Vučić traži od Dodika da otkaže referendum
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vučić traži od Dodika da otkaže referendum
Bez distrita Brčko.dva brata wrote:bosansko srpska posla
Supervizor za Brčko ne dozvoljava referendum
19 august 2016 Izmijenjeno 15:06 CEST
U Brčko distriktu, administrativnoj jedinici BiH koja ima vlastitu upravu i ne pripada nijednom od bh. entiteta, neki građani se izjašnjavaju i kao entitetski državljani RS-a.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/supervizor-za-brcko-ne-dozvoljava-referendum
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ajde budaletino bolje zašuti i jedi sendvičpizzon wrote:tre911 wrote:Jebiga jasno je ko kroji gaće svima a njima je republika genocidna prst u oku pa stoga dodo već sad može početi pakirati kufere.
ko da pakuje i gde i zasto.
znas li ti mrcino, da vise nisu devedesete.
znas li ti, da bismo zubima, ako mora, branili srspku.
srbija jedan od garanta dejtona, odnono r.srpske.
a rusije se takodje obavezal na dejton.
rusija, ne zbog ustasa i balija, vec zbog nato pakta.
dejton nije sfrj, dejtnon nije neovereni ustav sfrj.
tesko biste najebali za ceo 20. vek ako biste nesto zakenjali.
Guest- Guest
To ti o Kosovu pišeš? Vidim kako ste ga obranili a to je navodno srce srbije i kolevka srpstvapizzon wrote:odbranicemo srpsku od svakog neprijateljskog pogleda.
ne zadiremo u bilo ciji prostor ali nas cemo braniti zestoko !
ko sam centar beograda,
ko dolinu morave,
ko drinu,
ko granicu na dunavu,
ko hram sv. save !
Guest- Guest
Ma ti si budaletina koja ne zna ni što je ko napisao a kamoli ŠTO je napisao. Idi se lječiti kretenčino glupavapizzon wrote:znam da nisu, ali mi slagvot za bankuvili40 wrote:dobro sad,sa ovim ne znam nisam tebi odgovorio ali nema veze.pizzon wrote:nije da ne znas, nego ti odgovara i i ne smeta ti.vili40 wrote:ne znamWinter is coming wrote:
dje si vili,dje ti je guma?
ali ti zato moje ne odgovara i smeta ti.
i zato me boli Q
Nego daj shvati,ništa neće Dodik napraviti bez odobrenja sa zapada a samim tim i Srbije.
normalno da dodik, ili neko posle dodika
nece smeti mimo stava beograda-
ali zestoko reagujem na insinuacije kretena
da se ponisti srpska i da srbi budu proterani iz bih.
i zato, dejton nije na temelju ustava sfrj, sve je definisano,
2 x overeno, u americi i parizu.
i na temelju dejtona cemo braniti srpsku.
i na tamelju dejtona, i zacrtane politike, necemo bilo koga ugrazavati.
Guest- Guest
Džo Bajden
- „Nastaviću iz petnih žila da se zalažem da Amerika ostane sa četama koje mogu da pucaju i ubiju, da bi zaštitila prava Albanaca gde god oni živeli na Balkanu.“
- „Tada kada sam bio u poziciji predlagao sam da bombardujemo Beograd. Predlagao sam da pošaljemo unutra američke pilote i dignemo u vazduh sve mostove na Drini. Predlagao sam da im prekinemo snabdevanje naftom.“
- „…da smo završili naš posao u regionu, dozvolite mi da pojasnim šta ja mislim pod tim. Moje mišljenje je istorijski, da dok srpski narod ne pogleda sebi u lice i razume i dok taj trenutak ne dođe, srpski narod neće biti sposoban da se oslobodi te svesti da je on žrtva. Za to se sve njihove vođe hvataju i manipulišu njima. Za njih je potrebno da pogledaju đavolu u oči.“
Guest- Guest
Hebe i ne vadikofein wrote:Džo Bajden
- „Nastaviću iz petnih žila da se zalažem da Amerika ostane sa četama koje mogu da pucaju i ubiju, da bi zaštitila prava Albanaca gde god oni živeli na Balkanu.“
- „Tada kada sam bio u poziciji predlagao sam da bombardujemo Beograd. Predlagao sam da pošaljemo unutra američke pilote i dignemo u vazduh sve mostove na Drini. Predlagao sam da im prekinemo snabdevanje naftom.“
- „…da smo završili naš posao u regionu, dozvolite mi da pojasnim šta ja mislim pod tim. Moje mišljenje je istorijski, da dok srpski narod ne pogleda sebi u lice i razume i dok taj trenutak ne dođe, srpski narod neće biti sposoban da se oslobodi te svesti da je on žrtva. Za to se sve njihove vođe hvataju i manipulišu njima. Za njih je potrebno da pogledaju đavolu u oči.“
Guest- Guest
Kurz mu je zaprijetio da više neće primati kurca i Vučić se uplašio da to više neće dobivati od mladog i zgodnog austrijskog ministra vanjskih poslova i stoga je stisnuo Dodika.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Stanojko wrote:Bosanski srbi su bili dovoljno pametni da odjebu zvanicni Beograd kad je bilo najteze. Zato su i opstali. Srbi iz Krajine nisu, zato su i prodati. Ovog siptara ce odjebati samo tako... Idemo Dodo, rock on!
RS nije nikad odjebala Beograd, jedno su neslaganja u nekim pitanjima, a nešto drugo je nekoga odjebati.
