Vučić traži od Dodika da otkaže referendum
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vučić traži od Dodika da otkaže referendum
odbranicemo srpsku od svakog neprijateljskog pogleda.
ne zadiremo u bilo ciji prostor ali nas cemo braniti zestoko !
ko sam centar beograda,
ko dolinu morave,
ko drinu,
ko granicu na dunavu,
ko hram sv. save !
ko sam centar beograda,
ko dolinu morave,
ko drinu,
ko granicu na dunavu,
ko hram sv. save !
Guest- Guest
dobro sad,sa ovim ne znam nisam tebi odgovorio ali nema veze.pizzon wrote:nije da ne znas, nego ti odgovara i i ne smeta ti.vili40 wrote:ne znamWinter is coming wrote:dje si vili,dje ti je guma?vili40 wrote:ajd mi molim te objasni o čemu ti pričaš?pizzon wrote:
ko da pakuje i gde i zasto.
znas li ti mrcino, da vise nisu devedesete.
znas li ti, da bismo zubima, ako mora, branili srspku.
srbija jedan od garanta dejtona, odnono r.srpske.
a rusije se takodje obavezal na dejton.
rusija, ne zbog ustasa i balija, vec zbog nato pakta.
dejton nije sfrj, dejtnon nije neovereni ustav sfrj.
tesko biste najebali za ceo 20. vek ako biste nesto zakenjali.
ali ti zato moje ne odgovara i smeta ti.
i zato me boli Q
Nego daj shvati,ništa neće Dodik napraviti bez odobrenja sa zapada a samim tim i Srbije.
vili40-
2015-08-02
samo naprijed,jebote kod vas je ratno stanje?pizzon wrote:odbranicemo srpsku od svakog neprijateljskog pogleda.
ko sam centar beograda,
ko dolinu morave,
ko drinu,
ko granicu na dunavu,
ko hram sv. save !
vili40-
2015-08-02
Srbska krajina je sve do Knina,
ja ću da je branim, ja i moja strina.
ja ću da je branim, ja i moja strina.
znam da nisu, ali mi slagvot za bankuvili40 wrote:dobro sad,sa ovim ne znam nisam tebi odgovorio ali nema veze.pizzon wrote:nije da ne znas, nego ti odgovara i i ne smeta ti.vili40 wrote:ne znamWinter is coming wrote:dje si vili,dje ti je guma?vili40 wrote:
ajd mi molim te objasni o čemu ti pričaš?
ali ti zato moje ne odgovara i smeta ti.
i zato me boli Q
Nego daj shvati,ništa neće Dodik napraviti bez odobrenja sa zapada a samim tim i Srbije.
normalno da dodik, ili neko posle dodika
nece smeti mimo stava beograda-
ali zestoko reagujem na insinuacije kretena
da se ponisti srpska i da srbi budu proterani iz bih.
i zato, dejton nije na temelju ustava sfrj, sve je definisano,
2 x overeno, u americi i parizu.
i na temelju dejtona cemo braniti srpsku.
i na tamelju dejtona, i zacrtane politike, necemo bilo koga ugrazavati.
Guest- Guest
to nije napred,vili40 wrote:samo naprijed,jebote kod vas je ratno stanje?pizzon wrote:odbranicemo srpsku od svakog neprijateljskog pogleda.
ko sam centar beograda,
ko dolinu morave,
ko drinu,
ko granicu na dunavu,
ko hram sv. save !
nego obecanje da cemo zestoko braniti,
reagovatri na agresuju, verbalnu ili vojnu.
Guest- Guest
pizzon wrote:to nije napred,vili40 wrote:samo naprijed,jebote kod vas je ratno stanje?pizzon wrote:odbranicemo srpsku od svakog neprijateljskog pogleda.
ko sam centar beograda,
ko dolinu morave,
ko drinu,
ko granicu na dunavu,
ko hram sv. save !
nego obecanje da cemo zestoko braniti,
reagovatri na agresuju, verbalnu ili vojnu.
Hocete, osim ako ne kazu iz vana Vucku da ne brani nista. U tom slucaju necete. :D
Guest- Guest
jas, tako je, dabome, necemo, samo vi krenite, slobodno ;);)
Guest- Guest
pizzon wrote:jas, tako je, dabome, necemo, samo vi krenite, slobodno ;);)
A zasto bi mi krenuli realno? Mislim vidim da se non stop oko toga vrtis? Koji bi trebao biti realan razlog da Hrvatska danas napadne srpsku recimo? Ono koji je tebi qrac jebote? :) . Necemo.........a recimo i da dodje do nekog rata. To klasicno sa jurisima,napadima,visegodisnjim sranjima itd...to je tako barbarski. Mi ti sada kupujemo nekakve rakete....dometa 400-500km. Pa onda tako jedno ovdje,jednu ondje i tako. Gospodski :P
Guest- Guest
pa o tome odlucuje nato
2014-04-14
Rata tesko da ce biti izmedju Srba i Hrvata, realno.
Ljudi su umorni i istroseni a nikome i ne odgovara rat, jer bi HR oteralo turiste a Srbiji investitore inostrane.
Neki, koji imaju interes iz politickih stranaka da pale, oni to konstantno rade, jer tako jedu hleba inace, pravac Nemacka da arbaiten a to nije lako i slabo se zaradjuje.
