LIGA PRVAKA 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: LIGA PRVAKA 2016/2017
Srica u nesrici je sta nisi svjestan vlastite retardiranosti...
Mir s tobom...
;)
Mir s tobom...
;)
Guest- Guest
operw wrote:koliko je guardiola posolio ispod stola da mu prepuste pobjedu
Svetogrđe i za pomisliti...to je nešto kao tvrditi da je Juventus namještao prvenstva...
darth_vader-
2014-04-17
4. momčad engleske dijeli šamare prvaku španjolske bože moj šta bi bilo da je umjesto neznalice pepa bio jedan ranieri i lester bar 10:0
jasambrend wrote:operw wrote:koliko je guardiola posolio ispod stola da mu prepuste pobjedu
Svetogrđe i za pomisliti...to je nešto kao tvrditi da je Juventus namještao prvenstva...
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
river_jude wrote:jasambrend wrote:operw wrote:koliko je guardiola posolio ispod stola da mu prepuste pobjedu
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:river_jude wrote:jasambrend wrote:operw wrote:koliko je guardiola posolio ispod stola da mu prepuste pobjedu
Guest- Guest
Strašan fudbal igrao se na Etihadu prošle noći, u sudaru Mančester Sitija i Barselone. Ali, prvi trijumf Građana posle pet vezanih poraza od Blaugrane ostaće u senci incidenta koji se dogodio odmah posle utakmice.
Naime, kako javljaju dobro obavešteni španski mediji, a sa njima i svi britanski tabloidi koji su jedva dočekali ovu vest, u tunelu Sitijevog doma dogodio se ozbiljan verbalni incident u kojem je jednu od glavnih uloga imao - Lionel Mesi! Posle pljuvanja i psovanja sa navijačima Valensije pre samo nekoliko dana, jedan od najboljih igrača planete našao se u ovom sudaru, ovog puta sa kolegama iz Sitija. Koje su ga, navodno, vređale.
Uvek pouzdani Kadena Kope javlja da još nije jasno da li je Mesija vređao pojedinac ili grupa igrača Sitija, ali prenosi Mesijeve reči, koji je u hodniku urlao iz sveg glasa:
"Budalo jedna, izađi i pokaži svoje lice".
Argentinac je bio toliko besan da se ka svlačionici Sitija uputio sa sve delegatom Karlesom Navalom, koga je vukao za rukav. Naravno, svi novinari na Ostrvu i u Španiji sada istražuju ko je izgrednik, a jedina osoba koju su otpisali je Mesijev kum Serhio Aguero. On je odmah prišao svom sunarodniku i prijatelju i pokušao da ga smiri, ali nije mu uspelo, pošto su Mesija očigledno jako zabolele reči sa druge strane.
Naime, kako javljaju dobro obavešteni španski mediji, a sa njima i svi britanski tabloidi koji su jedva dočekali ovu vest, u tunelu Sitijevog doma dogodio se ozbiljan verbalni incident u kojem je jednu od glavnih uloga imao - Lionel Mesi! Posle pljuvanja i psovanja sa navijačima Valensije pre samo nekoliko dana, jedan od najboljih igrača planete našao se u ovom sudaru, ovog puta sa kolegama iz Sitija. Koje su ga, navodno, vređale.
Uvek pouzdani Kadena Kope javlja da još nije jasno da li je Mesija vređao pojedinac ili grupa igrača Sitija, ali prenosi Mesijeve reči, koji je u hodniku urlao iz sveg glasa:
"Budalo jedna, izađi i pokaži svoje lice".
Argentinac je bio toliko besan da se ka svlačionici Sitija uputio sa sve delegatom Karlesom Navalom, koga je vukao za rukav. Naravno, svi novinari na Ostrvu i u Španiji sada istražuju ko je izgrednik, a jedina osoba koju su otpisali je Mesijev kum Serhio Aguero. On je odmah prišao svom sunarodniku i prijatelju i pokušao da ga smiri, ali nije mu uspelo, pošto su Mesija očigledno jako zabolele reči sa druge strane.
Guest- Guest
ne bih rekao, ne na pusava se sa navijacima niti sa saigracima i i protivnicima. barem ima nekih manira za razliku od kopije bugarskog pedera azisa...
Guest- Guest
Hahahahaga...
:^O
Nema s kim se nije zakačija zadnjih par miseci...
S trenerom, suigračima, vlastitim navijačima...
Al poklonilo mu je dva penala pa je sad malo miran haha...
:D
:^O
Nema s kim se nije zakačija zadnjih par miseci...
S trenerom, suigračima, vlastitim navijačima...
Al poklonilo mu je dva penala pa je sad malo miran haha...
:D
Guest- Guest
ko se jos nije zakacio sa rafom benitezom? pa taj je sa rodjenom majkom u zavadi...
Guest- Guest
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Koliki cemo hendikep danas igrati na sevillu ?
2 NA DINAMO,zdravko mamjestio
Ako dinamo pobijedi danas ici cu cipele cistiti Ocu
Tati..otac je kaniđa iz solina
muckodjubre wrote:Tati..otac je kaniđa iz solina
Claudio narkoman je amaterski ovisnik za zdravka
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50