Doris Pack:'Visokorangiranim političarima Srbije nije mjesto u EU ako im je umu podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću'
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Doris Pack:'Visokorangiranim političarima Srbije nije mjesto u EU ako im je umu podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću'
Ta ti je jedina pametna.Serbinho-3 wrote:
Ja sam ti malo Americki fazon, ne smaram i ne gusim nikoga oko sebe, ne trazim od nikoga nista, ali hocu svoj mir i da ne slusam gluposti kada neko krene da otvara usta.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Doris Pack:'Visokorangiranim političarima Srbije nije mjesto u EU ako im je umu podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću'
par hiljada eura odjece na sebi?Serbinho-3 wrote:Folirant, ja ti kazem bez laganja.
Usput da sam lagao, vec bih ovde pravio od sebe ebaca i kako sam ja ovo, ja ono.
Ja drzim do sebe, ne startujem ja zenske nikad, volim sebe, bacam velike pare na sebe i bas me zabole ona stvar da ja idem i trcim oko nekoga.
Kod mene nekoliko hiljada eura u odeci na sebi, snime one to, ne izgledam ni lose, ali nikad ti ja necu se lomiti oko bilo koga a kad vidim slepce po teretani ovde, trce, odbijaju ih redom, onda vidis kako su muskarci slepci, koji eto, nemaju ni standarde, principe, vec od jedne do druge.
Te tvoje Hrvatice po BGD ja i ne gledam, tako da nemas zime, jer najlakse je uci u pricu sa nekom a najteze izaci, koji ce mi.
Uzivam ja super i bez njih.
kakav snob
e moj serbinjo i jos se time pohvalis:)
dijagram-
2015-08-09
Meatke wrote:marcellus wrote:pizzon na extra dozi sendviča
prima tekući sendvič na infuziju
liquid lunch...
Similar topics
» Podizanjem spomenika Slobodanu Miloševiću,Vučić,Nikolić i Dačić rehabilitiraju sebe
» Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”
» Doris Pack hebe i ne vadi,ovaj put na udaru OHR i Dodo
» Podizanje spomenika Drazi u Bileci inicirali ljevicari Bilece a podrzao SUBNOR iz Bilece
» Inicijativa mladih Srbije:Srušit ćemo spomenik Miloševiću
» Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”
» Doris Pack hebe i ne vadi,ovaj put na udaru OHR i Dodo
» Podizanje spomenika Drazi u Bileci inicirali ljevicari Bilece a podrzao SUBNOR iz Bilece
» Inicijativa mladih Srbije:Srušit ćemo spomenik Miloševiću
Page 4 of 4