Podizanje spomenika Drazi u Bileci inicirali ljevicari Bilece a podrzao SUBNOR iz Bilece
Page 1 of 1
Podizanje spomenika Drazi u Bileci inicirali ljevicari Bilece a podrzao SUBNOR iz Bilece
https://narod.hr/svijet/video-bileca-socijaldemokrati-uz-podrsku-partizanskog-subnor-a-podigli-spomenik-drazi-mihailovicu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Podizanje spomenika Drazi u Bileci inicirali ljevicari Bilece a podrzao SUBNOR iz Bilece
to oni koji su nekidan kao 'iskreni' drugovi ppolagali vijence na spomenik bitke na sutjesci a onda sutradan zdusno inicirali da se podigne spomenik prvom 'antifasiti i gerilcu' europe...a ove ajmo reci 'nase' budaletine ih ugoscuju u kumrovcu i fantaziraju o bratstvu i jeidnstvu...ni cudo da su ih srbalji uvijek prevodili zedne preko vode za svoje interese
2015-09-08
Re: Podizanje spomenika Drazi u Bileci inicirali ljevicari Bilece a podrzao SUBNOR iz Bilece
Jebi ustaše...
Guest- Guest
..'opet smo ih zedne preko vode preveli'...tssss
2015-09-08
Kad ce spomenik dzeneralu Drazi u Kumrovcu? Sramota da se nije podigao do sada.
omni-
2014-04-12
pa kako je krenulo..necemo dugo cekati...nacelnik kumrovca je rekao..'vazni su i penezi'..pa sad racunaj...da naprave jos spoemnik cici u kumrovcu to ti ej jos petnaest,dvaj's iljada dusa vise..a kad dođu bisve,sadasnej cede,ravnogorci onda se ne puta cijena..onda se masovno kolju prascici rade gibanice(moze i međimurska samo da ej masna)...dakel prodaja prascica i gibanica ko alva ide..pa dovedes iz guče trubace..ajme..to samo ostavlja lovu...naravno partizani jedu grah i radic..piju titovo vino..i rakiju ajme...ajme..love na sve starne..a sto recimo sad imas da otvoris spomenik npr u kumrovcu tuđmanu ili blagi zadri...?..nista nema tu puno zarade samo ces morati platiti...moras dovesti thompsona koji ne pjeva ispod 20 000 eura...moras platiti ozujskoj da dofura stotine litara piva..hrvati jedu pretezno prsut,kulen,kobasice i janjce koji su skupi...sve to kumrovac nema ili u malim kolicinama...dakle spomenik tuđmanu ili blagi zadru su-trosak..amo sa titom i ćićomomni wrote:Kad ce spomenik dzeneralu Drazi u Kumrovcu? Sramota da se nije podigao do sada.
2015-09-08
Zašto Čiča ne bi imao spomenik u Kumrovcu?
JA ne znam o kakvim SUBNORima mi vise pricamo.
Eto nek je imao tek 15 godina 1945te i nek je pristupio partizanima na kraju rata, taj onda mora imati najmanje 90 godina.
Koji crni SUBNOR. Manolic i ko jos?
Eto nek je imao tek 15 godina 1945te i nek je pristupio partizanima na kraju rata, taj onda mora imati najmanje 90 godina.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ja nemam ni's protiv...neka pokusaju ga napraviti..nista me ne bi iznenadilo da to naume..je'l penezi su penezi...kako rece kumrovecki nacelnik...dzango wrote:Zašto Čiča ne bi imao spomenik u Kumrovcu?
2015-09-08
....pemzija sa koljeno na koljeno...ako primas sa 18 đedovu pemziju ti si automatski subnorovac i bivsi partizanRingo10 wrote:JA ne znam o kakvim SUBNORima mi vise pricamo.
2015-09-08
...samo problem je sto unucad đedova partizana bez obzira na naslijeđenu pemziju partizansku u vecini slucajeva ne razmislaju politicki kao đedo..uostalom dobro znamo d aje velik broj cetnika se preobukao u partizane pri kraju rata..a narocito na prostoru istocne hercegovine gdje partizana skoro da nije bilo do polovice '43..
2015-09-08
Similar topics
» Cetnici u Bileci dizu spomenik Drazi
» Doris Pack:'Visokorangiranim političarima Srbije nije mjesto u EU ako im je umu podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću'
» Ljevicari ce prosvjedovati ispred Tudjmanovog spomenika te traze odbacivanje optuznice protiv druga Drace
» U Bileći ubijen imigrant
» jos jedna pobjeda SUBNOR-a
» Doris Pack:'Visokorangiranim političarima Srbije nije mjesto u EU ako im je umu podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću'
» Ljevicari ce prosvjedovati ispred Tudjmanovog spomenika te traze odbacivanje optuznice protiv druga Drace
» U Bileći ubijen imigrant
» jos jedna pobjeda SUBNOR-a
Page 1 of 1