Brat do brata Srbin do Hrvata
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Brat do brata Srbin do Hrvata
Sama si došla dp zaključka,frakcija wrote:konstruktivna rasprava na kojoj inzistira provo bi dovela do zaključka da smo svi srbi?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ta je to knoor?Noor wrote:Winter is coming wrote:sta je crvenkasti srbin ili hrvat?
2u1
Winter is coming-
2014-04-14
Ja sam Hrvat i moram neprestano sam sebe na to podsjećati.
Čim malo zaboravim, odmah oni ostaci Srbina iz mene izlaze van.
Zato ja neprestano pričam o Srbima i mrzim ih.
Čim malo zaboravim, odmah oni ostaci Srbina iz mene izlaze van.
Zato ja neprestano pričam o Srbima i mrzim ih.
crvenkasti-
2014-04-17
kako je susjed milan?
2014-04-14
Winter is coming wrote:ta je to knoor?Noor wrote:Winter is coming wrote:sta je crvenkasti srbin ili hrvat?
2u1
oboje u istoj osobi, jedno je po defautu, a drugo se trudi biti
Guest- Guest
jebote pa to je ko da ima rak,vodite ga na operaciju neka mu odstrane tog srbina iz njegaNoor wrote:Winter is coming wrote:ta je to knoor?Noor wrote:Winter is coming wrote:sta je crvenkasti srbin ili hrvat?
2u1
oboje u istoj osobi, jedno je po defautu, a drugo se trudi biti
Winter is coming-
2014-04-14
Winter is coming wrote:kako je susjed milan?
Otvorio firmu tu, radi i mlati lovu. Ništa se gad srami i ne boji što je Srbin!
A ja siromašan i jadan! A Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
vidiga što se tu razvezao o srpstvu bezze, a megi danima u vjenčanici atento..crvenkasti wrote:Winter is coming wrote:kako je susjed milan?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
cekaj da pocne opet neko sranje pa mu sve otmi,ko ga jebe,chetnikcrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:kako je susjed milan?
Winter is coming-
2014-04-14
frakcija wrote:vidiga što se tu razvezao o srpstvu bezze, a megi danima u vjenčanici atento..crvenkasti wrote:Winter is coming wrote:kako je susjed milan?
Ja sam mislio da će odbiti kad sam spomenuo paradajz.
crvenkasti-
2014-04-17
Winter is coming wrote:cekaj da pocne opet neko sranje pa mu sve otmi,ko ga jebe,chetnikcrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:kako je susjed milan?
Tako je! Treba samo biti strpljiv.
crvenkasti-
2014-04-17
iako treba nesto pod hitno preduzeti,istovremeno treba biti i strpljivcrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:cekaj da pocne opet neko sranje pa mu sve otmi,ko ga jebe,chetnikcrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:kako je susjed milan?
Tako je! Treba samo biti strpljiv.
Winter is coming-
2014-04-14
Regoč-
2015-08-21
Mračne sile su postigle da se danas gledao ono što se u mojoj mladosti i djetinjstvu uopće nije gledalo ili znalo.
Znam ono u Rijeci gdje sam odrastao nikad se nije znalo da je neto Srbin,ili Hrvat. Znali smo da je netko Slovenac,zbog jezika,ili da je netko tko bi ljeti došao na more iz BG-Srbijanac.
Kad sam krajem 80-tih družio se sa sezonkama i sezoncima iz BIH jedino si po imenu znao da je netko musliman,a za Dragana,Peru,Radenka,Radeta,Zokija,Andriju, Zlatka...nitko nije znao što su niti se to gledalo.
tek kad je u Hrvatskoj 1991. započeo rat saznalo se tko je Srbin,a tko Hrvat. Eto,toliko je to ljudima u to doba bilo nebitno.
A danas smo stigli na takav stupanj da ugledamo li nekog tko se zove Zoran,odmah smo u nedoumici jel to Srbin il je naš.
Strašno do čega su nas doveli nacionalistički gurui.
Znam ono u Rijeci gdje sam odrastao nikad se nije znalo da je neto Srbin,ili Hrvat. Znali smo da je netko Slovenac,zbog jezika,ili da je netko tko bi ljeti došao na more iz BG-Srbijanac.
