. Osim ako presuda već nije donešena?n_razbojnik wrote:Ja? Pa ja plaćam porez da se organi bave takvim stvarima...Bi'ćeš ispitan ne briniStarhemberg wrote:Nema problema. Hoćeš ti ispitivati?n_razbojnik wrote:Ja ne znam da nije asila pisao...s obzirom kad popije da pravi haos prvo neka se njega ispita...onda Glavaša i čitavu gardu mu
a onda Starhija
Guest- Guest
Na latinici, nisu to Srbi:)kofein wrote:Ostrovo
dijagram-
2015-08-09
gramatički ispravno, mora je Srbin
2014-04-15
n_razbojnik wrote:a ne postoji nepismen Srbin?
Vuk je toliko sve pojednostavnio...tako da, u principu, ne... piši kako govoriš i sve situacije i nedoumice pokrivene...tako da je u praktički nemoguće pogriješiti...osim ako si mutav.
darth_vader-
2014-04-17
dijagram wrote:Na latinici, nisu to Srbi:)kofein wrote:Ostrovo
Ja se tad vraćao s "Dana obrane Nuštra", pa usliko. Možda sam ja grafiter? Inače, selo ima NK Obilić i to je ok, nema veze, fudbal je okrugao. :)
Guest- Guest
Prosao sam tom cestom tisucu puta:)kofein wrote:dijagram wrote:Na latinici, nisu to Srbi:)kofein wrote:Ostrovo
Ja se tad vraćao s "Dana obrane Nuštra", pa usliko. Možda sam ja grafiter? Inače, selo ima NK Obilić i to je ok, nema veze, fudbal je okrugao. :)
Os-VK, nekad i tri puta dnevno
dijagram-
2015-08-09
Već je i strjeljački vod raspoređen u formaciju.Starhemberg wrote:Ne brinem. Osim ako presuda već nije donešena?n_razbojnik wrote:Ja? Pa ja plaćam porez da se organi bave takvim stvarima...Bi'ćeš ispitan ne briniStarhemberg wrote:Nema problema. Hoćeš ti ispitivati?n_razbojnik wrote:Ja ne znam da nije asila pisao...s obzirom kad popije da pravi haos prvo neka se njega ispita...onda Glavaša i čitavu gardu mu
a onda Starhija
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbi sad prisvajaju Teslu,a nekad su o njemu pisali kao ludjaku i sramoti
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Srbi ne odustaju:'Dubrovački pisci su Srbi katolici'
Page 3 of 4