RS postoji samo zahvaljujući Amerikancima. RS je bila na koljenima kad su se koalicijske snage HV, HVO i Armije BiH došle nadomak Banja Luke koja je bila pred padom, pa i sama Plavšićka je rekla da su oni spakirali kofere, no Ameri su zaprijetili bombardiranjem Hrvatske i ratne operacije su prestale, a RS je bila spašena, isto su htjeli napraviti i s RSK samo nisu imali vremena i obzirom da je RSK pala brzinom munje.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
RS grabi prema prvom referendumu, nema labavo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Oće Epi kolo da igra, kolo da igra, kolo da igra,
neka Dodo referenduma nam da, referenduma nam da, referenduma nam da.
tre911 wrote:Hebe i ne vadikofein wrote:Džo Bajden
... i sad takvog ugostiš i nazivaš ga prijateljem. Svašta od njih.
Guest- Guest
Regoč wrote:Oće Epi kolo da igra, kolo da igra, kolo da igra,
Pa ako dodo odradi referendum to ce biti najpozitivniji dogadjaj ove godinw iza njega ce ici akcija rusje u sirijii pobjeda i oslbadjanje alepa....pratimo dalje
2015-08-06
Ako Dodo provede referendum, nama daje priliku da nastupimo kao jamci Daytonskoga sporazuma, a onda je sve moguće pa i "presiecanje koridora".epikur37 wrote:Regoč wrote:Oće Epi kolo da igra, kolo da igra, kolo da igra,
Pa ako dodo odradi referendum to ce biti najpozitivniji dogadjaj ove godinw iza njega ce ici akcija rusje u sirijii pobjeda i oslbadjanje alepa....pratimo dalje
Regoč wrote:Ako Dodo provede referendum, nama daje priliku da nastupimo kao jamci Daytonskoga sporazuma, a onda je sve moguće pa i "presiecanje koridora".epikur37 wrote:Regoč wrote:Oće Epi kolo da igra, kolo da igra, kolo da igra,
jašta :D ti, mesić, hasanče i greeneyed ;)
2015-08-06
Botovi uvijek rade što im se naredi ma koliko sami sebe tom prilikom posrali a kako vidimo ima ih poprilično u srbijikofein wrote:tre911 wrote:Hebe i ne vadikofein wrote:Džo Bajden
... i sad takvog ugostiš i nazivaš ga prijateljem. Svašta od njih.
Guest- Guest
Sinoć sam bio na veceri s vlasnikom portala Poskok, slazemo se oko toga da bi sada bilo idealno da i hrvatski zastupnici napuste vlast i koordinirano sa srpskim zabiju klipove i krenu u disoluciju. slicno kao kad su slovenski pa hrvatski zastupnici napustili jugoslaviju ...
2015-08-06
S Šušnjarom? Šta bi na kraju oko onoga s Chicagom sta su popizdili muslimani jer je on trebao biti konzul ili tako nesto?
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:S Šušnjarom? Šta bi na kraju oko onoga s Chicagom sta su popizdili muslimani jer je on trebao biti konzul ili tako nesto?
Da, to su sabotirali muslimani preko američke ambasade pa ameri nisu dali suglasnost.
Treba u desetom mjesecu ići u Prag kao veleposlanik, česi nisu imali primjedbi :)
2015-08-06
Što bi Hrvati dobili sa tim osim sukoba sa muslimanima dok bi republika genocidna laganini iskliznula svima ispod radara?epikur37 wrote:Sinoć sam bio na veceri s vlasnikom portala Poskok, slazemo se oko toga da bi sada bilo idealno da i hrvatski zastupnici napuste vlast i koordinirano sa srpskim zabiju klipove i krenu u disoluciju. slicno kao kad su slovenski pa hrvatski zastupnici napustili jugoslaviju ...
Guest- Guest
tre911 wrote:Što bi Hrvati dobili sa tim osim sukoba sa muslimanima dok bi republika genocidna laganini iskliznula svima ispod radara?epikur37 wrote:Sinoć sam bio na veceri s vlasnikom portala Poskok, slazemo se oko toga da bi sada bilo idealno da i hrvatski zastupnici napuste vlast i koordinirano sa srpskim zabiju klipove i krenu u disoluciju. slicno kao kad su slovenski pa hrvatski zastupnici napustili jugoslaviju ...
Jse dalo do znanja Jamerima i njihovim štićenicima da ne mogu računati na srbe ni na hrvate u svom diktatu, eto im državne institucije nek se jebu s njima. Hrvati bi trebali izaći iz institucija s jasnim zahtjevom ujedinjenja svojih županija, odnosno uspostavom svoje vlasti u njima....vlast već postoji samo počne samostalno funkcionirati. P onda ako se sarajevu što pregovara nek se javi.
Što se tiče RS-a njihov suverenitet je komplenetaran hrvatskom...protivnik nam je zajednički a cilj jednak.
2015-08-06
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vučic se rješava Dodika
» Vučić podržao referendum u Srpskoj
» Vučic u rascjepu zbog Dodika
» Vučić i Nikolić dočekali Dodika i Ivanića!
» Erdogan održao lekciju Izetbegoviću, Vučić ima zadatak da "smiri" Dodika
» Vučić podržao referendum u Srpskoj
» Vučic u rascjepu zbog Dodika
» Vučić i Nikolić dočekali Dodika i Ivanića!
» Erdogan održao lekciju Izetbegoviću, Vučić ima zadatak da "smiri" Dodika
Page 4 of 6