Ako dobiju izbore, ovo će biti HDZ-ovi ministri
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ako dobiju izbore, ovo će biti HDZ-ovi ministri
Ebiga,a tak ovam je lijepo krenulo PoTurčivanje..za kojih 20-30 godina bi mislili da ste
potekli od Turaka..(dobrim dijelom i jeste)
potekli od Turaka..(dobrim dijelom i jeste)
Guest- Guest
Pa ukoliko Hasanbegović bude na listi,u nekoj izbornoj jedinici.Ne sumnjam kako će glatko ući u sabor,no nikad se ne zna,jer većina HDZ-ovaca i onako ne kuže što je to preferencialno glasovanje,oni znaju jedino zaokružiti ADEZE i to je sve.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa ući ce on sabor, gdje god bude pobjeđuje. To im je najpopularniji član.Iknar je gay wrote:Pa ukoliko Hasanbegović bude na listi,u nekoj izbornoj jedinici.Ne sumnjam kako će glatko ući u sabor,no nikad se ne zna,jer većina HDZ-ovaca i onako ne kuže što je to preferencialno glasovanje,oni znaju jedino zaokružiti ADEZE i to je sve.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Baš me zanima,tko li je popularniji među desničarskim biračkim tijelom,Kolinda ili Hasanbegović
2015-07-23
Ooooo,da vidiš što je u najnovijem 7dnevno o Kolindi pisala Zrinka K.Iknar je gay wrote:Baš me zanima,tko li je popularniji među desničarskim biračkim tijelom,Kolinda ili Hasanbegović
A i još neki. baš sam sinoć čitao 7 dnevno.
Izgleda da si bio potpuno u pravu glede Nje ono oko tajnih društava i svega toga.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Šta piše ? Sad ćeš me natjerati da moram otić kupiti to sranje radi znatiželje.jastreb wrote:Ooooo,da vidiš što je u najnovijem 7dnevno o Kolindi pisala Zrinka K.Iknar je gay wrote:Baš me zanima,tko li je popularniji među desničarskim biračkim tijelom,Kolinda ili Hasanbegović
Izgleda da si bio potpuno u pravu glede Nje ono oko tajnih društava i svega toga.
2015-07-23
Zrinka piše kako je Kolinda bila u međugorju,ali kako ni jednom riječju nije spomenula Gospu,već kako je tamo osjetila nekakvu energiju i smirenost.Iknar je gay wrote:Šta piše ? Sad ćeš me natjerati da moram otić kupiti to sranje radi znatiželje.jastreb wrote:Ooooo,da vidiš što je u najnovijem 7dnevno o Kolindi pisala Zrinka K.Iknar je gay wrote:Baš me zanima,tko li je popularniji među desničarskim biračkim tijelom,Kolinda ili Hasanbegović
U drugom članku Zrinka dovodi Kolindu u vezu sa tajnim društvima,čipiranjem i sl.
2014-04-22
Ja mislim da Kolinda nije ni svjesna za koga radi,jer ona je ipak malo poglupa,no ukoliko je svjesna,onda je opasna.Doduše,meni paše,jer i ja i onako navijam za tu stranu,ali sam zato uvjeren kako Hillary jako dobro zna za koga radi.
2015-07-23
Hm,spominjanje energije ? a možda je Kolindica ipak svjesna za koga radi.Jer raditi za jednu stranu,ne isključuje da možeš hinjiti kako si zapravo na drugoj strani,odnosno,prikazivati se nešto što nisi.jastreb wrote:Zrinka piše kako je Kolinda bila u međugorju,ali kako ni jednom riječju nije spomenula Gospu,već kako je tamo osjetila nekakvu energiju i smirenost.Iknar je gay wrote:Šta piše ? Sad ćeš me natjerati da moram otić kupiti to sranje radi znatiželje.jastreb wrote:Ooooo,da vidiš što je u najnovijem 7dnevno o Kolindi pisala Zrinka K.Iknar je gay wrote:Baš me zanima,tko li je popularniji među desničarskim biračkim tijelom,Kolinda ili Hasanbegović
U drugom članku Zrinka dovodi Kolindu u vezu sa tajnim društvima,čipiranjem i sl.
2015-07-23
No u tom sučaju,katolčad se zajebala,bolje da su ostavili Josipovića.
2015-07-23
ovaj Plenković je premazan svim mastima.. djeluje umiljato, birokratski, ali takvi su najopasniji .. niti smrdi niti miriše, gura ga USA ambasada ,doslovno su HDz stavili pred gotov čin njegovim izborom.. nadam se da će dobiti potop na izborima
Guest- Guest
dva brata wrote: gura ga USA ambasada
Bog ga blagoslovio. Nas covik!