Sedim na tom Compass brodu, doruckujemo, bilo i Hrvata barem petoro za stolovima ispred, nismo se potukli, klali, psovali, svako gleda svoja posla.
Kladim se da je usao neki politicar da nam objasni istinu, vizionar, krenula bi sorka, klanje, ko koga dohvati i slicno.
Jasno je da od uvodjenja vise partijskog sistema i mogucnosti da svaka svraka iskaze svoj egzibicionizam, dovelo je do mnostvo problema vecini, dok su se pojedinci nafatirali preko noci, zauzeli pozicije i tacke interesa.
..bes rat.....
Ljudi su umorni i istroseni a nikome i ne odgovara rat, jer bi HR oteralo turiste a Srbiji investitore inostrane.
Neki, koji imaju interes iz politickih stranaka da pale, oni to konstantno rade, jer tako jedu hleba inace, pravac Nemacka da arbaiten a to nije lako i slabo se zaradjuje.
Sedim na tom Compass brodu, doruckujemo, bilo i Hrvata barem petoro za stolovima ispred, nismo se potukli, klali, psovali, svako gleda svoja posla.
Kladim se da je usao neki politicar da nam objasni istinu, vizionar, krenula bi sorka, klanje, ko koga dohvati i slicno.
Jasno je da od uvodjenja vise partijskog sistema i mogucnosti da svaka svraka iskaze svoj egzibicionizam, dovelo je do mnostvo problema vecini, dok su se pojedinci nafatirali preko noci, zauzeli pozicije i tacke interesa.
..bes rat.....
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Rata tesko da ce biti izmedju Srba i Hrvata, realno.
..bes rat.....
Guest- Guest
a ko pita narod,proglasi se mobilizacija,ako neces dobrovoljno dodje vojna policija pa te odvuce u kamp ili direktno na ratiste,to sto je neko "umoran" mu nece puno pomociSerbinho-3 wrote:Rata tesko da ce biti izmedju Srba i Hrvata, realno.
..bes rat.....
Winter is coming-
2014-04-14
A neki i...sas rat.Serbinho-3 wrote:Rata tesko da ce biti izmedju Srba i Hrvata, realno.
..bes rat.....
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:jas, tako je, dabome, necemo, samo vi krenite, slobodno ;);)
A zasto bi mi krenuli realno? Mislim vidim da se non stop oko toga vrtis? Koji bi trebao biti realan razlog da Hrvatska danas napadne srpsku recimo? Ono koji je tebi qrac jebote? :) . Necemo.........a recimo i da dodje do nekog rata. To klasicno sa jurisima,napadima,visegodisnjim sranjima itd...to je tako barbarski. Mi ti sada kupujemo nekakve rakete....dometa 400-500km. Pa onda tako jedno ovdje,jednu ondje i tako. Gospodski :P
takve odgvore dobija samo onaj ko pise o srpskoj i preti nekim proterivanjem srba.
ja ne pisem to na prazno, samo ako neko kenja u tom pravcu.
sto se tice price o raketama.
pa ne mislis valjda da cemo mi zinuti i gledati kako lete prema nama.
Guest- Guest
pizzon wrote:
pa ne mislis valjda da cemo mi zinuti i gledati kako lete prema nama.
Necete......skocit cete u zrak nekih 40-50 metara...i onda se rasuti 100-200 metara uokolo.
(Jel ti skontas kad se netko zajebava? Ozbiljno)
Guest- Guest
pizzon wrote:odbranicemo srpsku od svakog neprijateljskog pogleda.
ko sam centar beograda,
ko dolinu morave,
ko drinu,
ko granicu na dunavu,
ko hram sv. save !
Ko Kosmet.
Guest- Guest
Ma bilo bi dosta da je brane kao Knin.kofein wrote:pizzon wrote:odbranicemo srpsku od svakog neprijateljskog pogleda.
ko sam centar beograda,
ko dolinu morave,
ko drinu,
ko granicu na dunavu,
ko hram sv. save !
Ko Kosmet.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
BMK za njihov referendum, Sad ce im Ameri stavit atomske bombe na 50 km od Srbije , nece smit ni pisnit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vučić o referendumu o Danu RS: Neću se mešati u unutrašnje stvari RS i BiH
Beta | 19. avgust 2016. 20:11 | Komentara: 0Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se neće mešati u unutrašnje stvari Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, ističući da su odnosi između Srbije i RS dobri
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:621037-Vucic-o-referendumu-o-Danu-RS-Necu-se-mesati-u-unutrasnje-stvari-RS-i-BiH
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vučic se rješava Dodika
» Vučić podržao referendum u Srpskoj
» Vučic u rascjepu zbog Dodika
» Vučić i Nikolić dočekali Dodika i Ivanića!
» Erdogan održao lekciju Izetbegoviću, Vučić ima zadatak da "smiri" Dodika
» Vučić podržao referendum u Srpskoj
» Vučic u rascjepu zbog Dodika
» Vučić i Nikolić dočekali Dodika i Ivanića!
» Erdogan održao lekciju Izetbegoviću, Vučić ima zadatak da "smiri" Dodika
Page 3 of 6