Kad sam krajem 80-tih družio se sa sezonkama i sezoncima iz BIH jedino si po imenu znao da je netko musliman,a za Dragana,Peru,Radenka,Radeta,Zokija,Andriju, Zlatka...nitko nije znao što su niti se to gledalo.
tek kad je u Hrvatskoj 1991. započeo rat saznalo se tko je Srbin,a tko Hrvat. Eto,toliko je to ljudima u to doba bilo nebitno.
A danas smo stigli na takav stupanj da ugledamo li nekog tko se zove Zoran,odmah smo u nedoumici jel to Srbin il je naš.
Strašno do čega su nas doveli nacionalistički gurui.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U Hajdku,Dinamu,Rijeci,Ciboni, Jugoplastici,Zadru...igrala je masa Srba tih godina (Desnica, Hrstić,Miljuš, Cvjetićanin, Popović,Savić,Ivanović,Maljković...) i to se nikada nije gledalo niti prebrajalo.
Zvezda je bila na udaru kao klub iz rivalskog Beograda u Splitu,ali je to bio i Dinamo iz rivalskog grada Zagreba.
A onda su došle 90-te i od tada nam se u mozak ubacilo to prokletstvo da čak i za super zgodnu pičokaru koja se npr. zove Slađana ili Zorica,umjesto da pomislimo kako puši ili kako se jebe,pomislimo da je možda Srpkinja pravoslavka i sl.
Zvezda je bila na udaru kao klub iz rivalskog Beograda u Splitu,ali je to bio i Dinamo iz rivalskog grada Zagreba.
A onda su došle 90-te i od tada nam se u mozak ubacilo to prokletstvo da čak i za super zgodnu pičokaru koja se npr. zove Slađana ili Zorica,umjesto da pomislimo kako puši ili kako se jebe,pomislimo da je možda Srpkinja pravoslavka i sl.
2014-04-22
Hoćemo li se te proklete blokade u mozgu ikada osloboditi???
2014-04-22
Kome bi 1985 palo na pamet misliti o tome da je Vlado Kalember Srbin??? Ili da je Boris Novković po ocu Srbin?
Ili da je BG glumac Slavko Štimac Hrvat? ili da je golgeter Partizana Dragan Mance Hrvat?
To se nije gledalo,niti se time razbijalo glavu i zato smo bili sretniji ljudi.
Ili da je BG glumac Slavko Štimac Hrvat? ili da je golgeter Partizana Dragan Mance Hrvat?
To se nije gledalo,niti se time razbijalo glavu i zato smo bili sretniji ljudi.
2014-04-22
koji muljatorski chicken...i tako se svoj rod predstavlja,poludit ce macho Srbi :Dcrvenkasti wrote:frakcija wrote:vidiga što se tu razvezao o srpstvu bezze, a megi danima u vjenčanici atento..crvenkasti wrote:Winter is coming wrote:kako je susjed milan?
Ja sam mislio da će odbiti kad sam spomenuo paradajz.
2014-04-12
Kako su nastali Srbi ?
Prvo su bili svi katolici eto sv Sava je bio katolik i onda ih je nešto zasvrbilo pa nisu bili više katolici i prozvali su se Svrbima al se ono v izgubilo tokom stoljeca i sad imamo katolike i nekatolike koji sebe nazivaju Srbima.
Eto.
Prvo su bili svi katolici eto sv Sava je bio katolik i onda ih je nešto zasvrbilo pa nisu bili više katolici i prozvali su se Svrbima al se ono v izgubilo tokom stoljeca i sad imamo katolike i nekatolike koji sebe nazivaju Srbima.
Eto.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mozda kad odemo u anglosaksoniju,ovdje su svi robovi ravnopravnijastreb wrote:Hoćemo li se te proklete blokade u mozgu ikada osloboditi???
Winter is coming-
2014-04-14
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Udario brat na brata
» Brat Xi preveslao brata Vučica
» Krvna osveta u Srbiji: Brat za brata
» Na Malom Lošinju brat roknuo brata zbog-konkurencije
» - Ubij Hrvata da Šiptar nema brata-
» Brat Xi preveslao brata Vučica
» Krvna osveta u Srbiji: Brat za brata
» Na Malom Lošinju brat roknuo brata zbog-konkurencije