Guest- Guest
A šta misliš da to isto tako nije bilo i u slučaju Kolinde na predsjedničkim izborima ? Morali su,inače ne znam kako je to prožvakao onaj egzibicionist Karamarko,kad je dobio depešu tko će im biti kandidat za predsjedničke izbore.dva brata wrote:ovaj Plenković je premazan svim mastima.. djeluje umiljato, birokratski, ali takvi su najopasniji .. niti smrdi niti miriše, gura ga USA ambasada ,doslovno su HDz stavili pred gotov čin njegovim izborom.. nadam se da će dobiti potop na izborima
Last edited by Iknar je gay on 20/8/2016, 17:39; edited 1 time in total
2015-07-23
Točnije rekla je da osjeća ,citiram "Iknar je gay wrote:Hm,spominjanje energije ? a možda je Kolindica ipak svjesna za koga radi.Jer raditi za jednu stranu,ne isključuje da možeš hinjiti kako si zapravo na drugoj strani,odnosno,prikazivati se nešto što nisi.jastreb wrote:Zrinka piše kako je Kolinda bila u međugorju,ali kako ni jednom riječju nije spomenula Gospu,već kako je tamo osjetila nekakvu energiju i smirenost.Iknar je gay wrote:Šta piše ? Sad ćeš me natjerati da moram otić kupiti to sranje radi znatiželje.jastreb wrote:Ooooo,da vidiš što je u najnovijem 7dnevno o Kolindi pisala Zrinka K.Iknar je gay wrote:Baš me zanima,tko li je popularniji među desničarskim biračkim tijelom,Kolinda ili Hasanbegović
[size=35]duboku spiritualnost i nazočnost onoga u što vjerujem!’"[/size]
2014-04-22
Plenković je prvi vođ HDZ-a koji nema nikakve veze sa Domovinskim ratom,a uz to i nije branitelj.Iknar je gay wrote:A šta misliš da to isto tako nije bilo i u slučaju Kolinde na predsjedničkim izborima ? Morali su,inače ne znam kako je to prožvakao onaj egzibicionist Karamarko,kad je dobio depešu tko će im biti kandidat za predsjedničke izbore.dva brata wrote:ovaj Plenković je premazan svim mastima.. djeluje umiljato, birokratski, ali takvi su najopasniji .. niti smrdi niti miriše, gura ga USA ambasada ,doslovno su HDz stavili pred gotov čin njegovim izborom.. nadam se da će dobiti potop na izborima
Koliko čujem,za vrijeme rata je odmaglio u inozemstvo na nekakvo stručno usavršavanje.
dakle kao i Milanović.
2014-04-22
HAHAHA,pa Koli je ipak naša.Nisam pratio,čitao,ali mislim da mi je sad sve jasno.Međugorje ima veze s djevicom Marijom koliko i ja.jastreb wrote:Točnije rekla je da osjeća ,citiram "Iknar je gay wrote:Hm,spominjanje energije ? a možda je Kolindica ipak svjesna za koga radi.Jer raditi za jednu stranu,ne isključuje da možeš hinjiti kako si zapravo na drugoj strani,odnosno,prikazivati se nešto što nisi.jastreb wrote:Zrinka piše kako je Kolinda bila u međugorju,ali kako ni jednom riječju nije spomenula Gospu,već kako je tamo osjetila nekakvu energiju i smirenost.Iknar je gay wrote:Šta piše ? Sad ćeš me natjerati da moram otić kupiti to sranje radi znatiželje.jastreb wrote:
Ooooo,da vidiš što je u najnovijem 7dnevno o Kolindi pisala Zrinka K.
[size=35]duboku spiritualnost i nazočnost onoga u što vjerujem!’"[/size]
2015-07-23
Da,ali,on sam po sebi nije bitan,koliko je bitna grupacija koja ga gura.Ukoliko doista Plenković postane premijer,onda ću bez imalo sumnje biti uvjeren kako ipak igrači iz sjene postavljaju svoje ljude na čelne funkcije.Ti isti doveli su i Oreškovića,izbori su samo igrokaz.jastreb wrote:Plenković je prvi vođ HDZ-a koji nema nikakve veze sa Domovinskim ratom,a uz to i nije branitelj.Iknar je gay wrote:A šta misliš da to isto tako nije bilo i u slučaju Kolinde na predsjedničkim izborima ? Morali su,inače ne znam kako je to prožvakao onaj egzibicionist Karamarko,kad je dobio depešu tko će im biti kandidat za predsjedničke izbore.dva brata wrote:ovaj Plenković je premazan svim mastima.. djeluje umiljato, birokratski, ali takvi su najopasniji .. niti smrdi niti miriše, gura ga USA ambasada ,doslovno su HDz stavili pred gotov čin njegovim izborom.. nadam se da će dobiti potop na izborima
Koliko čujem,za vrijeme rata je odmaglio u inozemstvo na nekakvo stručno usavršavanje.
dakle kao i Milanović.
2015-07-23
Strašni udarci... Kao kad sam sebe lupiš nogom u jaja.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Pa je, u par mjeseci zadao vam je takve udarce da evo jos kukate.
Bijahu to vise autogolovi ali ajd :)
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Petrov i smijenjeni ministri idu na lokalne izbore protiv HDZ-a
» Dobiju li Kinezi posao gradnje pelješkoga mosta nadzor ce biti drastičan!
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Petrov i smijenjeni ministri idu na lokalne izbore protiv HDZ-a
» Dobiju li Kinezi posao gradnje pelješkoga mosta nadzor ce biti drastičan!
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
Page 2 of 2